5237
  • zaki
    ok, 10 perc múlva mehet a game
  • gyraph
    Na itt vagyok, ragyogok. :)
    Jatszhatunk, bar a gep ellen azota em jatszottam...tehat valoszinu megint kikapok, de probalok jobban helyt allni a nagy csataban . :D
  • zaki
    ok :)
  • gyraph
    Kozbe feloltoztem, mert mondtad, hogy most nem jatszunk...el ugrok vasarolni :) . Majd jelenkezem...
  • zaki
    KeKKSZike úgy látszik nincs itt, úgyhogy felőlem nyomhatunk még1et
  • zaki
    ja, az más...
  • gyraph
    Igen, de ez zsinor nelkuli...
  • gyraph
    Itt. 13.500 + 1.250-ert
    hozztak hazhoz. Egyebkent MediaMarktban es netszerte 19.000 korul volt, szoval megeri.
  • zaki
    csak azért kérdezem, mert a pcland-nál is lehet kapni, ott 9500 áfával a rumblepad...
  • zaki
    hol vetted?
  • gyraph
    Persze egyertelmu...par nap alatt belerazodok. En is kosz.
  • gyraph
    Jol legyalaztal :). De csak most kezdtem, majd beleerzek.
    A masodik 4ed az enyem volt . :)
    Zaki ! Ez a gamepad, csak mert kerdezted....
  • zaki
    KeKKSZike játszunk?
  • zaki
    ksözi a mecset G.! kicsit gyakorolnod kellene :)
  • zaki
    én :)
  • KeKKSZike
    Nah, ki nyert?
  • zaki
    62.201.82.70. jöhetsz
  • gyraph
    Vagyok! De bena vagyok, szoltam! :)
  • zaki
    szólj, ha vagy
  • KeKKSZike
    Multi valaki?
  • gyraph
    Nekem is az volt a kedvenc csapatom, ha mondhatom ezt...most a 90's classics-al probalom potolni a feelinget...
  • gyraph
    OK, Z! :) Ezert toltottem le...Szerintem 15h korul nyomhatunk is egyet, de biztos szarra alazol, mert meg csak kostolgatom a gammat....
  • LezLee
    Velem az egész NBA-t gyakorlatilag az Nba live 99 szerettette meg. Akkor még állandóan a Chicagoval nyomtam, ott volt MJ, Pippen, Rodman, húú micsoda csapat volt :)))
  • zaki
    majd szólj, ha akarsz játszani G.
  • gyraph
    Utoljara azthiszem , hogy az NBA2000-el jatszottam, de mar erre nem emlekszem.
  • LezLee
    Nincs mit :))
    Bár tényleg hülyeség, hogy minden alkalommal be kell tölteni az irányítást, bár az előző részekben is így volt.
  • gyraph
    Ez az aprosag elkerulte a figyelmemet... :D
    Mondjuk azt nem tom miert kell 2x kivalasztani, mert ugye az ember athuzza az iranyitani kivant csapathoz a kontrollert meccs elott es mivel korabban beallitottam az
    optionbe,(ahogy barmelyik jatekban :) ) fene se godolna, hogy meg1X szelektalni kell de mind1. A lenyeg az hogy vegre jatszhatok. Szenkju! :)
  • LezLee
    Azért, mert nem csak elmenteni kell, hanem minden meccs előtt bejön egy kontroller menü, ahol kiválasztod, hogy kivel vagy, na ott be is kell loadolni az elmentett beállításokat, különben b@szhatod :)))
  • gyraph
    Lenne egy gondom a gammel...mindenkeppen gamepad-el szeretnem jatszani, de hiaba konfigolom be akarhogy a gombokat, mindig minden gombra az eredetileg bekonfigolt utasitasokat adja jatek kozben. Tehat nem az a baj, hogy nem mukodik esetleg a gamepad jatek kozben, hanem az, hogy hiaba allitom at es mentem el a nekem tetszo konfigot a gep gyakorlatilag b@szik ra. Jatszik valaki gamepad-el?
    Az 1.1 es patch-hez a nocd-crack mar megvan, de hol az 1.1 official patch? Csak update-el? Talan az megoldana a gondomat, ami nem kicsit idegesit .

• KeKKSZike
    Senki sincs itt?
  • KeKKSZike
    Multi valaki?
  • zaki
    rendben :)
  • zaki
    nem változtattam a csapaton, csak amikor Cassell lesérült, Hoiberg állt be helyette
  • zaki
    a büntetőid? mert el kell találni a középső kis négyzetet, és akkor megy be :)
  • zaki
    KeKKSZike: 1et most lenyomhatunk
  • zaki
    thx MB...
  • KeKKSZike
    megyek... bye
  • KeKKSZike
    Multi valaki?
  • KeKKSZike
    MB: azért szoktunk itt lenni, hidd el!
  • zaki
    nem kell beszarni, és se vagyok egy nagy játékos