6370
Vampire - Bloodlines
-
Braveheart #4369 nem kellett volna ati-t venni...
vagy legalább vmi normálisabbat, pl. R9800pro -
közben tovább is jutottam, mostmár mehetek a kínaiakhoz
pontosan hol is tartasz? hanyadik szinten? -
Pontius #4367 Siekrült a saját problémámat meoldani.
Elég LOLKA módon sikerült :P
Sejtettem, hogy Hollywood csatornáiban lessz a Nosferatu 1-es szint de az ajtóra azt jelezte, hogy zárvavan és nem enged be. Erre idegességemben elkezdem nyomkodni a E-betüt erre beengedett :P LOLKA... -
Pontius #4366 Plaguebearer egy csoport ha jól emléxem.
3-an vannak. Meg kell őket ölni.
Az egyik a Hotel Empire-ban van az 5-ik emeleten
A másik a Last Round nevü kocsmával szembeni sikátorban legbelül van egy csatornafedél azon kell lemenni de elötte asszem kell beszélni a csövessel a sikátorban.
A harmadik egy épületben lessz aminek a falára fel van festve lángoló koponya. Majd ide meg kell szerezni egy belépőkártyát mertkülönben a kidobó nem enged be. -
vacakman #4365 Na ez az a pálya: More Fun With Pestilence
Valami Tin can Bill-el van valami meghogy otthona a Plagul beareu vagy valami ilyesmi!!! -
Pontius #4364 persze, ha tudok segítek :)
csak nekem is segíthetne már valaki :))) -
vacakman #4363 Bocs Hollywoodba nem tudok átmenni! -
vacakman #4362 Azért engedbe téged mert én nem tudok még átmenni dowtonba!!!!És gondolom a Mudd hunt os pályán szeded fell a belépőt!!:)
Kérdezhetek még tőled 1 pályát?? -
Pontius #4361 Aha már régen Hollywoodban vagyok, szinte visszafele csináltam a küldiket :) -
Pontius #4360 Ezek szerint te is a Keresd meg Gary-t résznél vagy? (The Epic of the Ankaran Sarcophagus)
Hol van ez a rész? Most éppen ezt keresem. Már végnéztem az összes csatornát de nem találtam semmit... :( -
a csatornában keresem a nosferatut, de az elektormos áramos szobából hogy lehet kijutni ha kikapcsolom a pumpákat nem tudok felúszni se az 1-es se a 2-es járaton, ha meg nem kapcsolom ki akkor meg el sem tudok addig úszni. -
vacakman #4358 De te megxcsináltad a Mudd hunt pályát???
Mert én nem, mert nem tudok még Hollywoodba menni!! -
Pontius #4357 Ahh köszike!!!!
Itt leírja, hogy az ételkritikus küldi BUG-os :P faxa... Állítólag pecsel jó. -
Pontius #4356 igen oda, én is most voltam ott. Megvolt a kulcs utánna egyböl beengedett. lehet gyenge még a karid, hogy megküzdjön a sorozatgyilkossal (ez csak tipp) -
Pontius #4355 LOLKA!!
#4343-ban írtam, hogy:
"És a harmadik:
Downtow-ban a taxitól balra van egy kidölt kerítés (az a korház)
Lemegyek, beszélek a húsevő bigével, aszongya hozzam le neki a tv-s csávót. De a Tv-s csávó felszívódott (sztem arra gondol akivel az ajtóban összefutottam)"
Megtaláltam a csávót!!! :P
Syline Apartman 1 emeleti lakásban bentvolt a szekrényben!
Ugyan azt a szöveget elmondta!! LOLKA -
Zsoldos #4354 Talan csinald meg a missionoket, hogy legyen xp-d. Malkavian a legerosebb figura, setagalopp vele a jatek. -
vacakman #4353 Brothers Salvage-re gondolsz??Engem nem enged be oda!!Be van zárva a kapu(rács)! -
Pontius #4352 Mennyé vissza SM-re ott meg a roncstelepet keresd meg!
(A vendéglő melett van...) -
Dádé #4351 Üdv!Nekem az lenne a kérdésem h a jártasságokat kell jobban növelni v pedig a Diszciplinákat?
A másik h Malkavitával játszok csak ugye ha harcvan nem egy vagány fiu érdemes rágyurni egy kicsit a közelharcra v a távolságira? -
vacakman #4350 Nagyon szépen köszi a küldik leírássát csak nem vagyok olyan jó angolból!!!
Még azt szeretném megkérdezni hogy a Carnival of death pályán mit kell csinálni amikor felvettem a kulcsott(ez a Mudd hunt-os pálya) és beszéltem a csávóval a hulláról??
Köszi! -
Ha valaki elakad itt le van írva minden küldi lebonyolítása.
Ha már végképp nem megy akkor kukkantok ide.
Vampire küldetések -
vacakman #4348 Nagyon szépen köszi!!!! -
Pontius #4347 HELP mi PLZ: #4343 -
rosszat írtam
ennek kéne a jelszava:
http://bt.g.la/4534/Vampire.The.Masquerade.Bloodlines__PC___3CDs__2004__www.descargasweb.net__rar -
PC-VAMPIRE THE MASQUERADE BLOODLINES ENG 3CDs BIN
letöltöttem ezt a bttorentről és jelszóval védett. Nem tudjátok a jelszót:
előre is köszi! -
Pontius #4344 ZSIRáf!
Köszike! -
Pontius #4343 Lehetséges, hogy találtam egy hatalmas BUG-ot?
Namármost Hollywood-ban vagyok. A herceg oda küldött, hogy keressek meg valami Gery-t ehhez beszélnem kell az ékszeres csávóval. Ez meg is volt. Az ékszeres csávónak elintéztem valami Makit a szemben lévő kinai szinházban. A színházban találtam egy vhs-kazit. És itt jön a probléma:
Visszamegyek az ékszerész csávóhoz... Mondom neki el van intézve a csita, erre elküld a herceghez, hogy beszéljem meg vele. Megyek Downtow-ba de a herceg sehol. Chunky fiu nem akar felengedni... Biztonság kedvéért még 1x elolvasom L-el, hogy mi a feladat, ott még mindig azt írja, hogy beszéljek az ékszeres csávóval de ő nem mond semmit. (ördögi kör) :)
A másik:
A herceg elküldött szintén Hollywood-ba, hogy beszéljek valami Tommy mittomén kivel (étel kritikus). Meg is találtam csórikámat az olasz étteremnél. De nemtok vele semmit csinálni. Elmond egy monológot azt annyi.
Valakinek ötlet?
És a harmadik:
Downtow-ban a taxitól balra van egy kidölt kerítés (az a korház)
Lemegyek, beszélek a húsevő bigével, aszongya hozzam le neki a tv-s csávót. De a Tv-s csávó felszívódott (sztem arra gondol akivel az ajtóban összefutottam)
És a negyedik:
SM-ban a vérbenkban valami vérfarkas vért kell lekezelnem de lövésem nincs hol és hogyan...
És az ötödik:
Arthur második feladata. Meg kell találnom valami csávót. Eljutottam Downtow-ba->Skyline Apartman 2-ik emelet. Üzirögzítőt meghalgattam, vissza Arthurhoz az infóval. Erre az L-azt írja, hogy + pénz reményében talán mégis keressem meg. De lövésem nincs hol keressem.
Röviden ennyi :))))))
Ez mind egyszerre jött és az eredmény: TOTÁLIS elakadás. Már szinte mindenkinél próbálkoztam, mindent 3x átnéztem de nem birok továbbjutni. bennetek van az uccsó reményem :) Ha nem sikerül akkor kezdem előröl... :( -
mike369 #4342 bannerre KUKK, oldalra KUKK
(amúgy még nincs publikus verzió) -
Pontius #4341 Hahó mindenki!
Van már magyarítás? -
Downtown-ba menj a last round-al szemben lévő sikátorba(fehér ajtó).
Ott egy hulla mellett lesz egy kulcs,amivel betudsz menni Hollywoodba a luckystar hotel 6-os szobájába. -
TociG #4339 Hmmm... nem tudom pontosan melyik küldi az, de ne liftel menj, hanem menj le a lépcsőn és törd fel a számítógépet... lesznek benne szobakódok stb... és ugyanabból a szobából felmászhatsz minden emeletre. Onnan minden emeletre kb be lehet jutni. -
vacakman #4338 Létszi segítsetek mert gondolom sokan megcsináltátok azt a pályát!!!#4328 -
Te egy úr vagy!
-
(...)
karácsony tiszteletére csupán ennyit fűznék hozzá -
[brutálnagy]a geforce 2 -es karimon eléggé döcögött a gáma ezért levettem egy radeon 9550 gamer edition kártyát(40%-al több órajel)... de ezen meg az intrók után egyszerűen kilép a windowsba... nem volt valakinek hasonló gondja, mert ha volt az segíthetne...[brutálnagy]
-
vacakman #4334 Nem tud senki se segíteni?#4328 -
Az belefér ,de csak mértékkel:D -
azt tudom de akkor csak visszajutok a kezdőpontra. Lehet csak veszek egy lockpicket :) -
Véres hurka? :) -
Nyugodtan pottyanj bele, van kivezető cső... :)