5237
  • zaki
    király, már kijött a Big Rigs: Over the Road Racing is :P
  • precision
    NBA Live 2004 Pre-order PC $49.95

Ez van az easport honlapján. Szal még csak pre-order van, szal előrendelés. Tehát még usa-ban sem jött ki, de bármelyik pillanatban kijöhet!
  • air23
    ezért mondtam mert akkor nem szenvedek itt tovább nélküle :)

ha megjelenik megjelenik, de á nem érdekel hogy itt szopat az EA..
  • kisficege
    Elvileg ugy ma kell hogy megjelennyen
  • precision
    Ezt inkább ne mondd, mert később megbánod. Jobb később mint soha, meg fog jelenni legkésőbb holnap sztem! Reménykedjünk, és mindenk foglalja imájába deviance-ék nevét... :-)
  • air23
    ja.. áá nekem már m ind1, nem is akarom hogy megjelenjen :/
  • precision
    Ejj..na mivan??? Felkelek itt korán, hogy hátha kijött e már...de lóf*szt! Bazzeg, ezért keltem fel...a semmiért!
  • air23
    re
    hát azt hallottam, hoyg a cora árlistán már ajta van lehet kapni.. persze ez rohadtul nem biztos
    a cd galaxisban mgé csak előrendelni elhet

nforce..
    Fifa Football 2004 (c) EA Sports *CLONECD*
    éjjen...

kapjákbe! pedig már holnap van..
  • Prowler001
    Hallgatok rád Bodesz;) Nézem a torrentet... bár most már kellene mennem feküdni, mert 4 óra múlva kelek, aztá tart a műszak 1-ig... szal ha addig meglesz ennyi előnyötök van :) Hajra!!! Mindjárt ma lesz meg :DDD
  • reggie31mate
    Mikor lesz már holnap?.... Még 48 perc....
    Ha valakinek lesz linkje, adja ám meg, mer már a lábujjamat is lerágom!!
    Szerintetek boltban már lehet kapni holnap? Lehet, hogy megveszem...
  • bodesz
    minek crackelt verzió jó az eredeti és ugyis bittorrent el lesz 1 ször szóval figyeld a supernovát vagy nem ismered
  • Prowler001
    Szerintem is :( Holnap kiadják az USÁBA és reménykedjünk, hogy még holnap fel is krekkelik és felteszik netre ;)
  • bodesz
    szerintem inkább a holnapban bizzunk sajna :(
  • bodesz
    igazad van
    DE GYORSANNNNNNNNNNNNNNNNNNNHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!
  • Prowler001
    Adják má kíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
  • bodesz
    az jó :D
    !!!!!!!!!na adják már ki az nba livet!!!!!!!!!!!
  • Prowler001
    Mittudomén
  • bodesz
    mér az mi?
  • Prowler001
    Váóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó végre megjelent: Dr.Seuss The Cat In The Hat (c) Vivendi *KIDDIE*
  • zaki
    csak hülyéskedtem :P
  • Prowler001
    NForce
  • bodesz
    hm?mi bajod van?nem értem
  • zaki
    húdekirály már megjelent a The Powerpuff Girls Princess Snorebucks meg a Polybox, már nem is kell az NBA 2004
  • bodesz
    remélem a 2004 ben is megmaradnak a .o és a .fsh filek mert azokat tudják és én is tudom szerkeszteni csak a .o fileket nem :( :D
  • bodesz
    a privát verzió:

DUBA oldalán volt fenn
  • bodesz
    az EA meg köcsög azért is mert valami magyar olalon olvastam kb 1-2 hete hogy a magyar ligákat nem tartják nagy szinten :( de parsze a francia,angol,német,USA,-s ligákat el
    :( :(
  • bodesz
    akinek az EA küldi azt private verziónak nevezik :D
    az még bugos lehet mert nem lett tesztelve én már tudom mert már etöltöttem így még réganen az nba live 2003 at és tele volt bug al inkább várjunk a DEVIANCES verzióra :D
  • Prowler001
    a Linket meg effelejtettem
    link
  • Prowler001
    Itt alátámasztja egy alak képekkel, meg minden, hogy neki már megvan, meg még tudok egy srácról, ő a DUBA vezetője, neki is elküldte már az EA, de persze ők nem tehetik közössé;) Várnunk kell holnapig... ez a 11.21 egy nagyon nagyon rossz vicc Bodesz
  • zaki
  • bodesz
    na most mindenkinek ajánlom akinek megvan a
    Naksi vs. Brunner - Csak 1 Nap van c. számát
    ugye most merül fel lehet hogy inkább a
    Naksi vs. Brunner - Csak 1 Nap van vagy anyi se c. számot kéne halgatni talán de ilyen nincs még sajna :D
  • bodesz
    ez hulyeség már minden oldalt végig böngésztem amin van az nba live 2004 pl a legnagyobb electronic atr oldalon itt is azt írják hogy 2003.11.21, hmm neee itt meg 21 a francba már,ja ez a német aszem de 11 a hivatols megjelnése a legnagyobb fan siten is írják itt hogy NBA Live 2004 For PC Hits November 11th, 2003 na és sehol sem jelent meg a pc-s verzió vagy adhanak róla képeket is hogy nekik már megvan és gémelnek vele
  • Prowler001
    Az Ausztráloknál elvileg már hetedikén kijött, egyeseknek pedig, akik valamiféle akció folytán megkapták az EA-tól van meg, pl annak a csókának a NLSC forumán, aki az egyik legnagyobb liga vezetője. Ma már nagy a valószínűságe, de sztem holnap, vagy holnap után jön, mikor valaki ott kinn az USA-ban megveszi, aztán Deviancéék feltörik, és utánna lehet majd lassan letölteni....
  • bodesz
    tuti kamuznak azok akiknek megvan de lehet hogy nem mert már csak pc re kell várni de a ps 2 meg az xbox os azok mind inkább arcade stilusuak ezért kell a pc-s re várni még 1 picit vagy ha megvan valakinke akkor adj de gyorsan a linket elvileg ma már sok az esély hogy le lehet majd tölteni valhonnan de inkább holnapra várjuk
  • LezLee
    Akkor lehet hogy az én netemmel volt baj, pedig kábelnetem van, és eddig amikkel játszottam online, az mind kifogástalanul ment (pl. Call of Duty, Mohaa, CS stb.) nem hiszem, hogy a ping-gel lett volna baj.
  • Prowler001
    Egyébként a 2003 is játszható volt elfogadhatóan... tanúsíthatom ezt kb 100 lejátszott meccsel ;)
  • Prowler001
    LezLee gyere az Fbl-be legközelebb ;) Fbl liga
  • kisficege
    Én már síkitottam,de felébredtem:(
  • precision
    Ha kijött a game sikítsatok...:-)
  • LezLee
    Armen ligájában voltam, de mondom rögtön a legelején ki kellett lépnem, mert egyszerűen játszhatatlan volt a multi... :((