6370
Vampire - Bloodlines
-
CrashBoostZoom #6330 Engem hidegen hagy. A cyberpunk dolgok soha semmilyen formában nem érdekeltek és nem is fognak. Csinálhatja akármelyik stúdió. -
ShaiHulud #6329 jatsz vele? kurvajo lesz a cp:) -
CrashBoostZoom #6328 Oké de ettől még nem esik jól, hogy valószínűleg egy olyan játék miatt tolták el a megjelenést amivel sosem fogok játszani. Így csak tovább fogok malmozni és várni. -
#6327 Fogsz is. Kicsit később. -
#6326 Én örülök, az összes eddigi anyagról lerítt, hogy félkész a játék, ráadásul jó néhány játékmeneti elem se az igazi.
Csak kalapálják még nyugodtan amedig csak kell. -
CrashBoostZoom #6325 Én emiatt vagyok szomorú. Engem a CP egyáltalán nem érdekel, én Bloodlines 2-t akartam játszani. -
#6324 Ha most kéne fogadnom elég nagy pénzt tennék arra, hogy a "félkész" állapot helyett inkább a CP megjelenése volt az, ami miatt elhalasztották. First person nézetű RPG nem jön ki mindennap, pláne nem a W3 készítőitől - a fene sem akar ilyen konkurenciát.
Egyételmű, hogy eltolták békésebb hónapokra, teljesen megértem. -
#6323 Helyes, felkesz jatekokkal tele az iparag, es egyuttal koszonom is, mert igy nem kell dontenem a CP es e kozott aprilisban. :) -
#6322 Elhalasztották a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 megjelenését. -
ShaiHulud #6321 csepegnek a faction infok is vegre
a kepen a plusz jelekre nyomkodva tovabbi info.
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2019.08.28. 18:39:10 -
#6320 -
#6319 Hat van meg mit csiszolni rajta (lipsync, animacio, AI, aprosagok), az ketsegtelen, de siman jo volt az anyag egy evvel a megjelenes elott. A grafika szamomra rendben van (kvazi leszarom) a vilagot jol megjelenitettek, az UI nem volt rossz (bar az ilyen radial menutol hulyet kapok mindig), a vilag interaktiv resze egesz pofas es sokretunek tunik, illetve a karakternek is voltak "trukkjei", vagyis skillekbol sem lesz hiany, ahogy az illik.
Kontroller iranyitas miatt ugy erezetm magam, mint 20 evvel ezelotti renderelt helyszinek kozott jatszodo kalandjatekokban (amikor mintha drotkotelpalyan mozgott volna a kamera ket helyszin kozott), de egerrel biztos, hogy jobb lesz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.12. 23:46:12 -
ShaiHulud #6318 hat ja de sajna nem, mert paradoxos jatszotta :( eleg gaz. itt van egy jobb gameplay amugy, de inkabb a pre-alpha allapotban legyen benacska mint a veglegesben, orulok meg van ido javitani rajta :):
-
#6317 IGN... mit varsz? :D -
ShaiHulud #6316
"From Paradox Community Lead: "Hey people, I got some precisions from our team in LA about the setup of the press demo you've seen shared since this morning (full gameplay demo of ~20 min). Those demos are hands-off, it's a Paradox person playing the game, the journalist is making the decisions like choosing the thinblood discipline or dialog options, but not holding the pad (despite some claims I've seen that people actually played the game). I'll ask you to assume all lack of skills or bad melee gameplay is caused by our team on the floor of E3 being super exhausted :)
On a more serious note, as soon as we have time to do and publish one, we'll have our own clean recording of the demo shared on the official accounts, and we promise it'll be played by someone who's good at punching people while remaining in front of them :D"" -
Although #6315 Nem végeleges gameplay mint a Fallen order. Nem AAA+ cég.
Kicsit nem az amit vártam a video. De megvárom a véglegest nyilván nem Grebber vagyok aki a kocka/ másodperc sebességet nézi, nézi meg a pixel sűrűséget :) Esetleg a vércsorgás/secet :)
Ha az jön le jó lesz a sztori, lesz döntési lehetőség nem csak felszínes. Ha jó karakterek lesznek benne, feleannyira mint az elsőben. Akkor vétel lesz. Mert ezt úgyis csak az érti aki nem a felszínt nézi csak.
-
ShaiHulud #6314 sorry spam, de meg csak most nezem :D ez a gamepados iranyitas ez borzalmas, 5 masodperc amire megtesz 180 fokos fordulatot :D kia faszom tud igy jatszani, ez valami retardalt lehet amugy aki jatsza, miert nem valami olyan videot adtak ki ahol valami hozzaerto jatszik? o.O meleezni se tud mindig a levegot uti :D -
ShaiHulud #6313 pre-alpha. most az a lenyeg hogy meglegyen a fo story vonal a mellek kuldik stb, a helyszinek. aztan majd a releasig johet a finomhangulas meg az animaciokon javitas, egyertelmu hogy nem azzal kezdodik a jatekkeszites hogy megcsinaljuk a legjobb mocap animaciokat :) azt utolag barmikor hozza lehet adni. tuti hogy nem ilyen lesz a mozgas stb a veglegesben. -
ShaiHulud #6312 raadasul ez nem a vegleges verzio. most kapjak majd a feedbackaket aztan valtoztatnak, vagy nem:) de akkor se nagy baj ha nem mert ahogy mar leirtak sosem a harc meg az animaciok volt a lenyege a jateknak. inkabb legyen az gyenge mint a story meg a tortenetmeseles, stb. hany olyan jatek van amiben jo a harc meg az animacio de amugy meg 4 ora utan halalunalmas? -
CrashBoostZoom #6311 Az előző részt sem a harcrendszer miatt szerettük és ott is lecsaptunk női ellenfeleket szép számmal. Lacroix tornyában konkrétan a vámpír ellenfelek 50%-a nő.
Tény, hogy nem a legjobb gameplay demók egyike de lényegtelen dolgokon ne akadjunk már fent. -
nordan #6310 jaj ez a harc ez meeeeeeeeeeh most lelombozódtam -
Xsillione #6309 Érdekes, szándékos vagy csak nem gondolták át, hogy az egyenlőségesdi következtében ez egy nőverő játék lett, a drogtanyás harcban az ellenfelek 90% nő, akiket persze ha harcolni akarunk, mind likvidálni kell, hiszen morál és más hasonlók szokás szerint nincsenek, az összes alvilági csoport utolsó lényig harcol. -
#6308 Messze nem olyan rossz, de erre a trailerre én sem verném a mellem, mert kb. 10 évvel ezelőtti szint, sok szempontból. -
#6307 Az hagyján de valami félkegyelmű tolhatta akinek élete első játéka lehet... A video alapján ez egy zsé kategoriás indie játék sajnos..full gagyi.. De nyilván nem én vagyok a célközönség. -
silverchain #6306 FPS játékmenet oké, de az a kontrolleres irányítás baszki. -
CrashBoostZoom #6305 Nos úgy látom a lőfegyverek kb. annyira hasznosak a játék elején mint az első részben. :D
Annak örülök viszont, hogy a hírbemondó fickó él és virul. -
#6304 Az ilyen bemutatókban mindig a harc dominál párbeszédekkel nem szoktak reklámozni egy játékot.
Összeségében jófélének tünik de az elsö rész hangulata vagy ha ugy tetszik feelingje még nyomokban se érhetö tetten mivel többnyire csak harc van a demoban.
ui: a zene elég karcsú az elsö részhez képest de ez ízlés dolga.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2019.06.12. 11:10:14 -
#6303 Hát...ez nálam egyelöre nem nyitotta ki hasi tasit, bár a harc az elsö részben is bénácska volt. -
#6302 E3 2019: Bloodlines 2 - húsz percnyi akció
-
ShaiHulud #6301 nem, de nehany mozdulatnal kirak, ahogy lathato a gameplay movieban is. -
#6300 Lehet majd tps nézetbe játszani? -
ShaiHulud #6299 -
#6298 Q1 2020 ... nincs is olyan messze. Sűrű lesz a jövő év eleje: CP2077 és ez is. -
#6297 -
#6296 bár mondjuk az 5. kiadás óta a Noszfik már nem embertelen kinézettel rendelkeznek, csak űberrondák..
egy kapucnis pulcsival elég jól elközlekednek akár az utcán is, max néhány szemfülesebb ember elborzad vagy kiröhögi
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2019.05.31. 08:13:49 -
CrashBoostZoom #6295 Teljesen vállalható volt a csatornán kívüli mászkálás is csak a sötét sikátorokat kellett használni (meg néha egy kis Obfuscate is jól jött) -
ShaiHulud #6294 hat nosferatuval ugye nem csak a karakteralkotas, hanem az egesz varosban kozlekedes stb macerasabb lenne. azt mondtak ne szamitsunk olyan csatornarendszerre mitn az 1 ben volt. en siman el tudom kepzelni hogy majd akkor jon a csatorna rendszer amikor bekerul a nosferatu is, mert gondolom idovel be kell annak is. -
ShaiHulud #6293 klanok amik jonnek kesobb, azok mind freek lesznek, szoval nem kelett volna venni igy se ugy se:) -
CrashBoostZoom #6292 Szuper. DLC-t már nem kell venni :D Na jó, ha valami jó kis sztori DLC-t lesz akkor talán de a Treme-Malkavian-Brujah hármassal megvan minden klán amit ki akarok próbálni. -
#6291 Nosfinak meg a kinézete miatt kellett volna extra dialógos, ráadásul még külön karkterfej-alkotást is kell hozzá, míg a többi mehet egy kaptafára...