26
  • Bonewerkz
    #26
    yol beszelsz...
  • magyar ember 2
    #25
    "de van olyan is, amely meghatározott időre lefagyasztja a felhasználó számítógépét."
    Lesz olyan is ami a RIAAt fagyasztja le.
  • magyar ember 2
    #24
    "A fájlcsere hálózatok megbénítására készülő programok többek között a felhasználók internethozzáférését támadják meg, hogy lelassítsák a letöltéseket"
    Csak nehogy aztan bepoccenjenek az emberek, es lehekkeljek a lemezkiadokat a netrol.
  • Bonewerkz
    #23
    naigen... ha megtehetnem hogy reszvenyes legyek, valoszinu azert tehetnem meg, mert osszeloptam / csaltam, stb. hozza valahonnan a penzt(keves ember gazdaxik meg becsuletesen....) szoval nem lehet csodalkozni azon, hogy ilyen modszerekhez folyamodnak egyesek, hiszen ok maguk is bunozok (tisztelet a keves kivetelnek) csak ok mindazt buntetlenul csinalhatjak, amiert engem pl lecsuknak (megneznem, mi tortenne pl akkor, ha baromi zseni lennek, es egy sajat talalmanyu nuke proggyval le tudnam fagyasztani pl a RIAA honlapjat, az mar mingyart torvenytelen lenne...) szoval "ha torvenyt irnak nincs mit remelj, az toled ov, nem teged" (Omen)
  • CH4R1ie
    #20
    4 milliárd dollár, mi? Ha valaki letölt valamit, akkor az nem jelenti azt, hogy meg is venné, így szerintem ez nem számít veszteségnek. Külföldön úgy is megveszi az illető, ha tetszik neki a cucc. Csak leellenőrzi, hogy megéri-e megvenni. Itt Magyarországon van az, hogy a fizetésünkből nem telik mindenre. Ha pedig nem vesszük meg, akkor az azt jelenti, hogy nem is fogjuk megvenni. Így ebből nem származik bevételük és nem is fog. Veszteségnek szerintem csak az számít, ha valaki tömegesen gyártja az ilyen CD-ket és teljes áron adná el, mintha eredeti lenne.
  • Lang
    #18
    Mire kidolgozzák ezt az egész "programot" addigra már rág lesz egy olyan hacker változata amely megakadályozza a netlassítást, az átirányítást, stb ...
    De sztem ezt ők is tudjaák csak nem merik bevallani a nagy lebőgés miatt. Erölködni lehet, csak tök fölösleges ... :)
  • Sub
    #17
    "Van olyan szoftver, amely fizetős zeneszolgáltatásokra irányítja a fájlcsere szolgáltatások felhasználóit, de van olyan is, amely meghatározott időre lefagyasztja a felhasználó számítógépét" - hát elmehetnek a picsbe!!!!
  • Tikal #16
    öööö, milyen alapon lasitják a netem? Igy is elég lassu szegényke :)))))
  • Pintyőke
    #12
    "hogy lelassítsák a letöltéseket"

    Hat ez szep. Hogyan is tudnak belassitani? Ugy ha pl. floodolnak. Azaz adatokkal arasztanak el. Mi van ha fizetsz a forgalomert??? Kedves lemezkiadok miatt en fizessek?! Hmmm. Ennek nem lesz jo vege! Egyebkent is, en kizarolag legalis csere hasznalom a P2P-t. ;)
  • Bonewerkz
    #10
    vagy inkabb ilyet:
  • Bonewerkz
    #9
    kisebbsegben vannak...
    szerintem osszeall nehany tehetseges orosz gyerek, es szetcincalja oket, mint a huzat, megerdemelnek mar...
    egy osszehangolt flood akcioval jol meg kene fosatni oket, hogy eszrevegyek: ok sem tehetnek meg mindent buntetlenul, es hogy a reakcio ellenreakciokat fog szulni... tizezer felhasznalo szeme, es agya kulomben is tobbet lat, mint par amcsi seggfeje...
    mindenesetre a szabotor akciok nem csak a fajlcserelest akadalyozzak meg, hanem az internet/PC egyeb celu hasznalatat is, ami ha elterjedt gyakorlatta valik, nagyobb karokat okozhat mas szektorokban, a 4 milliard dolcsinal... (mongyuk kivancsi lennek hogy hoztak ki azt a 4 milliardot...)
    mindenesetre elore is kuldok nekik egy img src="http://www.supergamez.hu/kep/faces/mf3.gif"> -t
  • Amero
    #7
    Ez biztos nem fogja visszatermelni azt a 4 milliárd dolcsit. Ezt mindenki be kéne, hogy lássa még a RI(ny)AA is. A vége a dolognak pedig az lesz, hogy a kiadók még ennyi pénzt se fognak látni a RI(ny)AA pedig lelép a pereskedésen szerzett pénz nagy részével.
  • Cat #4
    és milyen cimen, melyik országban pereled be őket?