6370
Vampire - Bloodlines
-
#1009 kicsit...legalább azt mondjad meg hány oldalt:D -
Drawain #1008 Olvass kicsit vissza a fórumban... -
#1007 Nah megy frankón semmi kifagyás vagy hibaüzi csak 1 bajom van...
Szaggat mint az állat a városban és bugok halmazát fdezem fel 1-2 óra gémelésen.Namost a gépem az ajánlottnál sokkal jobb,nem értem mi a francért szaggat -
Drawain #1006 Úgy olvastam, hogy csak az FL változat működik cdre kiírva. -
#1005 hi
leszedtem a bloodlines-t és úgy írtam ki cd-re ahogy az az nfo-ban le volt írva(alcohollal safedisc 2/3 4*esen),de amikor elindítom akkor 5 perc cd darálás után a Vampire.exe hibát észlelt :(
Mi lehet a baj?
van már crack?
help plííííz -
Drawain #1004 Calling doctor grout vagy mi a küldi neve! Mi a fenét kell ottan a házban csinálni? Sikerült beállítanom a jobb oldali teremben levő 3 fáklyát és így kinyíllott egy ajtó, de azután nem tudok továbbjutni :(. Nem tudjátok, hogy továbbra is azzal a 3 fáklyával kell e szórakozni, vagy vmi más? Már tiszta ideg vagyok :(( grrrr -
#1003 Nem csak paráztam ,hogy beta és nem figyeltem oda egy csomó dolgot kihagytam. De most ultrán odafigyelek:D -
#1002 én már nagyon régen megtaláltam !!!! Csak a kivezető utat nem !! 8))) -
Drawain #1001 Nah végre én is megtaláltam a Tremere mukit, bár nem túl sokat értem eddig vele :). Onnan ismerheted meg, hogy a házában "elég" sok út hozzá vezet :DDD -
#1000 Nem az a kopasz szemüveges csákó a tremere fönők??? -
antijedi #999 nem csak megunta a felénél :DDD -
Braveheart #998 mi az már végig is vitted 1X? -
antijedi #997 érdekes nekem iylen nem volt, tök normális volt az egész..., a hiba az ön készülékében... -
#996 Belekezdtem újra és sokkal nagyobb odafigyeléssel. Ez a játék ÜT!!!
Akár béta ,akár gamma.
Kurva jó. Most Torreadorral teljesen más érzés ,mint a Nosffal volt!!
Isten!!! -
#995 Én csak akkor reménykedem benne, ha át lehet vinni a savegame-eket :D -
Nocco #994 Hi! Lenne egy olyan gondom hogy mikor elindítom a játékot frankón elindul de a monitorom kikapcsol! Mi a baj? A monitorom 17 colos. Ezután várok és az a poén hogy a program megy de a monitorom kikapcsol és nem látok semmit!LOL!!! -
#993 De tudom, de eddig se akartam senkinek elárulni és most se fogom. Csak annyi segítség, hogy Downtownban van és semmi köze a Mystical Sun-nak a barbár falfirkához (a Tremere ennél sokkal kifinomultabb és "misztikusabb"). Felfeé kell nézni ha már "nap"-ról van szó. -
Braveheart #992 ez durva, ilyet még nem láttam hogy egy játéknál nem lehet eldönteni hogy beta-e vagy teljes... -
#991 Én is ebben reménykedem hogy ez csak egy BETA!!! -
#990 a tremere főnök nemtudod merre leledzik? -
#989 hmmm ennyi lenne?:) -
#988 Vidd el a nyakláncot a csajnak oszt kalács. -
#987 Ezek abszolút nem kifogások, mivel valamilyen formában el kell juttatni a bétatesztelőknek a tesztanyagot és miért szenvednének HDD hurcolászással vagy DVD-kkel, mikor alapból Cd-n fog megjelenni, tehát vigyék CD-n. És a védelmet is tesztelni kell valahogy. Ezek abszolút nem kifogások. Alfára még jó lenne. -
#986 a kísértet kastéylban hogy kell segíteni a szellemnek??? a medál már megvan...de még mindíg ijeszget:)Hogy tudom szerencsétlen lelkét nyugalomra bírni?? -
#985 hoppá az ok az lemaradt! -
#984 Sajnos nem BETA !! két miatt:
1. 3CD-s a beta nem lenne ennyi
2. Egy Beta nem lenne védelem!!! -
#983 Nemtom, Muddy-s küldi nekem abszolút holtponton van (és marad is egfy ideig amíg 100%-osan nem tisztázódik ez a beta helyzet). -
#982 Engem egyböl letámadtak!! Milyen klánnal vagy? -
#981 akkor nem az a sarkon lévő csatorna kell amelyik pont útba esik a csövesnél? ja és még egy kérdés azt a Muddy-s küldit hogyan kéne megoldani!!???? mert amikor elmegyek a Skyline hotelben akkor ott persze nincs senki!!! utána meg eljutok egy elhagyott épületbe ahol egy megcsonkított tetem van, de az sem ír hozzá semmit a küldihez! -
Drawain #980 igen? :D ezt nem is tudhassam :) Azt hittem az, hogy behódoltassam a herceget -
mike369 #979 elbújt!
ez a fő küldetés: keresd a tremere mágust!
ha megvan, vége a játéknak... -
Drawain #978 jah ott a tengerpartnál, mikor a házból kell elhozni a bombát. Gondolom te legyaktál mindenkit úgy mentél akkor be :). Én megfélemlítettem a bejáratnál álldogáló mukit, erre az simán beengedett :D -
#977 Ezt csak magas investigation skillel tudtam elérni, mivel azzal lehet észrevenni a rejtett tárgyakat, amiket ezzel jelez ki. -
Drawain #976 Nah tényleg nem találta még meg senki a Tremere mágust? -
#975 a kártyás részt én nem is láttam az merre is van??? a tenger partnál?? vagy hol? -
#974 Szinházat hagyjad, az nem ide kell. Ha már a csatornásnál vagy akkor a csöves aki a támpontot adta, az elég szépen elmondta, hogy a saját sikátorának a végében van a megfelelő lejárat, a többi nem jó. -
#973 Én csak azért szívtam de nagyon mert alig volt vérem az ütközet előtt és a zombikban csak fertőzött matéria volt, amit rögtön kiokádtam. Kellemetlen volt de kis szerencsével megoldottam. -
#972 Elvileg a csatornákban kell!! De ott én nem találtam semmi nyomot!! A színházra gondoltam de ott semmit nem lehet csinálni csak egy X van a falon!! -
Drawain #971 Lefutni lefut, csak ilyen hibák vannak benne amit mondtam. Node várj csak. Neked nincsen olyan, hogy bölö a Downtownban a mukik a Confess (templom-bár) előtt a falnak támaszkodnak de mégsem mert, van vagy 20-30 centi közöttük meg a fal között, meg az első részben olyan, hogy kártyáznak az asztalnál és a kártya ott lebeg a kezük előtt?! -
#970 A csatornás ajtóhoz majd a történet haladásával fogsz eljutni kulcsal.