6370
Vampire - Bloodlines
  • Drawain
    spoiler on
    Főleg az idióta szektavezérük akasztott ki, mikor a tremere mágusommal semmit nem értem ellene diszcíplinákkal :) (nomeg a hent előtt :-/)
    spoiler off
  • Hmuda
    A küldi leírásában minden le van írva, csak a legevidensebb nyomon kell haladni.
  • MrDevil
    Nekem lefutott rendesen az intrója!!
  • Hmuda
    Márpedig oda kell. Ezze jó a zárnyitás (meg tűrhető investigation skill se árt, mert van egy mellékes és könyebb út a bejutásra).
  • Braveheart
    nem baj, 1-2 hónap múlva kijön egy 100-200 mb-s patch ;)
  • MrDevil
    Merre kell keresgélni ????
  • Hmuda
    Ja az. De nem kell feltétlen csövesekkel szórakozni, csak egyetlen egyszer szorulsz rá. Elég hosszú küldi és pofás a vége (és elég nehéz is volt).
  • Drawain
    Ebben tökéletesen igazad van. De azért reméltem, hogy a bevezető részt egyszer láthatom normálisan is, nem úgy, hogy az emberek ugrálnak a székekről fel-le meg csúsznak a földön, meg a szobába berontó vámpír úszik a levegőben. Csak azt nem tudom elhinni, hogy a bevezetőt nem tudták normálisan megcsinálni. Érdekes, egy kevés játék után már sokkal kevesebb bug meg hiba tűnt fel, holott éppen fordítva szokott lenni...
  • mike369
    ez már más kérdés...
  • MrDevil
    örültem volna ha ez csak egy beta!! de mind1!
  • mike369
    dehogynem...
  • mike369
    igen!
  • MrDevil
    Szerintem sem az! mert egy Beta nem lenne 3CD-s és védelemes??? vagy nincs igazam?
  • Drawain
    Oh... hát egyik szemem sír, a másik "nevet"
  • MrDevil
    Ez úgyan az ami meg van mindenkinek!!
  • mike369
    azt, hogy nem béta!
  • Drawain
    és ez mit is jelent?
  • MrDevil
    Az összes klánt leírja!! Még a két sectet is!
  • mike369
    Figyelem! ISONEWS:
    11/14/2004 Vampire: The Masquerade - Bloodlines *FL Filler* VENGEANCE [3 CDs]
  • NiGhTM4R3
    Jó, csak kár h pár hónapja nemvolt frissítve - és csak pár klánról van pár szó:(
  • MrDevil
    Na itt nézz szét itt levannak magyarul írva a klánok!
    Vampire
  • CarajoEsp
    Nem tudja valaki ,hogy mikor van kikapcsolva az Auto pint elosztás? Mert valaki írtam ,hogycseles ,de nem akarom megszívni:D
  • Drizzthsz
    Na, most akkor béta az, ami bittorrenten van fennt, vagy nem?
  • [HUN]Crassus
    Srácok a Tremere régenst hol találom??Tremere vagyok,de nem találom a górémat!:))
  • mike369
    vampire.lap.hu-n nézz körül
  • NiGhTM4R3
    Hi
    Nemtudtok olyan oldalt (magyar) ahol leírják a klánok tulajdonságait? Mintha lett volna vmelyik újságban ilyen, csak nincs meg:(
  • Drizzthsz
    Mi? Ami a bithumenen van, az béta lenne?
  • Gregi
    Hogy ez nem jutott eszembe. :)
  • Voltan
    Ne hívd le a konzolt.
  • Voltan
    Ebben nehezebb lopakodni, mint a Thief-sorozatban. Azért ez röhej. Az AI is. Voltatok már a múzeumban?
  • Gregi
    Tudna valaki abban segíteni, mikor lehívom a konzolt, majd eltűntettem, akkor ott marad az egér cursorja, és nem lehet irányítani a karaktert.
    Hogy lehetne megoldani, valakinek esetleg ötlet, mert nekem már nuku. :)
  • CarajoEsp
    Kérhetnék majd ilyenek elé Spoilert??
  • CarajoEsp
    Most of the items dropped on the ground that the player can pick up have light blue particles coming from them, making sure the player doesn’t miss them in a dark environment.
    hehe:D
  • Drawain
    Melyik kórházos küldi, merthogy több is van/lesz. Ha a vérfarkas vérét akarod megszerezni, ott mindenképp lockpickelni kell sztem egy ajtót legalább (3as szinttel már lehet). Max rakjad félre a küldit. Thung meg nem a csatornában lesz, ha küldöket csinálsz az Asylumot vezető két testvércsajnak akkor találkozhatsz Tunggal.
  • Pontius #935
    talán mert BÉTA? :)
  • Takezó
    no, van egy kis gondom... :láma: a kórházos küldetéshez nem elég magas a hackingem (2), a rejtőzködő Thungot nem találom (a csatornában lévő ajtóhoz nem elég magas a lockpickem (0), Bloody Buffal se elég). Van még 2 küldetésem, amikhez a Downtownba kéne menni, oda meg nem tudok, össz. 3 helyet érek el: 2nd street, main street és beach. Valaki esetleg tudna segíteni?
  • Takezó
    az mitől van, hogy a kórház felső szintjén mindent meg lehet fogni, és el is dobni, máshol meg nem? ^o)
  • CarajoEsp
    Igazából nem lehet tudni. Maga a játék eléggé kész van ,nincsenek béta küldetések. Viszont maga a grafika ésa szaggatások utalhatnak erre +a fizika(már amit én idáig találtam nem rossz ,csak kevés):D
    Tehát döntsd el:D
  • Rusy
    tényleg béta? LOL
    Pedig még 20 rar van mindjárt leállítom :DDDD
  • psyCoded Riot
    nem akarom elhinni hogy senkinek nem volt ijen gondja...:
    "Please insert VTM Bloodlines Disk 1, select OK and resstart application"
    segitsen vki pls