5237
-
#398 bezzeg a
Batman Toxic Chill (c) Broderbund *KIDDIE*
már kijött...
aaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
Prowler001 #397 Holnap meg lesz a gamma ;) -
#396 kapja be az összes akinek már megvan :)
heh.. meg ilyen lámák hogy superstaron kikapnak.. :) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa
ma már 10 e van!!! -
Prowler001 #395 Na olvasgattam a NLSC forumot ( http://dynamic2.gamespy.com/~nbalive/phpBB2/viewtopic.php?t=9588&postdays=0&postorder=asc&start=50 )
Van már ott valaki akinek megvan a Pc-s verzió és csak pozitivumokat áradozik róla:
I played a half (with the Pistons of course) with my video setting at maximum. No performance lag at all.
I screwed with the setting a little bit. I increase the reachin fouls and a few other things.
Got my a$$ kicked (superstar) against Philly.
It can't seem to make bull$h!t shots. You are highly likely to miss many layups under the hoop or they'll get blocked. (ask Rip, he got blocked by Derrick Coleman).
I'm sure after everyone gets the game they will complain about bugs but as always I enjoy the game no matter what bugs exist. -
#394 milyan arany,bizots platinát akartás mondani csak megzavarodtál 1 picit :D -
#393 a játék már aranylemezre került, ugye? -
Prowler001 #392 Melyik ligában voltál? -
#391 Én csak azon imádkozom, hogy jó legyen a netkódja. Anno a 2003-al még el is indultam online ligában, de rá kellett jönnöm, hogy élvezhetetlenek, és játszhatatlanok voltak a multis meccsek. Pedig jó lenne már nyomulni nba-vel multiban :)))) -
Prowler001 #390 Az lenne az igazi ;) -
#389 remélme még ma :D -
Prowler001 #388 Hivatalosan holnap után, de warezon lehet előbb, lehet később... -
#387 Nemtud vki egy konkrét infót hogy mikor jelenik meg? -
#386 na látod nem is bonyolult csak néha lassú :( -
Prowler001 #385 Az a progi, amit belinkeltél azt nemtom mi... de felraktam a klienst, behoztam az oldalt és letöltöttem róla, úgyhogy asszem műkszik -
Prowler001 #384 Asszem működik mégis ;) -
#383 van valakinek xbox a vagy ps 2 je? mert az már le tudja tölteni -
#382 akkor az a file-t sokan töltök le vagy egyéb hibe de mit töltesz le? -
Prowler001 #381 A progi az valahogy érdekes csak 13k és nem történik semmi egy hibaüzeneten kívül, ha elindítom -
#380 progi amikor lejön feltelepíted és behoz 1 oladlt de az nem kell és leszeded a klienst és gyorsabban tudsz letölteni és jobb is lesz
kliens
oladlak:letöltenu ugy tudsz hogy simán rákatintasz a link re
http://www.suprnova.org/
http://www.animersion.com/http://www.bittorrentmovies.de/
na aszem enyi -
Prowler001 #379 Tudnál adni linket erre a bitorrentere hogy kel használni, meg ilyemik.... -
#378 nah ha valaki itt látja a gamet akkor bittorrent le lehet max 5 órán belül tölteni általában de remélem mág ma meg lesz a deviance nak vagy másoknak -
Prowler001 #377 Végre nyert a Cleveland, az Utahnak meg nagyon megy -
#376 Már igazán nincs sok hátra
(Mondom ezt én, aki már vágja a centit :))))) -
Prowler001 #375 Jah csak már tartanánk ott -
#374 Én meg azt, hogy már javában nyomulok vele :))))
Mennyivel jobb álom nem???? -
Prowler001 #373 Huh kezdek megbetegedni :p Azt álmodtam, hogy töltöm le az első Cd-jét. :))) Lol -
Prowler001 #372 úgy értem már csak 2 :p -
Prowler001 #371 már csak 3 :) -
#370 aaaaaaaaaa túúúúúúúúl sok :( -
Prowler001 #369 Ha minden jól megy már csak 3 nap! -
Prowler001 #368 Ami a grafikát illeti szerintem nem lesz sok változás, de ami jelentősebb a gameplayban biztos pl. 3 dobásgomb stb.... -
#367 de miért nem a 2004-ben jön a zsákolóverseny??? ezek szerint a 2004 csak egy ráncfelvarrásos 2003-as lesz? pofátlanság! -
Prowler001 #366 Hát reméljük hogy lesz, csak a megvalósításra vagyok kíváncsi;)
De azért közbe jöhetne már a 2004 is;) -
#365 nos a 2004 ről nincs hír most de a 2005 rő van pár sorom:
Hold your horses! NBA Live 2004 isn't even out yet! When Live 2004 releases this will be the place to post your wishes for Live 2005 and view what will hopefully be the most comprehensive wishlist ever seen.
We will have the standard list with things like "Slam Dunk Contest", but also some indepth articles to take a closer look at certain features we come up with. Anyone will be able to submit an indepth article on a feature and we will have information on how to do that when the time comes. So check back once Live 2004 comes out!
Slam Dunk Contest hú az komoly lesz én már amikor a nba live 98 al játszottam mindig vártam az ujabb verziót háha lesz benne slam dunk azt nem gondoltam volna hogy 2005 ben lesz :D -
#364 well mondhatnám bemountoltam az image-t mármint beraktam az alcohol iso listájába megint :) mind1, bemelegítésnek jó. viszont nagyon remélem hoyg az irányítások tényleg külön lesznek szedve ebben most. -
Prowler001 #363 Én is már de nagyon!! Mi az hogy behúztad?
-
#362 :DD behúztam a nba live 2003 isot, készülök a 2004 re :) -
Prowler001 #361 Air külön kérésedre :D
-
Prowler001 #360 Ne dőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőjetek már be :DD Lol
Kijön nyugi -
#359 ha nem jönne ki vennék ps2-t. szal kijön, nyugi.