6370
Vampire - Bloodlines
  • Braveheart
    nem kellett volna ati-t venni...
    vagy legalább vmi normálisabbat, pl. R9800pro
  • Shep
    közben tovább is jutottam, mostmár mehetek a kínaiakhoz

pontosan hol is tartasz? hanyadik szinten?
  • Pontius #4367
    Siekrült a saját problémámat meoldani.
    Elég LOLKA módon sikerült :P
    Sejtettem, hogy Hollywood csatornáiban lessz a Nosferatu 1-es szint de az ajtóra azt jelezte, hogy zárvavan és nem enged be. Erre idegességemben elkezdem nyomkodni a E-betüt erre beengedett :P LOLKA...
  • Pontius #4366
    Plaguebearer egy csoport ha jól emléxem.
    3-an vannak. Meg kell őket ölni.
    Az egyik a Hotel Empire-ban van az 5-ik emeleten
    A másik a Last Round nevü kocsmával szembeni sikátorban legbelül van egy csatornafedél azon kell lemenni de elötte asszem kell beszélni a csövessel a sikátorban.
    A harmadik egy épületben lessz aminek a falára fel van festve lángoló koponya. Majd ide meg kell szerezni egy belépőkártyát mertkülönben a kidobó nem enged be.
  • vacakman
    Na ez az a pálya: More Fun With Pestilence

Valami Tin can Bill-el van valami meghogy otthona a Plagul beareu vagy valami ilyesmi!!!
  • Pontius #4364
    persze, ha tudok segítek :)
    csak nekem is segíthetne már valaki :)))
  • vacakman
    Bocs Hollywoodba nem tudok átmenni!
  • vacakman
    Azért engedbe téged mert én nem tudok még átmenni dowtonba!!!!És gondolom a Mudd hunt os pályán szeded fell a belépőt!!:)
    Kérdezhetek még tőled 1 pályát??
  • Pontius #4361
    Aha már régen Hollywoodban vagyok, szinte visszafele csináltam a küldiket :)
  • Pontius #4360
    Ezek szerint te is a Keresd meg Gary-t résznél vagy? (The Epic of the Ankaran Sarcophagus)
    Hol van ez a rész? Most éppen ezt keresem. Már végnéztem az összes csatornát de nem találtam semmit... :(
  • Shep
    a csatornában keresem a nosferatut, de az elektormos áramos szobából hogy lehet kijutni ha kikapcsolom a pumpákat nem tudok felúszni se az 1-es se a 2-es járaton, ha meg nem kapcsolom ki akkor meg el sem tudok addig úszni.
  • vacakman
    De te megxcsináltad a Mudd hunt pályát???
    Mert én nem, mert nem tudok még Hollywoodba menni!!
  • Pontius #4357
    Ahh köszike!!!!
    Itt leírja, hogy az ételkritikus küldi BUG-os :P faxa... Állítólag pecsel jó.
  • Pontius #4356
    igen oda, én is most voltam ott. Megvolt a kulcs utánna egyböl beengedett. lehet gyenge még a karid, hogy megküzdjön a sorozatgyilkossal (ez csak tipp)
  • Pontius #4355
    LOLKA!!
    #4343-ban írtam, hogy:
    "És a harmadik:
    Downtow-ban a taxitól balra van egy kidölt kerítés (az a korház)
    Lemegyek, beszélek a húsevő bigével, aszongya hozzam le neki a tv-s csávót. De a Tv-s csávó felszívódott (sztem arra gondol akivel az ajtóban összefutottam)"
    Megtaláltam a csávót!!! :P
    Syline Apartman 1 emeleti lakásban bentvolt a szekrényben!
    Ugyan azt a szöveget elmondta!! LOLKA
  • Zsoldos
    Talan csinald meg a missionoket, hogy legyen xp-d. Malkavian a legerosebb figura, setagalopp vele a jatek.
  • vacakman
    Brothers Salvage-re gondolsz??Engem nem enged be oda!!Be van zárva a kapu(rács)!
  • Pontius #4352
    Mennyé vissza SM-re ott meg a roncstelepet keresd meg!
    (A vendéglő melett van...)
  • Dádé
    Üdv!Nekem az lenne a kérdésem h a jártasságokat kell jobban növelni v pedig a Diszciplinákat?
    A másik h Malkavitával játszok csak ugye ha harcvan nem egy vagány fiu érdemes rágyurni egy kicsit a közelharcra v a távolságira?
  • vacakman
    Nagyon szépen köszi a küldik leírássát csak nem vagyok olyan jó angolból!!!
    Még azt szeretném megkérdezni hogy a Carnival of death pályán mit kell csinálni amikor felvettem a kulcsott(ez a Mudd hunt-os pálya) és beszéltem a csávóval a hulláról??
    Köszi!
  • Pingyóka

Ha valaki elakad itt le van írva minden küldi lebonyolítása.
    Ha már végképp nem megy akkor kukkantok ide.

Vampire küldetések
  • vacakman
    Nagyon szépen köszi!!!!
  • Pontius #4347
    HELP mi PLZ: #4343
  • Help17
    rosszat írtam

ennek kéne a jelszava:

http://bt.g.la/4534/Vampire.The.Masquerade.Bloodlines__PC___3CDs__2004__www.descargasweb.net__rar
  • Help17
    PC-VAMPIRE THE MASQUERADE BLOODLINES ENG 3CDs BIN

letöltöttem ezt a bttorentről és jelszóval védett. Nem tudjátok a jelszót:
    előre is köszi!
  • Pontius #4344
    ZSIRáf!
    Köszike!
  • Pontius #4343
    Lehetséges, hogy találtam egy hatalmas BUG-ot?

Namármost Hollywood-ban vagyok. A herceg oda küldött, hogy keressek meg valami Gery-t ehhez beszélnem kell az ékszeres csávóval. Ez meg is volt. Az ékszeres csávónak elintéztem valami Makit a szemben lévő kinai szinházban. A színházban találtam egy vhs-kazit. És itt jön a probléma:
    Visszamegyek az ékszerész csávóhoz... Mondom neki el van intézve a csita, erre elküld a herceghez, hogy beszéljem meg vele. Megyek Downtow-ba de a herceg sehol. Chunky fiu nem akar felengedni... Biztonság kedvéért még 1x elolvasom L-el, hogy mi a feladat, ott még mindig azt írja, hogy beszéljek az ékszeres csávóval de ő nem mond semmit. (ördögi kör) :)

A másik:
    A herceg elküldött szintén Hollywood-ba, hogy beszéljek valami Tommy mittomén kivel (étel kritikus). Meg is találtam csórikámat az olasz étteremnél. De nemtok vele semmit csinálni. Elmond egy monológot azt annyi.
    Valakinek ötlet?

És a harmadik:
    Downtow-ban a taxitól balra van egy kidölt kerítés (az a korház)
    Lemegyek, beszélek a húsevő bigével, aszongya hozzam le neki a tv-s csávót. De a Tv-s csávó felszívódott (sztem arra gondol akivel az ajtóban összefutottam)

És a negyedik:
    SM-ban a vérbenkban valami vérfarkas vért kell lekezelnem de lövésem nincs hol és hogyan...

És az ötödik:
    Arthur második feladata. Meg kell találnom valami csávót. Eljutottam Downtow-ba->Skyline Apartman 2-ik emelet. Üzirögzítőt meghalgattam, vissza Arthurhoz az infóval. Erre az L-azt írja, hogy + pénz reményében talán mégis keressem meg. De lövésem nincs hol keressem.

Röviden ennyi :))))))
    Ez mind egyszerre jött és az eredmény: TOTÁLIS elakadás. Már szinte mindenkinél próbálkoztam, mindent 3x átnéztem de nem birok továbbjutni. bennetek van az uccsó reményem :) Ha nem sikerül akkor kezdem előröl... :(
  • mike369
    bannerre KUKK, oldalra KUKK
    (amúgy még nincs publikus verzió)
  • Pontius #4341
    Hahó mindenki!
    Van már magyarítás?
  • Pingyóka
    Downtown-ba menj a last round-al szemben lévő sikátorba(fehér ajtó).
    Ott egy hulla mellett lesz egy kulcs,amivel betudsz menni Hollywoodba a luckystar hotel 6-os szobájába.
  • TociG
    Hmmm... nem tudom pontosan melyik küldi az, de ne liftel menj, hanem menj le a lépcsőn és törd fel a számítógépet... lesznek benne szobakódok stb... és ugyanabból a szobából felmászhatsz minden emeletre. Onnan minden emeletre kb be lehet jutni.
  • vacakman
    Létszi segítsetek mert gondolom sokan megcsináltátok azt a pályát!!!#4328
  • Solid Snake
    Te egy úr vagy!
  • PiszkosFred
    (...)

karácsony tiszteletére csupán ennyit fűznék hozzá
  • VRSDM
    [brutálnagy]a geforce 2 -es karimon eléggé döcögött a gáma ezért levettem egy radeon 9550 gamer edition kártyát(40%-al több órajel)... de ezen meg az intrók után egyszerűen kilép a windowsba... nem volt valakinek hasonló gondja, mert ha volt az segíthetne...[brutálnagy]
  • vacakman
    Nem tud senki se segíteni?#4328
  • CarajoEsp
    Az belefér ,de csak mértékkel:D
  • Shep
    azt tudom de akkor csak visszajutok a kezdőpontra. Lehet csak veszek egy lockpicket :)
  • SRobert
    Véres hurka? :)
  • SRobert
    Nyugodtan pottyanj bele, van kivezető cső... :)