5237
  • air23
    valaki lőőjjön le :D
  • bodesz
    ahogy az EA ismerem ez is csak kamu akkor minek adtak ki enyi videót(pc-set) meg minden beharangozás hogy nov.11 és kijön meg ilyesmi ezzel csak többen fogják megvenni a gamet :D
  • nandi
    Basszus!!En is ugy vartam mar es megsem jon ki???
  • Prowler001
    LoL
  • air23
    ja! nem jön ki. azért publikáltak belőle videókat is. nem nem jön ki!
  • [HUN]FaTaL
    Most akkor nem jön ki? Ne már.
  • air23
    a buták elnézték és véletlen novemberben adták ki? :)
  • Prowler001
    Bíztató
  • air23
    NBA Live 2004 PC Movies
    Posted by Yohance on Tuesday, 04 November 2003
    Gamer's Hell have released a few gameplay movies of NBA Live 2004 PC-CD. They can be downloaded at their site.

:)
  • air23
    NBA Live 2004 available down under
    Posted by Andrew on Tuesday, 04 November 2003
    NBA Live 2004 has finally hit shelves here in Australia, which means I've finally been able to get my hands on the game. So far, I'm very impressed; the game far surpasses NBA Live 2003 and the gameplay is the most realistic of the series. I'll post more impressions and a review of the game sometime in the next few days.
  • Prowler001
    "A minap kaptuk a hírt az EA Sportstól, hogy üzleti megfontolásból mégsem adják ki pc-re az NBA Live 2004-es játékát, indoklást még nem igazán adtak, sajnos a Pc tulajdonosoknak még egy évet kell várni frissebb Nba-s játékra."
    -PcGuru-
  • air23
    eh már megint odébb tolták ??%?% Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
  • Prowler001
    nem febr. 11?
  • air23
    február 4
  • Prowler001
    Mikorjönki?Mikorjönki?Mikorjönki?
    WareztWareztWareztWareztWarezt
  • bodesz
    olvass visza!!!
    nézd meg több oldalon is!!!
    egyébként 11. e a hivatalos megjelenés ideje de tudod csak 1 szó azaz warez :D
  • Pontius #342
    mikor jön?
  • Prowler001
    Hát jaja... mindenféle analogue stick, meg anyámkinnya, bár mi Pc-sek a konzolosokhoz képest már úgy szalatgálunk a keyboardon, mint pók a falon
  • air23
    :) reméljük igazad lesz :)

csak tudod ott vvan a másik oldala is, hogy ps2-n ilyen game controller meg olyan game controller van.. persze a pc-n meg 23948 el több billentyűzet ahova ki lehet osztani dolgokat, csak néha erre nem szoktak rájönni :/
  • Prowler001
    Szerintem belerakják a Pc-s változatba is, mivel a konzol az inkább árkádosabb mint a Pc, ezek meg inkább már szimulációs dolgok... (Mikorjönmárki?!Mikorjönmárki?!Mikorjönmárki?!)
  • air23
    ja kis info a ps2 es változatról..

van olyan gomb amivel 'erőszakosan' tudsz mozogni pl betöréseknél hasznos, valamint van 'force dunk' is szal szinte bárhonann megpróbálhatsz zsákolni max nem jön össze :)

legalábbis ezt hallottam, remélem a pc ver be is belerakják ezeket, mert nagyon feldobná a játékot :)
  • air23
    a februá4 et azért írogatom mert egyesek nem veszik a fáradságot hogy 5-10 hozzászólást visszaolvassanak, vagy esetleg a site ot megnézzék hogy mikor jön ki :)

remélem azért most 11 én jön :)
  • Prowler001
    Nem kérdés: UTAH JAZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
    Namegpersze néha LaL is
    Ha feltételezésed mégis beigazolódik, és februárba jön ki, akkro én megzizzenek
  • BBking
    Az összes EA-es Basketballos játékkal lenyomtam a kedvencemmel 1 seasont,majd mindig próbáltam olyan csapattal lenni amit kedvelek és gyengék is.Sokkal jobb 1-2 pontal nyerni,vagy kikapni.Izgalmasabb,realisztikusabb.
    PS:A Torontót kihagytam.Morris Peterson nagyon ott van Vince mellett.
  • BBking
    Nem tudom miért istenítitek a Lakers,csak azóta jók mióta átment a Bullsos gárda.Inkább East-Coast párti vagyok.98-ig full Chicago,most már csak a NYork,Detroit maradt.Ha LA,akkor Clippers.
  • air23
    én direkt nem azokkal :) legyen már valami kihívás is, meg valami dinasztia építés feeling :)

én vlsz torontóval ugrok majd neki
  • precision
    Hmm...ilyen kérdést??? :-)
    Hát persze, hogy a Lakers-szel :)
  • air23
    egyébként ki melyik csapattal fogja cpu ellen játszani? (márha játszol cpu ellen)
  • air23
    :D
    február 4, már megmondtam!!!

mekkora jó lenne ha mondjuk tényleg február 4 et jelentettek volna be és mondjuk .. tegyülk fel.. például.. most 11-én jönne ki .. véletlen.
  • Prowler001
    Hát akkor feltenném rövid de lényegretörő kérdésemet...
    Mikooooooooooooor jön máááááááááááááár kiiiiiiiiiiiiiiii?!?!?!
  • air23
    azoknak akik erről beszélgetnek? :)

de sajnos nem tudjuk megosztani. én legalábbis nem :/ talán mondjuk ha valaki egy ftp szervert adna oda fel tudnám tölteni de már úgy is jön mindjárt az nba live 2004 szóval nem játszana ezzel senki se hamarosan :)
  • BBking
    megvan valakinek a full ver.?
  • precision
    Erről :-)
  • BBking
    Én leszedtem a zip-et,de csak a 2 reklám + deathmatch volt benne.Milyen játékról beszéltek?
  • air23
    oké. csak mert én tök beleéltem magam, air jordan szépen fejlődött tudod ha 20 meg 30 pontot dobsz akkor a kinti dobásai fejlődik egyszer aztán ha 5 blokk, tripladupla meg ilyenek akkor is kap 1-1 plussz pontot. szal gondoltam mekkora jó megyünk playoff meg mi aztán lefagy ott :(
  • precision
    Ott még nem járok...ha eljutottam oda, akkor majd szólok, hogy mi volt...
  • air23
    az uccsó meccs lejátszása után :/ asszem a 2x edik meccs után
  • precision
    Indítottam, de nem fagyott eddig sehol...neked hol is fagyott?
  • air23
    örülök hogy tetszettek :) szerintem a mj vs mj nagyon üt :)

no meg a játék.. meg is csináltam benne air jordan játékosunkat és .. szal szezont indítottál már?

egyébkétn a mj.zip et szerintem délután letörlöm ha valakinek kell még, akkor szedje hamar :)
  • precision
    Nah, videókat leszedtem...thx, nagyon szuper mind! A játék vmi nagyon kegyetlen...egy picit gagyi, mivel 7 éves kölköknek készítették, de nem minden nap jön ki ilyen játék :-)) Bővült nba-s játékaim gyűjteménye, ez lesz köztük az egyik igazi gyöngyszem :-)