Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen!! Van tömörítõd? Mekkora a fájl?
Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
Megvan de , hogy tudom elküldeni????
Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
Segítek, ha elküldöd!! 18501!!!! 

És hogy kell csinálni vinyl-t??????
Segítsetek , hogy kell berakni letöltött vinyl-t???????????
HELP!!! Eltudná küldeni valaki a Cars mappájából az Eclipse Vinyls.bin fájl! Ez kéne: Cars\Eclipse\VINYLS.bin
Hát a HP2-ben jó volt, fõleg a chooper, deígy az nfsu után neemigen várom :/
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
NFS: MOST WANTED?!!
<2004-03-05 @ 13:02 - ZeroCool>2004-03-05 @ 13:02 - ZeroCool> (kommentek: 4)
ÉS IGEN ÉS IGEN ÉS IGEEEEEEN :) Egyértelmû, hogy az Electronic Arts jelenleg is dolgozik a Need for Speed játéksorozat folytatásán. Ezt már egy interjúban ki is fejtette az egyik fejlesztõ. A Tiscali Games egyik aloldalán rátaláltak egy domain névre, melyet maga az EA regisztrált be magának. A www.needforspeedmostwanted.com név arról tanuskodik, hogy "Most Wanted" is lehet a következõ NFS alcíme. Persze ez még nem hivatalos infó, lehet, hogy még 150 másik címet is megvettek, a jónép megtévesztésére :) Az viszont tuti, hogy a közeljövõben érkezik a játék hivatalos bejelentése (még E3 elõtt).
info: Gamestar
<2004-03-05 @ 13:02 - ZeroCool>2004-03-05 @ 13:02 - ZeroCool> (kommentek: 4)
ÉS IGEN ÉS IGEN ÉS IGEEEEEEN :) Egyértelmû, hogy az Electronic Arts jelenleg is dolgozik a Need for Speed játéksorozat folytatásán. Ezt már egy interjúban ki is fejtette az egyik fejlesztõ. A Tiscali Games egyik aloldalán rátaláltak egy domain névre, melyet maga az EA regisztrált be magának. A www.needforspeedmostwanted.com név arról tanuskodik, hogy "Most Wanted" is lehet a következõ NFS alcíme. Persze ez még nem hivatalos infó, lehet, hogy még 150 másik címet is megvettek, a jónép megtévesztésére :) Az viszont tuti, hogy a közeljövõben érkezik a játék hivatalos bejelentése (még E3 elõtt).
info: Gamestar
Ez allatira unique, sztem is. Peugeotban is lattam -még ezer éve, mikor friss volt a game- egy iylen nagyon ufo style letisztult kocsit a Garage topicban, a készítõ helyében azt is beajanlanam.
Biztos ami biztos én is inditottam két pözsokámat, de sztem ugyis majd a harsány szinü csicsamicsa kocsik viszik el majd a primet :P
Biztos ami biztos én is inditottam két pözsokámat, de sztem ugyis majd a harsány szinü csicsamicsa kocsik viszik el majd a primet :P
Sziasztok! holnap lan party lesz nálunk/ 30 fõ/ és ki akarjuk probálni az nfs u-t. leszedtem a 0.95-ös patch-t. valami kell még hozzá vagy csak elinditom az exe-t és lehet nyomni?
Mivanitt???
Készíccsek én is verda?
Készíccsek én is verda?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
hogy hogyan??? leírta egymás után ezeket---->>> l,ú,z,e,r...persze "," nélkül...és megkapta azt hogy LÚZER!

Draven fõtörzs mmeg fog ölni ha így adod be :)
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Elmondom, hogy mi lesz ebbõl. Mi küldögetjük a szebbnél jobb csissz autókat, a bírák ítélkeznek, fontolgatnak, iszogatnak, eszegetnek, tépnek, nõznek...stb.....azt majd a végeredménybe gyõztesként meg láthatunk egy tök lúzer kocsit......sztem tuti, hogy ez lesz
jobbban nézne ki egy kaj fekete wing!még jó hogy nem küldtem el a képet a versenyre! :DDD
úgy kiugrik a képbõl....ha rögtön ránéz az ember kapásból azt veszi észre,és így elterelõdik a figyelem a lényegtrõl! :((((
csere kell!
csere kell!
köszi neked is!
habár most hogy így utólag nézem,nem tetszik a hátsó spolier...valahogy nem illik a képbe a szénszálas wing!

habár most hogy így utólag nézem,nem tetszik a hátsó spolier...valahogy nem illik a képbe a szénszálas wing!

köszi mester!
és ez még csak a kezdet volt...ez egy 2-3 perc alatt megvolt a 2 kocsi...

és ez még csak a kezdet volt...ez egy 2-3 perc alatt megvolt a 2 kocsi...