22257
-
Pontius #18950 A te dolgod, hogy el-e hiszed...
Akkor vissza az OFF-ból és lenne 1 kérdésem
Online játékhoz kéri pecset, letöltöttem felrakom de ír valami ini regisztrációs bejegyzés nem velódi. Szal mit csináljak, hogy működjön? Vagy kell hozzá krekk vagy nem is lehet megoldani a multit?
Válaszokat előre is köszi -
#18949 mondjuk én se...múlhéten(ez most kaj komoly)egyik volt oszt.társam csaj ott állt a radiátornál 1 haverral,oda mentem én is dumálni,és eléggé lenge volt a felsője...nem sokat láttam a melléből,ezért fogtam a felsőjét,és előrehúztam,és totál mindent láttam...ő meg tök nyudodt volt,és egy szót se szólt,hanem dumált a haverral...ja meg ugyanez a csaj belecsíp a seggembe,odadörgölte a seggét a cerkámhoz...szal már én sem lepődök meg semmin... -
#18948 Én már nem lepődöm meg semmin! off - OFF :D -
#18947 nálunk van az e-klub,és ott a pasi/lány arány 40%/60%!...most hétvégén lehet hogy lenézek oda,egy jót nőzni! :DDD heheh...na elég az offból mert már télleg tegnap óta csak az off megy,és Zaki mérges lesz! de komolyan! -
#18946 "feldugott magának egy pezsgősüveget"...ne olts! -
Pontius #18945 Piac melett -
#18944 Paragvárin lakom. te? -
Pontius #18943 hehe
Amugy szhely melyik részéről vagy? -
#18942 Müm = Puskás :D és kirááály lesz! :D de nem is bizti, hogy megyek. Sz@r az idő! :( Az biztos, hogy fullra lesz nőkkel meg alkeszekkel, de Müm buli már csak ilyen. :D -
Pontius #18941 Müm? Mi az?
Azt tom, hogy puskás buli lessz de nem megyek ma sehova
Holnap napom lessz ... -
#18940 kicsi off
Ma Müm buli van tudod? Én asszem megyek. Nem jösz? -
#18939 vágom,tudom!:DDD -
#18938 hi! #18916
[egyetért] -
#18937 ne forgasd ki a szavaimat!olvasd végig amit írtam...ott van hogy MAX URL KÉNT...és az más mintha betennék egy nagyig kitágított p!nát!
egyébként háj!
álljunk már le ezzel a pangás szöveggel...legalább valami értelmes hozzászólással hozzuk előre a topikot ne ilyennel hogy "PANGI" meg "PANGÁS" -
#18936 -
#18935 PANGI van! -
#18934 -
Pontius #18933 naeztjólmegaszontam -
Pontius #18932 Nemtom, nem ismertem a srácot, nem sztárvendég volt mert nőnap volt, szal chippendale show volt. -
#18931 Vaaaaah......mé nem voltam ott......pic$a.....na mind1. Kik nyomták? Mármint a zenét. :D -
#18930 Nafyon ott lenne.....LOL :) -
Pontius #18929 Jaja, én is szhelyi vagyok...
Amugy fasza volt papaya
1 körül csajszi be volt tépve aztán nyomott 1 sztríptízt 5 körül egy másik csaj meg feldugott magának egy pezsgősüveget... -
Vlala #18928 Tényleg jó lenne egy magyaroknak szóló verzió is, őrizzük a hagyományokat :-) Mit nekünk Amerika? Meg japán sportautócsodák? Wartburg-motoros Trabi, Lada VFTS, csúcskategóriának egy Szuromi-Suzuki, igazi életérzés! Bár, lehet, hogy a StreetLegal-hoz előbb jön ki valami ilyesmi, és annak jobban is örülnék, valahogy közelebb áll hozzám a magyar játék. Oops, ez egy másik fórum :-)
-
#18927 durva -
Chaos Mad #18926 egyik haverom mondta hogy lesznek neki uj kocsik az nfsu-hoz, ilyet szol: lesz Trabi meg Lada meg ilyesmik! azt hittem csak hülyül, aztán mondta h a startlapon van vmi izé roluk, csak én nem találtam semmit, asse tom mi az a startlap. -
#18925 nem, de engem is érdekelne nagyon! hol láttad? -
Chaos Mad #18924 #18902 plz -
#18923 Nem. Szhelyi vagy? :D -
Pontius #18922 Scooby tegnap nem voltál papayában? -
#18921 Semmit. Kéne valamit? -
#18920 Mert mit csinálsz?? -
#18919 Nem tudom magam felhúzni rajtad és nem is akarom. És hagyd abba az offolást vagy irogass máshova! -
#18918 jah -
#18917 Á! Szóval te ilyen "Májer" gyerek vagy! -
#18916 beszúrta? nem! no comment..... -
#18915 aláírom -
#18914 Neked most kellenek vagy nem kellenek? miből vegyek vissza??? Ha szép nem vagy, hülye ne legyél! Nincsenek hülye megjegyzéseim, maximum neked nem tetsző. de leszarom, hogy neked mi tewtszik és mi nem. -
#18913 kurvajo -
#18912 Jaaaaa!! Az tegnapi Michelle Wild-os képed is arra vall, hogy nem puncimutogatósokat akarsz. -
#18911 Scoob most már vegyél vissza a nagy szádból, bazzz!!
Nekem kellenek a hülyébbnél-hülyébb megjegyzéseid. Inkább tanuldd meg kezelni a PS-t!