Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sky elismerésem! Nekem nagyon tetszenek a verdáid! El is ment a kedvem a versenytõl........ .... 😊
viszont jobban örültem volna ha saját vinyl verseny lett volna...kapásból van nekem 5! 😄D...jó abból csak 3-al neveztem volna be! 😄D
nem tom ha jól megnézem akkor 1-k sem nagyon parás az eddigiek közül! de hát jövõ7 keddig lehet nyomatni a képeket...
Ezzel egyetértünk. A szürkéhez nem passzol a narancssárga, de én nem is mondtam hogy igen.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
hát figyelj,én makettezek,és én a színekkel foglalkozom ezen a téren...tehát ha 1 kocsit összerakok(most is azt csinálom)akkor mindenképpen papírra vagy paintra vetem az ötleteket...a spoilerezést meg a külsõhöz adom...
de van ilyen hogy színdinamikai szempont...ami azt jelenti hogy egyes színhez mennyire passzol a másik szín!pl ehhez a szürkéhez nem igazán passzol a narancssárga...inkább fehér,fekete...
de van ilyen hogy színdinamikai szempont...ami azt jelenti hogy egyes színhez mennyire passzol a másik szín!pl ehhez a szürkéhez nem igazán passzol a narancssárga...inkább fehér,fekete...
Azért a hátulnézetet raktam fel mert a legtöbben csak a seggérõl ismerik fel a verdám./verseny közben csak ezt láthatják/
Lehet hogy szarul néz ki , de megy mint állat

Lehet hogy szarul néz ki , de megy mint állat

\"SLICE of LIFE\"
Itt nem csak a vinnyi a lényeg. Ez momentán sztem veszélyes. Az elsõ spoiler, nagyon megy a motorháztetõhöz, ami megy a tetõn lévõ....izékhez. A hátsó szárny jól van festve, a vinyettához illõ színben, ám a kerekek csak a csak neonhoz mennek, és ezt elbaszarintota, ám a lámpák ismét mennek a motorháztetõn lévõ vinyihez, ami így jól mutat.
A vinyi fontos, de az is lényeg ami mögötte van.
A vinyi fontos, de az is lényeg ami mögötte van.
Ez van, ebbõl kell gazdálkodni és kész. Egy próbát megér, mit veszíthetek. Max csak nyerhetek
nem indulok...
pedig tarthatnál,ha megnéznéd a saját készítésû vinyljeimet! 😄DD ezekkel a gyári gedvákkal sokat nem lehet kezdeni! 😞(((
a tied se sok az elsõ díjhoz...most megmondom hogy ezzel dobogós se leszel...ez nagyon alap vinyl...sok fantázia nincsen benne....kicsit még spékelned kéne rajta..
de hát a játékbeli izékkel sokat nem lehet csinálni!
pedig tarthatnál,ha megnéznéd a saját készítésû vinyljeimet! 😄DD ezekkel a gyári gedvákkal sokat nem lehet kezdeni! 😞(((
a tied se sok az elsõ díjhoz...most megmondom hogy ezzel dobogós se leszel...ez nagyon alap vinyl...sok fantázia nincsen benne....kicsit még spékelned kéne rajta..
de hát a játékbeli izékkel sokat nem lehet csinálni!
Az én szépségeimet már betették, és gyõzni fogok! Gyõzni gyõzni gyõzni 😄DDDDD
Nem rosz, de az 1. díjhoz kevéss. Mostmár biztos hogy én gyõzõk. Már nem mintha tartottam volna tõled 😊
Indulsz velük?
Indulsz velük?
Olvasd már el! 2 héten át nyomatjuk befelé a képeket, aztán meg 2 héten át lehet szavazni, és a 4 hét letelte után, elviszem a fõdíjat 😊
Napot! Ti milyen nézetbõl fogjátok PrintScreen-elni a kocsitokat a palyazatra? Egyedi letöltött vinylekkel nem lehet indulni?
Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
Na elküldtem a 3. csodálatos járgányom. Még 4 hét, és viszem a Logitech kormányom 😊)
Nesze. 3 vinyibõl van össszeállítva:
Az 1 Wild21 az oldaán (tigris)
A 2. Body 3 (feketeség)
A 3. Wild 26, ami hernyót tesz a kocsi oldalára, meg a tetejére, csak az oldalsót a body vinyi takarja.
Az 1 Wild21 az oldaán (tigris)
A 2. Body 3 (feketeség)
A 3. Wild 26, ami hernyót tesz a kocsi oldalára, meg a tetejére, csak az oldalsót a body vinyi takarja.