6370
Vampire - Bloodlines
-
ShaiHulud #169 MaLKaViTA power!:D -
#168 Fúj! Azok nem is igazi vámpírok! Gangrel és Nosferatu! -
#167 TREMERE RULEZ!:) -
#166 Hja. Ha nem lenne a véget nem érő töketlenkedés a hl2-vel akkor már tavaj megkaptuk volna. -
ShaiHulud #165 hat enis:D keresztrefeszitem magamat:D -
#164 El sem mondhatom, mennyire várom már ezt a cuccot. Ha ebaltázzák nagyon morcos leszek! -
#163 Háttérkép
Hl2-vel együtt novemberben jön ha minden igaz. -
#162 Vampire: Bloodlines borító
Sogun, 13:06 - Játék: Akció-RPG
(GamingGroove) Őrült Billyék az RPD Codexes cimboráikkal betörtek az ACTIVISION székházába, Nyuszis Kakaó Spray-el lefújták a biztonsági őrt és míg az eksztatikus állapotban hempergett a földön, addig elrabolták a Vampire: The Maserade - Bloodlines doboztervét! Íme a nagy vadászat eredménye: az Activison tisztában van rajongóinak - statisztika alapján - nagyrészt 15-24 év közötti életkorával és a 'szex eladja önmagát' felkiáltással nem igazán odavaló vámpírleánykát pingált a dobozra:
info:Hardwired
-
#161 Previews
Interview -
#160 ne dőljetek be az "új" videó hírnek (cím), ezek a régiek más felbontásban. :( -
#159 nagyon jók! bárcsak kint lenne már a játék ... -
#158 YEEEEESSSSSS -
ShaiHulud #157 vampire bloodlines bemutato 3.epizod
vampire bloodlines bemutato 4.epizod
vampire bloodlines bemutato 5.epizod -
ShaiHulud #156 mindenki villamgyorsan a hardwiredre, kijott a maradek 3 resz is -
Notrak #155 A csaj szerintem egy kuncsaftra várhat, a patkány inkább zavaró, remélem fel lehet majd venni vérutánpótlas gyanánt de azért egy kicsit tényleg mozoghatna. -
#154 klassz volt ez is. csak egy picit rövidebb az előzőnél ... -
#153 remelem hogy amit a videoban latni az meg valtozik a kesz jatekig, mert kicsit fura ,hogy a teherauto mogott pont ott all egy csaj meg egy patkany egyhelyben arra varva, hogy kiszivd a veruket... -
Notrak #152 Sziasztok
Kijött a második videó is az 5 részes sorozatból és mára várható a harmadik is.
itt tessék nézelődni -
Mossberg #151 Na ezt nem fogom soha megérteni "európában két héttel később"... Mert?
Így megint a warez verziót kell megszerezni mert a franc se vár 2 hetet, mire kijön itt hivatalosan addigra már végig is tolta mindenki -
#150 Bloodlines halasztás
Dixie Flatline, 17:42 - Játék: Megjelenések
(HW Insider) Megelégelték a rossz minőségű vérkészítményeket a Vampire: Bloodlines vámpír sztriptíztáncosnői, ezért sztrájkolni kezdtek. A készítők tehetetlenek, kénytelenek felkelteni a több ezer éves ősvámpírt, hogy tanácsot kérjenek. A csúszás valódi oka persze a HL2 megjelenésével van összhangban. Amennyiben hihetünk belső forrásainknak, akkor az USA-ban előreláthatólag november 15-én, míg európában két héttel később, 29-én esedékes a megjelenés.
info: Hardwired -
ShaiHulud #149 hat szep is lenen ha ez elobb kijonne a hl2 enginnel mint maga a hl2 :) elvielg hl2 es a vampire is osszel jelenik meg..de ahogy elnezem talan a vampire mar szitne kesz is van...lehet tenyleg csak ezert nem jelenik meg egyelore, bar mindegy ezen filozni, mert ugysem valtoztat a dolgon semmit.:) -
#148 ilyen reszletesen mar nem emlexem de tudom hogy miutan a foellenfel atvaltozot akkor volt vegem..
no mindegy
a lenyeg a lenyeg hogy mar nem birok magammal annyira varom a bloodlines-t
tenyleg csak azutan adhatjak ki miutan kijott a HL 2? -
#147 nem volt az nehéz, csak okosan kellett a diszciplínákkal jáccani. még a múltban a tremere székházban Bécsben fel kellett venni azt a diszciplínát, amivel lehet Prisone of Ice-t csinálni (nevére nem emléxem, de a könyv ott volt valahol a tremere könyvtárban v laborban). ezzel fagyasztva vidám délutáni móka volt minden nagyobb monszta (pl. a vérfarkas és a végellenfél) ledarálása. -
#146 kar hogy a masquarade vege annyira nehez volt hogy nem tudtam megcsinalnij...
pedig imadtam azt a jatekot -
#145 én is most néztem ezt a videót. királyos lesz. teccenek ezek az új video-naplók, mint amilyen itt is van meg a stalkernél is. ötletesek és az 100%, hogy meghozzák az ember kedvét a játékra.
csak lenne már kint. -
#144 hehe pont ez a sor hagyta el ma az ujjaimat kicsit korabban, hogy talan jobban varom mint a HL2-t...
hihetetlen jo, alig birom mar kivarni hogy ismet elmerulhessek ebben a vilagban -
ShaiHulud #143 :D jaja uber...es lesz folytatas is:) tan jobban varom ezt mint a hl2t :D -
#142 Az új videot csekkoljátok mert kegyetlen nagy feelinges büntetés! Remélem minél elöbb kiszórják a HL2-t hogy végre kiadhassák a Bloodlines-t:) -
ShaiHulud #141 sot mar ki is valtak camarillabol :) -
#140 Mire annyira eltorzul, már úgyis elég vén vámpír lesz... Addigra meg már senki se meri b*szogatni. A gangrelek mondjuk amúgy is eléggé szarnak a maszkabál szabályaira. -
ShaiHulud #139 gangrelnek meg ott az ezerarc, vagy esetleg bestia diszciplina. amire annyira eltorzul hogy nem nagyon tudja takargatni addigra elvileg ezekben mar eleg fejlett lesz, pl foldbe olvadashoz vagy esetleg allat alakhoz, esetleg o is tanulhat fatyol diszciplinat.
Tzimiscek meg elvileg nem lesznek jatszhato klan, ha jol tudom csak kamarillabeli klanokbol lehet majd lenni, bar egy antitribu tzimire kivancsi lennek :) -
#138 Végülis igaz. -
Sith #137 szerintem ez inkább a Gangrelekre igaz
Tzimiknek hát ott van a testformázás
Nosfiknak meg a fátyol -
#136 Kíváncsi vagyok hogy miként oldják meg, hogy a noszi-tzimische klánokkal muszáj bujkálni de a többivel nem annyira. -
-
Mossberg #134 Nagy ügy, legjeljebb rögtön a "biztonsági másolattal" kezdünk -
#133 Nem lesz Bloodlines Demo?
[2004-06-18 @ 07:17 - ZeroCool]
A Vampire: The Masquerade - Bloodlines Bloodlines_Inn/b22439/69976864/?5" target="_blank">fórumain az egyik fejlesztő igen kellemetlen infókat szivárogtatott ki a vámpíros csodajáték demóját illetően. Állítása szerint nem tervezik a kipróbálható változat kiadását, a teljes verzió megjelenése előtt legalábbis semmiképpen. Hogy utána mi lesz, az még kérdéses. :( Thanks RPGDot.
Info:Gamestar
Köcsögök mért nem adnak ki demót :( ? -
#132 de az utolsó 3 link az... :)
#123-ban amiket ír HMUDA, azok nem Bloodlines képek... -
#131 Most mi van? Megkavarodtam. Ez a három kép itt alul nem a Vampire-ből van? -
#130 :-)