6370
Vampire - Bloodlines
-
Drawain #969 spoiler on
Főleg az idióta szektavezérük akasztott ki, mikor a tremere mágusommal semmit nem értem ellene diszcíplinákkal :) (nomeg a hent előtt :-/)
spoiler off -
#968 A küldi leírásában minden le van írva, csak a legevidensebb nyomon kell haladni. -
#967 Nekem lefutott rendesen az intrója!! -
#966 Márpedig oda kell. Ezze jó a zárnyitás (meg tűrhető investigation skill se árt, mert van egy mellékes és könyebb út a bejutásra). -
Braveheart #965 nem baj, 1-2 hónap múlva kijön egy 100-200 mb-s patch ;) -
#964 Merre kell keresgélni ???? -
#963 Ja az. De nem kell feltétlen csövesekkel szórakozni, csak egyetlen egyszer szorulsz rá. Elég hosszú küldi és pofás a vége (és elég nehéz is volt). -
Drawain #962 Ebben tökéletesen igazad van. De azért reméltem, hogy a bevezető részt egyszer láthatom normálisan is, nem úgy, hogy az emberek ugrálnak a székekről fel-le meg csúsznak a földön, meg a szobába berontó vámpír úszik a levegőben. Csak azt nem tudom elhinni, hogy a bevezetőt nem tudták normálisan megcsinálni. Érdekes, egy kevés játék után már sokkal kevesebb bug meg hiba tűnt fel, holott éppen fordítva szokott lenni... -
mike369 #961 ez már más kérdés... -
#960 örültem volna ha ez csak egy beta!! de mind1! -
mike369 #959 dehogynem... -
mike369 #958 igen! -
#957 Szerintem sem az! mert egy Beta nem lenne 3CD-s és védelemes??? vagy nincs igazam? -
Drawain #956 Oh... hát egyik szemem sír, a másik "nevet" -
#955 Ez úgyan az ami meg van mindenkinek!! -
mike369 #954 azt, hogy nem béta! -
Drawain #953 és ez mit is jelent? -
#952 Az összes klánt leírja!! Még a két sectet is! -
mike369 #951 Figyelem! ISONEWS:
11/14/2004 Vampire: The Masquerade - Bloodlines *FL Filler* VENGEANCE [3 CDs] -
NiGhTM4R3 #950 Jó, csak kár h pár hónapja nemvolt frissítve - és csak pár klánról van pár szó:( -
#949 Na itt nézz szét itt levannak magyarul írva a klánok!
Vampire -
#948 Nem tudja valaki ,hogy mikor van kikapcsolva az Auto pint elosztás? Mert valaki írtam ,hogycseles ,de nem akarom megszívni:D -
Drizzthsz #947 Na, most akkor béta az, ami bittorrenten van fennt, vagy nem? -
#946 Srácok a Tremere régenst hol találom??Tremere vagyok,de nem találom a górémat!:)) -
mike369 #945 vampire.lap.hu-n nézz körül -
NiGhTM4R3 #944 Hi
Nemtudtok olyan oldalt (magyar) ahol leírják a klánok tulajdonságait? Mintha lett volna vmelyik újságban ilyen, csak nincs meg:( -
Drizzthsz #943 Mi? Ami a bithumenen van, az béta lenne? -
Gregi #942 Hogy ez nem jutott eszembe. :) -
#941 Ne hívd le a konzolt. -
#940 Ebben nehezebb lopakodni, mint a Thief-sorozatban. Azért ez röhej. Az AI is. Voltatok már a múzeumban? -
Gregi #939 Tudna valaki abban segíteni, mikor lehívom a konzolt, majd eltűntettem, akkor ott marad az egér cursorja, és nem lehet irányítani a karaktert.
Hogy lehetne megoldani, valakinek esetleg ötlet, mert nekem már nuku. :) -
#938 Kérhetnék majd ilyenek elé Spoilert?? -
#937 Most of the items dropped on the ground that the player can pick up have light blue particles coming from them, making sure the player doesn’t miss them in a dark environment.
hehe:D -
Drawain #936 Melyik kórházos küldi, merthogy több is van/lesz. Ha a vérfarkas vérét akarod megszerezni, ott mindenképp lockpickelni kell sztem egy ajtót legalább (3as szinttel már lehet). Max rakjad félre a küldit. Thung meg nem a csatornában lesz, ha küldöket csinálsz az Asylumot vezető két testvércsajnak akkor találkozhatsz Tunggal. -
Pontius #935 talán mert BÉTA? :) -
Takezó #934 no, van egy kis gondom... :láma: a kórházos küldetéshez nem elég magas a hackingem (2), a rejtőzködő Thungot nem találom (a csatornában lévő ajtóhoz nem elég magas a lockpickem (0), Bloody Buffal se elég). Van még 2 küldetésem, amikhez a Downtownba kéne menni, oda meg nem tudok, össz. 3 helyet érek el: 2nd street, main street és beach. Valaki esetleg tudna segíteni? -
Takezó #933 az mitől van, hogy a kórház felső szintjén mindent meg lehet fogni, és el is dobni, máshol meg nem? ^o) -
#932 Igazából nem lehet tudni. Maga a játék eléggé kész van ,nincsenek béta küldetések. Viszont maga a grafika ésa szaggatások utalhatnak erre +a fizika(már amit én idáig találtam nem rossz ,csak kevés):D
Tehát döntsd el:D -
Rusy #931 tényleg béta? LOL
Pedig még 20 rar van mindjárt leállítom :DDDD -
psyCoded Riot #930 nem akarom elhinni hogy senkinek nem volt ijen gondja...:
"Please insert VTM Bloodlines Disk 1, select OK and resstart application"
segitsen vki pls