22257
-
#18910 Látom offoltok ezerrel :D -
#18909 vágom... olyan belefér még, hogy egy fasza szekér mellett pózol egy bringa, vagy ilyesmi, de jó lenne, ha nem erről szólna a fórum -
#18908 én nem punci mutogatósra gondoltam...hanem amik a tuning kiállításokon vannak..egy kocsival a háttérben...olyan csajokra gondoltam...azért még annyira nem vagyok megzakkanva hogy puncis képet tegyek be ide...eddig se tettem be,max url ként... -
#18907 nem mondtad. de akkor miért mondod egy lekicsinyített képre, hogy nagy? én nem szeretnék vitatkozni, nem is fogok ilyen dolgokról. egyszerűen csak annyit kérek, hogy ne offoljatok, mert ez nem chat, ennyi. csak a játékról legyen szó. a fasza járgányok még beleférnek. ja, és itt lehet offtopicolni -
#18906 Én mondtam, hogy az 1600x akárhányas nem nagy kép???? Biztos, hogy nem. de az vasz, hogy legalább a témához illett! -
#18905 ez most komoly? szted milyen képek jöhetnének? kocsik jöhetnek, csajok is jöhetnek, de ide -
#18904 ez neked nagy kép? érdekes, az 1600Xakármennyi-s kép az nem nagy. -
#18903 eddig ilyen képek jöttek, amíg benem kezdte nyomni ezeket a photoshopos csodákat! egyetértek. -
Chaos Mad #18902 nem tudjátok honnan lehet lezölteni Lada-t meg ilyeneket? ugy hallottam le lehet szedni ezeket! ez most halál komoly! Lada-t állat lenne tuningolni, már ha ezt tuningnak lehet nevezni. -
#18901 igaz...meg kéne szabni hogy milyen stílusú képek jöhetnek ide!(szvsz persze)
na szvsz:
kocsik(kocsik,audio-cuccaik,stb...tehát kocsik és azzal kapcs képek)
csajok(mivel hozzá tartozik a kocsihoz mindenképpen! :D)
nfs u képek(mivel erről szól a topik)
ennyi... -
#18900 Értem, de ez sztem 1. egy geci nyagy kép, 2. rohadtul nem illik ide! Ok, hogy nem kell offolni! Ma már nem is offoltam. :) Ha van egy téma, ami nem csak engem, hanem másokat is érdekel azt kibeszéljük. Nem illik ide azt vágom, de nem küldözgethetek örökké privátokat. Ennyi.... -
#18899 az a baj, hogy mindenről írtok, csak a játékról nem. ha törölni kellene a nem ideillő képeket&hozzászólásokat mínuszba lennének a hozzászólások. persze, hogy mindenki megunta a játékot, minden játékkal előfordul. de ezért nem kell szétoffolni a topicot -
#18898 és kuss -
#18897 WOW -
#18896 nehogy még neked álljon feljebb! ne tegyél be ilyen faszságokat! Ha Zakinak tetszik akkor itt marad......ez itt a baj baszki! -
#18895 Csatlakozom -
#18894 persze,mert mindenki megunta! :(((((( köztük én is! -
#18893 ja, és pls ne offoljatok (annyit), mert itt az utóbbi időben mindenről szó volt, csak az NFS Underground-ról nem -
#18892 jaja, én már nagyon várom. tegnap is kijött egy múvi, azt láttad? belinkeltem a topicjába -
#18891 hát ja, annak nem vmi jó az irányítása, de meg lehet szokni -
#18890 mi is ez különben? :) -
#18889 nekem nagyon tetszik, gratula -
#18888 Amúgy a Driv3r lessz nagyon fasza...láttátok a képeket/videókat? -
#18887 Mármint a Játék-helikopter/repülő -
#18886 pont az kell bele! -
#18885 A V.C. sirály , csak az a helikopter/repülő irányítás ne lenne benne -
#18884 de wazz az ilyenképeknek nem itt van a helye... -
#18883 "Zaki! Kéretik törölni!"---->> Akkor ugassál, ha te tudsz ilyet csinálni, agysebész! -
#18882 Kell egy kis tolvajkodás is a sokésmellett :) -
#18881 Haliiiiiiiii! Ezer éve nem láttalak! Én meg a Vice Cityt modernül! -
#18880 Haliiiiiiiiiii tes. Most láttam csak a privát üzit.
Bocs csak elkezdtem megint előröl a Thief 2-őt. -
#18879 Zaki! Kéretik törölni! -
#18878 -
#18877 És ez mi a FOS????És hogy jön ide????És minek ez ide??? -
#18876 A legújabb művem! Nagyon coool lett! -
#18875 Szerintem nem olyan rossz így sem -
#18874 ez télleh tutter csak nem kéne a hátsó lámpára a szemöldök! -
#18873 Jó ez a smile! :D --->>> -
#18872 Akkor hát itt van egy elég ütős Impreza!
-
#18871 menjen el mindenki nőzni,és máris nem lesz halovány a hangulat!