6370
Vampire - Bloodlines
-
#209 Vampire: The Masquerade Bloodlines (c) Activision *CLONECD*
hmm.... -
#208 MÁR.ALIG.VÁROM. -
#207 chillout :) holnapután már jácchacc vele :D -
ShaiHulud #206 ooo ha nem lenne valve akkor source sem lenne szal... -
#205 Bazz az a lényeg a játék csak a hl2 után jöhet ki mer source motrot használja
Kibaszott valve megálmoidta hogy nemlehet a szaros hl2 előtt kiadni
FUCK VALVE FUCK VALVEFUCK VALVEFUCK VALVEFUCK VALVEFUCK VALVEFUCK VALVEFUCK VALVEFUCK VALVEFUCK VALVEFUCK VALVEFUCK VALVE
BLOODLINES 4EVER -
#204 Htx! Akkor jau! -
#203 ez nem steamen keresztül lesz elérhető szal ettől nem kell parazni... védelem tuti lesz benne :) 1 ideig... :) -
#202 Nem mintha sokat számítana, mert erre nem sajnálnám a pénzt, de ennek is olyan védelme lesz, mint a Half Life 2-nek, vagy ez azért "beszerezhető" máshonnan is?
Mielőtt megvenném, azért lecsekkolnám, hogy fut a gépemen. -
ShaiHulud #201 hoppa legfrissebb hirek (nov 9.) szerint valoban 16.an jon:) "The Masquerade - Bloodlines will be hitting shelves November 16th."
hat ez csak meg jobb:DD -
ShaiHulud #200 az a hl2 :D vampire csak 3 napra ra jon. -
#199 nov16! -
#198 A francba, már alig várom! Gimme!Gimme!Gimme! -
NZiM #197 Az nagyon helyes hogy már itt van ezekszerint a nyakunkon. Az persze para, hogy itt a HL2 is, és most ennek is ki kell termelnem az árát.
Köszi a választ!
-
ShaiHulud #196 nov 19 -
NZiM #195 Na akkor most mikor is jön pontosan a drága?????
Naggyon teccik az egész. Mondjuk ahogy a szerepjátékokat ismerem, kiváncsi vagyok hogy ez a többszálú problémamegoldás hogy jön majd ki. Gondolok itt az erőviszonyokra. Én pl. ha lehet majd(asszem lehet) akkor Malkavian-t fogok indítani és kivi vagyok hogy mi lesz a helyzet mondjuk egy hevesebb tűzharcban... feltéve ha egyáltalán arra kerül a sor
-
#194 ámen ;) nemsokára kezdődik a vadászat!
Szerencsére a kiadó is rájött, hogy ha még karácsony elobb kiadják, és nem várnak a HL2 utáni "kötelező" x időre nagyobbat kaszálnak! :)
Ezzel mi is ők is jóljárunk -
haxoror #193 Engem zavar mert én leszek az anekdótabeli szamár amelyik két szénakazal között hal éhen mert nem tudja eldönteni hogy melyikbe harapjon előbb -
#192 Már az is baj ha valami elöbb jön ki?:D -
#191 hát ők tudják, engem nem zavar...:)) -
Drizzthsz #190 ??? Mijafaszér? -
#189 November 16.-án, a Half-Life 2. aranyba menetele után pontosan három nappal, november 19.-én, jelenik meg a Troika Games várva várt akció-szerepjátéka, a Vampire - The Masquerade: Bloodlines. Eredetileg november végére ígérték a vámpírsztorit, de most előbbre hozták a megjelenést.
inf. Hardwired -
ShaiHulud #188 nem is azzal van a gond:) -
Ersiman #187 ...Na és. Pont az a jó hogy nincs benne multi! Kénytelenek jó történetet írni, nem bízhatják arra, hogy majd eladja a tömeghent. -
ShaiHulud #186 huu kell sok penz :) hl2t megveszem az tuti fix...bloodlines...hmm megkene de mivel nincs benne multi.... -
#185 De mint az állat. -
#184 Ez a november durva lesz:P -
#183 Új videó -
#182 NOVEMBER 26.-án érkeznek a vámpirok közénk. -
#181 szépek az új képek. -
ShaiHulud #180 Vampire : Bloodlines cikk -
#179 asszem nem panaszkodhatnak hogy nem volt elég idő tesztelésre...deaztán nehogy hiba maradjon benne...különben -
kiskorúbézoltán #178 + 1 demót :) -
#177 Na most hogy arany lett a HL2 dobhatna valami rilíz détet a Troika. -
#176 november 15 us és 26 uk -
haxoror #175 Mivel HL2 motorral megy ezért valószínűbb hogy csak a HL2 megjelenése után adják ki :( -
#174 Valahol mintha október 12.-őt olvastam volna,hogy akkor adják ki a gémet........igaz ez??? -
#173 Vampire: Bloodlines soundtrack
Birdy, 18:42 - Játék: RPG -
(Gamespot) Hálistennek egyre többet hallani a Troika féle Vampire: The Masquerade–Bloodlinesról, most éppen a Gamespot szállított infókat a játék zenéről. Hivatalosan jövő héten jelentik be a soundtracket, de az alábbi számok már biztos, hogy rajta lesznek:
Aerial – Pound
Chiasm – Isolated
Daniel Ash – Come Alive
Darling Violetta – Smaller God
Die My Darling – Needles Eye
Genitortures – Lecher Bitch
Lacuna Coil – Swamped
Ministry – Bloodlines
Tiamat – Cain
A Ministry száma kifejezetten a játékhoz készült!
(www.hardwired.hu) -
#172 Hát én most elbizonytalanodtam, hogy nosfit vagy toreadort indítsak-e.
Amúgy tényleg mennyi idő után jön ki a HL2-höz képest?
Amint az a polcokra kerül vagy várnunk kell pár hetet? -
#171 Azaz! -
vassyg #170 ronda de finom:)