354
Avagy mik nem történnek meg... :)
-
#55 remelme legkozelebb a szex is jon, es nem csak amattreszegseg:) -
#54 Akkor még nem álltam jól anyagilag:DDD -
#53 hát ez csak kokain kérdése.... -
#52 A matt részegség szerintem alap az osztálykirándulásokon, meg természetesen a szex is.
Nálunk mindne évben legalább 2-3 pár alakult ki, ez volt az alap.
Így visszagondolva a történtekre, csak azt sajnálom, hogy ezeket a párokat nem sikerült össze hozni egy jó kis tömegbulira:D -
#51 ehh magamra ismertem :DDD -
#50 juteszembe, ennek PONT MA volt 9 éve... -
#49 hát nekem ez maradt meg
Sopronban történt, de többre nem emlékszem, mert mint minden otthonról kieresztett 16 éves lázadó köcsög, természetesen csont részeg voltam -
#48 LOOOOOOL:DDDDDDDD
Ez velős volt, és lényegretötő!:DDDDD -
#47 lol !
mi egerben voltunk... és csúsztunk pincéről picére :DDD -
#46 Mi a fasz, már a szex is ki van iktatva a tantervből?
Hova tart a világ basszameg?:D -
#45 én osztálykiránduláson basztam először, ott is szoptak le
az osztálytársam volt -
#44 azért lelehet szűrni... -
#43 Csak vicc tudod:D
De igazad van, szal itt és most szeretném kijelenteni, hogy:A NARKOTIKUMOKAT SENKINEK NEM AJÁNLOM!
-
#42 hajjj osztalykirandulasok. eg csavot most rugtak ki, mert ev elejen ranyitott az ofo, amikor total ereszegen akarta megdugni a csajt...
amugy meg most piara se tok gondolni, olyan total reszeg voltam tegnap este, ma reggel 7 kor meccs, nyitott szemmel aludtunk a palyan, edzonk majdnem megolt. remelem nem csinaltam baromsagot, multkor (amire nem emlexem) eleg erdekesn neztek ram masnap este -
#41 amúgy meg srácok...csak óvatosan a tréfával...Gery meg Blasta tudjátok mire gondolok :)
azért vannak itt fiatalok is a "nagy öregek" mellett ;) -
#40 nekem, olyanra nincsen szükségem :) -
#39 Előtte mindenképp szerezzetek be pirulákat! -
#38 még 9 nap :) -
#37 Minket megdícsért az osztályfőnök.(nem tudta hogy végigrandalíroztuk szegedet.Szerencsére a zsaruk elmentek mellettünk):))))))) -
OPM #36 ja, az először nekem is furcs volt, de meg lehet szokni :)) -
#35 Csak valahogy furcsa, hogy arrafele minden második embernek 2 feje van, és oriáspókon közlekednek.:D -
#34 Tata nagyon fasza.
Abban az időpontban mikor mi ott voltunk minden rózsaszínben és citromsárgában pompázott:D
Nagyon interaktív hely!:D -
OPM #33 és amúgy milyen volt Tata? :)
én oda járok suliba
ja és hogy ne legyek offtopic:
itt vannak az idei osztálykirándulás képei: www.alvilag.hu/osztkir -
#32 Én tavaly osztálykiránduláson bevettem néhány pirulát amit az egyik osztálytársam hozott.Volt egy piros, egy sárga, meg 2 kék tabletta.
Mondta a haver, hogy valami alkohollal nyeljem le, mert az úgy sokkal jobb.
Hát én így is tettem, és egy dl unicummal legurítottam a 4 pirulát.Egy ideig nem történt semmi, aztán kezdett melegem lenni, kicsivel később meg elkezdett lüktetni a fejem, és a világ forgott.A végén mindne összemosódott, és kvázi "álomba merültem".
Az érdekes a dologban az volt, hogy Tatán voltunk osztálykiránduláson, és én 2 hónappal később keltem fel egy mexikói kisváros lepukkant hotelszobájában, mellettem egy bőrönd feküdt, tele pénzel, a párnám alatt egy Desert Eagle, a forelben pedig egy lepukkant latin kurva feküdt kómába esve.
Az első géppel hazarepültem, anyámék teljesen odáig voltak, mint kiderült, már a temetésemet is lebonyolították, mert azt hitték kipurcantam.
Tök durva szitu volt, és az a legdurvább, hogy azóta napi rendszerességgel látok egy rózsaszín elefántot elszállni az ablakunk előtt lefekvés után.
Nekem ez volt életem legjobb osztálykirándulása:D -
#31 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#30 Öcsém, az tök király lehetett! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mi mindég tiktakot vittünk amikor piáltunk! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Egyszer meg olyan is volt, hogy a padtársamat annyira leitattuk, hogy el is ájult kétszer! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#29 Fúúú!
Nálunk meg tavaly az egyik lány úgy bebaszott, hogy mindenkit le akart smárolni és aztán elég sokan hagyták is neki!
Mimeg bementünk a csajok szobájába, és amikor jött a tancsi, akkor bebújtunk egy-egy csaj mellé az ágyba! Ott lehetett tapizni őket meg minden!
Tök fasza volt!
És nagyon berugtunk utána!
2 haverom leléptek kocsmázni és mire visszajöttek a tanár már kereste őket, de persze nagyon részegek voltak, és mondtuk nekik, hogy a tanár azt akarja, hogy mennyenek be hozzá ha előkerültek.
Erre meg telefújták a pofájukat AXE dezodorral, hogy ne érezze meg az ofő a piaszagot... -
#28 valo igaz:) -
#27 Megjotteeeeeeeem:)
Elso este felbontottuk a whískyt, meg a konyakot... Radoltem a franciaagy tamlajara es letortem, majd a szoba kozepen ramjott a hanyinger es belehanytam a balkezembe, majd a foldre.
Most megyek csomagolni...kimosatom a lehanyt ingem:))) -
#26 Nálunk tavalyelőtt az volt a fasza amikor a gyereket úgy kellett lerángatni az ablakpárkányról mert ki akart ugrani a másodikról:)
Az egyik csaj meg egy üveg bortól úgy berúgott, hogy le akart ülni a székre ami nem is volt ott:)) -
#24 ah en regimodi vagyok.Csak alkoholt. -
#21 Ez jo:)
Lehet nyomok egy anfetamin kurat...nem nagyon fogok aludni;) -
Madmaxx #20 Evil a tenyészbika!!! -
#19 kösz a tanácsot:) -
#18 jaj hat ne feljel mar a puncitol.Nem harap az. Fiatalon meg kell dugni minden not akit csak lehet. -
#16 nem, a 3. voltam aszem, mar elegge lehetett harangozni benne :) -
#14 !!!!!!!!!!!!!LOL!!!!!!!!!!!!!! -
#12 Iszonyat alkoholizálás, mégdurvább kábszerezés, és fasza kis egy éjszakás kalandok a csajszikkal.
Ez volt jellemző az osztálykirándulásainkra.
Tök tuti volt:D -
#11 :))))))) ez szép:) -
#10 Hat:)
En jovo heten megyek ausztriaba...csak az a poen, hogy egy szot se tudok nemetul. Majd meselek:))