6370
Vampire - Bloodlines
  • Sadun Tryst
    jaaaa. így már minden oké! ;)
  • Hmuda
    Úgyértem, hogy a Bloodline nem érhet fel semmi mai gaméhoz, a Bloodlineshez meg abszolúte nem.
  • Sadun Tryst
    pedig a bloodlines-t hl2 moci hajcsa...
  • Sadun Tryst
    akkor azért voltak olyan furcsák azok a képek... :D
  • Hmuda
    Hát szvsz a Bloodline képek ultragyengék bármilyen mai gaméhez képest, a Bloodlines-ról már nem is beszélve.
  • grebber
    Ehhe akko ezt eléggé elnéztem sorry de jók a képek azért :)
  • Hmuda
    Lásd:
    #113 összes
    #102 első és utolsó
    #101 utolsó kettő

Kell még egyéb felvilágosítás?
  • Hmuda
    Grebber: Francnak raksz be ide Bloodline képeket mikor ez a Vapires: Bloodlines topic. :PPP
  • grebber
    Vampire: Bloodlines E3 tunkolás

Birdy, 15:00 - Játék: RPG

(Gamespot) Flatline három új Vampire: Bloodlines képre lelt a legnagyobb E3 förgeteg kellős közepén és mivel a játékot kiemelt érdeklődés övezi a HW belső köreiben, azonnali hatállyal ki is pakoljuk őket. Meglehetősen véres játéknak igérkezik, de ez már a címében is benne van...

kép1
    kép2
    kép3

info:Hardwired
  • Braveheart
    Remélem lesz benne TPS mód, ahol közelharci fegyverekke llehet aprítani az ellent, mint pl. a Bloodrayne-ben :)
  • shaba23 #119
    e3: Gamespy Vámpír-teszt
    Birdy, 17:33 - Játék: MOHA - (13 komment)

(GameSpy)
    Gamespy Vampire: Bloodlines A Gamespy képviselői is hivatalosak voltak a Troika által rendezett Vampire: The Masquarade - Bloodlines bemutatóra, melyről egy mesélős privjút kerekítettek.

A bemutató ezúttal a játék RPG jellegére koncentrált, mely a Troika szerint mérföldkő lesz a CRPG-k történelmében. Az egész procedúra a karaktergenerálással kezdődött, mely a PnP változat ismerőinek ugyanazt nyújtja mint az asztali változat.
    Boyarski úr három karaktert generált, sorrendben egy-egy képviselőjét a Brujah, Toreador és Malkavian klánnak. A bemutató alatt mindegyikkel három fő részt teljesített, logikai feladványokat, NPC-kel való kommunikálást, illetve FPS harcot.

A játékba kerülve rögtön szembetűnő volt a játék világának elevensége. Az első küldetésben bizonyos információkat kellett kiszedni egy bár tulajdonosából. Itt rögtön több választása van a játékosnak, mely főként a képességein és az általa választott klánon alapul. A Brujah vámpír szimplán megfenyegeti a tulajdonost, így kiszedve belőle a kívánt tudást (és ellenséget szerezve magának, mely később visszaüthet), míg a Toreador klán képviselőjével elbűvölhetjük az NPC-t. A Malkavian karakterrel játszók pedig egyszerűen feltörhetik az irodába vezető ajtót, és kimazsolázhatják a bártulaj számítógépéből az információt.
    Itt mutatott rá Boyarski, hogy az ajtó feltörését is mennyire változatos módon lehet megoldani. Be lehet törni (a karaktered erejétől függ), mellyel ugyan bejutsz, de Kill Billt idéző mennyiségű ellenféllel kell szembenézned (a bárban dolgozó személyzet).
    Ha valakinek ez még nem lenne elég, akkor egy magas érzékelési szinttel rendelkező karakterrel kiszúrhatja, hogy az egyik alkalmazott az iroda kulcsait tartja magánál. Őt kizsebelve balhémentesen be lehet menni az irodába, vagy akár meg lehet próbálni a klasszikus zárfelnyitást is.

Az utolsó előtti fázisban a harc került bemutatásra, melyben egy Tzimizce vámpírokkal teli csatorna labirintustból kellett kijutni. Az egyik megoldás szerint, mindhárom karaktere lőfegyverekkel volt felszerelve. A Torreador karakter sután bánt a fegyverrel, túl nagy szórással lőtt, nem is beszélve a fegyver pontatlan tartásából eredő heves visszarúgásról. A Brujah-k a harc mesterei, úgyhogy gyakorlatilag úgy nézett ki velük a játék, mint egy részlet a HL2-ből.
    Természetesen a lőfegyverek nem a kizárólagos eszközei egy vámpírnak, hanem a vérmágia is jó szolgálatot tehet. Felgyorsíthatjuk karakterünket, afféle bullet-time lassítással, vagy át is vehetjük egy ember elméje fölött az irányítást, és páholyból figyelhetjük amint elintézi helyettünk a piszkos munkát.

Végül a karakterek egyesével járultak egy gargoyle színe elé (hivatlanul), hogy szóba elegyedjenek vele. A Torreador vámpírt meglepte a gargoyle, és azonnal kérdőre vonta. Mivel ennek a karakternek esélye sem lett volna harcban, ezért kiszolgáltatott helyzetbe került. A Malkavian karakter átvette a gargoyle elméje fölött az irányítást, így vágva ki magát a szorult helyzetből. A Brujah vámpír nem éppen a szocializáltságáról híres, ezért ő harcba bocsájtkozott ezzel a lénnyel. A harc színhelyéül egy színház előtere szolgált, ahol a Source engine megcsillogtatta a képességeit. Szemtől szemben a játékosnak nem lenne esélye, ezért Boyarski megpróbált feljutni a teraszra, hogy onnan lője le a gargoyle-t. Azonban a lény módszeresen nekiállt lebontani a teraszt a vámpír alól, aki így lezuhant...

[HARDWIRED]
  • shaba23 #118
    Lobotómia rulez :)
  • grebber
    [MOVIE] Vampire: Bloodlines!

[2004-05-11 @ 12:01 - Mady]

Egy igen fincsi videót is sikerült lerántanunk a netről. Ez a kis "szeretetcsomag" a Vampire: The Masquerade Bloodlines előzetesét tartlamazza, mely tele van akcióval és eddig nem látott részletekkel. A Vampire: The Masquerade rajongóknak kötelező darab!

Trailer (51,14MB)

Info: Gamestar
  • grebber
    Újj képek:
    1 kép
    2 kép
    3 kép
    4 kép
    5 kép
  • grebber
    Kép
    Kép1
    Kép2
  • grebber
  • grebber

• tigeroo
    :)))))))
  • Sadun Tryst
    jaaa. arra ott van a GSLE fórum, vagy pedig "otthon" a "mi" hírünk... :)
  • tigeroo
    jó, te nyertél!;) de ne itt, pls!:))
  • Sadun Tryst
    együtt vagyunk alapítók! ne feledd én vagyok az, aki kinevezi az új tagokat, és minden egyéb ilyen dolgot én tartok fent! és ÉN próbálok mindig valami GAME-t összehozni közösen! szal... ;)
  • tigeroo
    héhé,nem te vagy az alapító!:)
  • tigeroo
    beszállok/beszálnék a csevegésbe!:)
  • Sadun Tryst
    értek én az Ö nyelvén, nem kell félteni ;) GS-en is jól megvagyunk! :) meg Ö tartja UP-on a Xenus topicom is! :)
  • PiszkosFred
    Ne felejtsd el, grebber-hez beszelsz. Nem egyszeru eset.. ;]
  • Hmuda
    A Múvikat be se linkelitek? :-)

Film-csomag
  • Sadun Tryst
    a képek jók, csak túl sokat linkelsz be. inkább csak add meg az URL-t, hogy hol vannak a képek, és aki akarja megnézi öket. nagy belassítod ezzel a topicokat...
  • grebber

• grebber

• rezsofiz
    egyébként 100.hurrá
  • rezsofiz
    fenébe.pedig naon vártam
  • Sadun Tryst
    téved hát... kb a hl2-vel adják ki. sajna ez is csúszik a hé2 forráskódlopás miatt... úgy nyár felé ezt is lehet várni ha minden igaz...
  • grebber
    Az biztos hogy ez a játék ott lesz a szeren!
    És nagyon remélem hogy a 3D Gamers oldala téved mert 2005-re irják!
  • Sadun Tryst
    thx! :)
  • Sadun Tryst
    ezt nem tuttam... asszem a pc guruban volt a könyvajánlóban, azt hittem, hogy ez a firss kötet... úgy tűnik tévedtem...
  • ShaiHulud
    haat az a sorozat mar reg nem a gangrelnel tart, hanem mar be is fejezodott:D 13 kotet plusz 1 antologia...a gangrel mar vagy 3 eve jott ki...persze lehet hogy ugy ertetted hogy neked az aktualis kotet a gangrel:D amugy az egy igen jo resz...
  • [HUN]Crassus
    ja bocs tényleg hiányzik pár klán.......
  • [HUN]Crassus

kicsit lejjebb scrollozva találsz infókat........
  • Braveheart
    Most nézem a penge2-t, lehet megszerzem a gamét :)))) Mikor jön ki?
  • Sadun Tryst
    a más vámpírfajokkal kapcsolatban