NBA Live 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én utálom, de a bnõm nagy Gyûrûk Ura rajongó! És így azt nézzük meg... Nekem kúrvára nincs kedvem, mert utálom az ilyen xarokat! De hát ez van... ;(
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Várj... Most jut eszembe, hogy mindjárt megyek moziba és készülõdnöm kell lassan! ;(
Én nem akarok veszekedni! De amíg, TE nem keztél neki állni hárompontozni, addig én nem is nagyon dobtam! De miután te elhúztál a 3pontosok miatt, így kénytelen voltam! 😛
Grusi: Köszi a meccset! Nem játszottál rosszul, csak egy kicsit mondhatni, hogy gusztustalan! Hármasdobásokból áll csak a játékod! 34/16ment be! 😛
Vinyl: Neked nincs kedved egy visszavágóhoz?
zaki: amúgy te miért lépsz ki hamarabb? még vége se volt a meccsnek és te kiléptél 3mp-vel a vége elõtt! 😊
zaki: amúgy te miért lépsz ki hamarabb? még vége se volt a meccsnek és te kiléptél 3mp-vel a vége elõtt! 😊
Nah, ma nagyon jó vagyok, nem bírtatok megszorongatni se... 😄 Köszi a meccseket!
126-99 ide! 40 hárompontost dobott, ebbõl 13 ment be! Ennyi hárompontost, még én se dobok! 😊
Köszi...ennyire futotta most 😞
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."