25
-
#25 ...nem úgy az aksija. -
#24 Látom él ez a fórum... -
#23 Válaszoljatok mán... -
#22 Azt szeretném kérdezni, hogy SE T100-hoz lehet kamerát csatlakoztatni?
Mert hallottam már ilyesmit, de inkább nem veszem meg a kamerát, ha kiderül, nem lehet... -
#19 repcsi elektronikaba?! asszem mostantol gyakrabban nezek az egre, mert kicsit csapadekosabb ido varhato...
hallo torony! hallo torony! nincs terero, ismetelje meg...B.U.U.M.M -
#12 elso 2 telom RXon volt... 5 het alatt mind a ketto tonkrement (nagyfrek egyseg elment benne, nem volt terero) aztan vettem egy 3210est, utana 6110et, es most 6210 van...
jo hogy dragak a nokiak, mint pl a siemens, de a nokia jo par evig telefon marad... -
OveRLorD #9 Hat nemtom, szerintem a 8910i-m nem egy unalmas design:) Megmondom oszinten, megertem hogy visszaesett a sonyericsson, volt t68i-m es egyaltalan nem volt jo! -
Frenzy #8 Attol, hogy valamibol sok van, es ugymond "kevesse" valtozik a design a Nokiakon, maris unalmassa valnak? Csak azert kellene mas gyarto telefonjat vasarolnom, mert a Nokia telefonjaim annyira hasonlitanak egymashoz?
Hat nem :-)
Azert sok minden mas is beleszol a telefonvasarlasba. Csak mert a kovetkezo telefonom hasonlitana a mostanira, nem fogom atgondolni a vetelt, mert nem erdekel hogy nez ki, en nem nezegetni akarom illetve fogom :-) -
#6 a t68i már sonyericssonos volt nem?
csak a sima t68 volt ericssonos sztem. Csakmert nekem t68 van azon még csak ericsson szerepel. haver t68i jén meg már sony ericsson elbaszott előlappal.-(
-
#5 hát... a T68i óta (ami meg RXon design) szerintem az egyetlen - kinézetre is - jó dobásuk a mutatott P800, ami viszont meglehetősen drága... pedig jó eszközök ám, használhatók, nem is drágák... sajna nem futnak. ahogy az Alcatel cuccok sem. -
#4 Egyetertek...