108
blabla
-
Koppixer #26 Böngésztem a tanszéki honlapon, közben ezt találtam: link -
lerik #25 Sziasztok!
Elindult egy új fórumtopic ahol, várunk minden téma iránt érdeklődőt, hogy megossza gyakorlati tapasztalatait, véleményét az egyes napelemgyártókról, kivitelezőkről és bármilyen kérdésről a témával kapcsolatban! :idea:
http://forum.megujuloenergia.eu/viewtopic.php?f=2&t=4
Üdv! -
polarka #24 én ebben nem értem mi az újdonság, már nagyon rég tudják, h bizonyos sóolvadékoknak nagy a hőkapacitása és sztem nem most kezdték el először alkalmazni -
#23 Éjszaka is termel a sóolvadékos naperőmű -
#22 Pont most volt a Hír Tv-n a BBC Hard Talk című műsorának szinkronizált változata melyben James Lovelock-kal beszélgettek. Érdekes egy fazon, érdekes elméletekkel (végveszélyben vagyunk, Gaia-elmélet,...).
Az eredeti műsor (sajnos csak angolul) három darabban:
* első része
* második része
* harmadik része -
polarka #21 Az emberek többsége miatt ebből sztem a fele se lesz meg. Még ha tényleg lehetséges is. -
#20 Gigantikus naperőmű-park épülhet
Európa a Szaharában építkezne, fedezné a kontinens energiafogyasztásának jelentős részét. -
blackgamer #19 látom van szinvonal -
#18 ööö, nem neked Béla -
#17 Izland... -
#16 a geotermikus energiát már elkezdték hasznosítani, az se rossz így első körben -
#14 Mert nem tudsz eleget fingani hozzá! -
#13 Még nem bizonyított, hogy működik.
(pedig a kutatók már foszforeszkálnak a sötét szaunákban, amit az erőművel működtetnek ) -
#12 Még nem bizonyított, hogy működik.
(pedig a kutatók már foszforeszkálnak a sötét szaunákban, amit az erőművel működtetnek ) -
#10 Zuwápp!!! :DDD -
#9 Alternatív energiaforrás: Konnektor a másik szobában. ;)) -
node komolyan... ott a goggle, vagy ott a lap.hu... annyi anyagot találsz ilyen alap dolgokhoz... -
#7 Hideg fúzió! -
#6 :DDDDDD -
Nap
Szél -
#4 Szívesen. Csaó! :-P -
#3 google? -
[DFL]vajdi #2 Hi!
Megint én vagyok!
Segitség kéne, kell irnom egy 3 oldalas háázidolgozatot 'Alternatív Energiaforrásokról' és egy 3 oldalasat 'Atom és Hőerőmüvek környezeti hatásai' ról .... Ide plz irjatok be valami linket ahol találok ehhez egy hoasszú doksit, vagy pedig. Küldjetek valamit az email cimemre :) Köszi ! csao :)) -
#1 Laposelem.