108
blabla
  • Koppixer
    Böngésztem a tanszéki honlapon, közben ezt találtam: link
  • lerik
    Sziasztok!

Elindult egy új fórumtopic ahol, várunk minden téma iránt érdeklődőt, hogy megossza gyakorlati tapasztalatait, véleményét az egyes napelemgyártókról, kivitelezőkről és bármilyen kérdésről a témával kapcsolatban! :idea:

http://forum.megujuloenergia.eu/viewtopic.php?f=2&t=4

Üdv!
  • polarka
    én ebben nem értem mi az újdonság, már nagyon rég tudják, h bizonyos sóolvadékoknak nagy a hőkapacitása és sztem nem most kezdték el először alkalmazni
  • Desiderata #23
    Éjszaka is termel a sóolvadékos naperőmű
  • Dj Faustus #22
    Pont most volt a Hír Tv-n a BBC Hard Talk című műsorának szinkronizált változata melyben James Lovelock-kal beszélgettek. Érdekes egy fazon, érdekes elméletekkel (végveszélyben vagyunk, Gaia-elmélet,...).

Az eredeti műsor (sajnos csak angolul) három darabban:
    * első része
    * második része
    * harmadik része
  • polarka
    Az emberek többsége miatt ebből sztem a fele se lesz meg. Még ha tényleg lehetséges is.
  • Desiderata #20
    Gigantikus naperőmű-park épülhet
    Európa a Szaharában építkezne, fedezné a kontinens energiafogyasztásának jelentős részét.
  • blackgamer
    látom van szinvonal
  • Tikal #18
    ööö, nem neked Béla
  • Tikal #17
    Izland...
  • Dzsini
    a geotermikus energiát már elkezdték hasznosítani, az se rossz így első körben
  • RelakS
    Mert nem tudsz eleget fingani hozzá!
  • RelakS
    Még nem bizonyított, hogy működik.

(pedig a kutatók már foszforeszkálnak a sötét szaunákban, amit az erőművel működtetnek )
  • RelakS
    Még nem bizonyított, hogy működik.

(pedig a kutatók már foszforeszkálnak a sötét szaunákban, amit az erőművel működtetnek )
  • RelakS
    Zuwápp!!! :DDD
  • A nick nevem
    Alternatív energiaforrás: Konnektor a másik szobában. ;))
  • Dzsini

node komolyan... ott a goggle, vagy ott a lap.hu... annyi anyagot találsz ilyen alap dolgokhoz...
  • Gery1980
    Hideg fúzió!
  • comet
    :DDDDDD
  • Tikal #5

Nap

Szél
  • Pheel
    Szívesen. Csaó! :-P
  • ThePartyFace
    google?
  • [DFL]vajdi
    Hi!

Megint én vagyok!
    Segitség kéne, kell irnom egy 3 oldalas háázidolgozatot 'Alternatív Energiaforrásokról' és egy 3 oldalasat 'Atom és Hőerőmüvek környezeti hatásai' ról .... Ide plz irjatok be valami linket ahol találok ehhez egy hoasszú doksit, vagy pedig. Küldjetek valamit az email cimemre :) Köszi ! csao :))
  • Jano
    Laposelem.