22257
  • M@TriX
    a címbe beleraktam. :) csak annyit tudni...
  • Sero
    Hi mikor jelenik meg pontossan ez a game???
  • M@TriX
    sztem, mivel marad a jó "öreg" körpálya. Igaz városban leszünk, de ha jól figyeltem akkor marad a körpályás megoldás, igaz fantáziadúsan megoldva. Mivel nagy törésre sztem nem kell számítani (de remélem azért lesz benne) és csak éjszakai menet lesz, viszont az nagyon látványos. Ezekből kifolyólag sztem nem kell brutális gépigényre számítani. Persze ez optimalizálástól is függ. Mondjuk csak 2004-ben jelenik meg, szóval hol van az még... :)
  • mentos-boy
    Már megint elfelejtettem a legfontosabbat!

Tehát a játék előreláthatólag fantasztikus lesz(legyünk optimisták), látvány szempontjából legalábbis biztos.
    Ezzel kapcsolatban felmerül bennem A kérdés, amit nem is értek, hogy eddig hogyhogy nem merült fel!
    Mi lesz ennek az ára?
    Úgyértem, nem hiszem, hogy mennék valamire a jó kis PIII 500-as procimmal!
    A modernizálás víziója, ill. egyre inkább kényszerűsége, amúgy is vagy másfél éve a család felett "lebeg", de a játék kapcsán felmerül a kérdés: Mi a jó életre? 3 GHz-es P4-re, vagy az csak a minimum lesz?
  • mentos-boy
    Most hogy van időm nézelődni, észrevettem eme remek kis topicot.
    Egyenlőre úgy néz ki, jó móka lesz ez a gém.
    Csupán két dolgot említenék meg.
    Az egyik amit már mondtatok, a belső nézet.
    A másik, amit NAGYON hiányolok/hiányoltam főleg 6. részben, a szabadon "bepakolható" autók!
    Nehezen viselem, hogy nincsenek új kocsik, csak festések, festések, és festések, meg néhány részleteiben módosított kaszni.
  • gyraph
    Abszolut igy van...ezért lett fos a TOCA, és ráadásul idegesítő is. Utálom , amikor megigérik, hogy tuti real simulation meg minden, aztán kb: távirányitós autozás lesz belőle. Az NFS-től én már csak hangulatot várok, és azt általában meg is kapom...szal nem veszem komolyan...fél óra móka, semmi más, hja és általában ezen a zene is sokat dob.
  • M@TriX
    azért az NFSek-el mindig elvoltam, talán ennek a tuning lehetősége majd emeli a szavatosságát.
  • CSOCSO
    ha full arcade lenen az egész akkor jobb lenne??????? szvsz nem kell ezen a gammán meglepődni..ugy cisnáltik mintha az nfs hp2 jobb lenne..
  • FREAK
    akkor van baj, ha teljesen reális környezetben, reális történéseket próbálnak meg eléd rakni totál arcade stílusban
  • gyraph
    Jó lenne, ha lenne, de azért csak csak 1 nfs-ről beszélgetünk . :)
  • gyraph
    Az mókás játék volt...imádtam :)
  • M@TriX
    azért a fizikára én szavaznék. :)
  • FREAK
    ez igaz

a Stunt GP életem egyik legkedvesebb emléke, pedig full arcade fun :D
  • CSOCSO
    nemcsak Supra van de a Supra mutat a legjobban:))))))ez van
  • gyraph
    Az igaz, de szerintem egy arcade játék is lehet nagyon hangulatos és jól játszható, még ha a fizika nincs is a helyén.
  • M@TriX
    mondasz valamit. Mondjuk mint az F1-ben is láthatjuk vannak már jól kifejlesztett esőgumik.
    Ja a fejlesztők az ígérik, hogy csak éjszakai versenyek lesznek, viszont változatos időjárással. Amúgy nem véletlenül - ezt egy riportban nyilatkozták - a Halálos Iramban (Fast & the Furios) inspirálta őket. :)
  • FREAK
    naja, de vizes aszfalton 500+ lóerővel halott vagy......
  • gyraph
    Nekem is tetszik a vízes aszfalt, de gondolom ez úgysem lesz végig igy, hiszen pont azt igérik a készítők, hogy nagyon változékony lesz az ídőjárás és minden reagálni fog rá....
  • M@TriX
    nézd meg az első beszólást #1, ott van, hogy milyen kocsik lesznek benne és milyen tuningok.
    Amúgy nekem tetszik a tüköraszfalt. Egy kis túlzással, de így néz ki a vizes aszfalt. :)
  • ÁjjLe BoBBi
    NFS 5 után asszem jön még egy jó kis NFS gamma :)
  • ÁjjLe BoBBi
    WHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!! :)))))))) IIISSSTENNNN :))
  • UNREG
    gondolom csak a vizes aszfalt lesz ennyire tükrös, a száraz nem...
  • Sero
    Kiváncsi vagyok milyen lesz tuningolás?
  • FREAK
    bazzeg ebben csak Supra van? amúgy geci idegesítő ez a tükör-aszfalt.....
  • M@TriX
    hát ha nekem nem is annyira. :), de azért bejön. Elég jól fog kinézni. és még hol van a megjelenés...
  • Ams
    sztem Csotso már veri :DD
  • M@TriX
    Na. mint olvashattátok lassan készül a játék hivatalos oldala. Eddig 8 kép jelent meg, azokat fel is töltöttem.

• M@TriX
    nem halunk bele. :)
    Nem hinném, hogy a fórumba ez az egy kettősfórum lenne. :)
  • zaki
    pedig rákerestem, csak frankón nem vettem észre, elnézést...
  • M@TriX
    hát ja én is néztem, hogy pont ugyan annyi van. :)

Monsjuk Zakinak nem ártott volna a fórumkeresővel szétnéznie. :)

ja nemtom hova írni, de marha nagy hüjeséget találtam!
    A DreamCatcher ügye nem kispályás cég?
    http://kaan.dcegames.com/ című honlapjukon az angol oldal swf fileja a következő képpen van linkelve: "file://///Yann/boulot/kaan/kaan.cryogame.com/kaan2.swf", azaz a winyóról van belinkelve. Azért ez egy kicsit szar nem? :) (A francia része az jó, az angolra meg úgy gondolták nem kíváncsi senki. :)
  • CSOCSO
    muhaha mind a két topikban enyém a 44. hozzászolás:)))99
  • M@TriX
    hmm. Azért szerintem csak jó lesz a gém. Most láttam a múvit. Arra gondoltam, hogy kilép az NFS sorozat a skatulyájából, de nem teszi. Mondjuk nem feltétlenül baj. Nekem tetszik a vizes aszfalton visszatükröződő terep. Autók kicsit csilivik, mint az összes NFS-ben?. Nemtom mérnem lehet egy kicsit kopott járgányokat beletenni. :)
    De az NFS eddig tetszett, ha keverik egy kis tunningal és lesz benne nagy halom liszenszelt járgány, mint ahogyan lesz, akkor szerintem el lehet tölteni vele jópár órát. :)
  • M@TriX
    hát, reméljük nem lesz igazad. Hátha ezzel tudnak változtatni a leragadt mivoltukon.
  • Carlos
    Supra Power... :)
    Amúgy a legeslegelső NFS a legkirályabb!!!
  • M@TriX
    naná, hogy lesz PC-n. Ez amolyan tuningolós utcai versenyes jólkinézős játék lesz...
  • Örm
    Olyan stílusú lesz mint a Gran Turismo? Lesz PC-n is?
  • M@TriX
    :)
  • Blasta
    Nnnnna, mindjá jön CSOCSO, hogy
    "SUPRA PÓÓÓVEEEEEEEEEEEEEEEER"
    :-DDDD
  • gyraph
    Baszegh....pont most akartam belinkelni ezeket a képeket :))))
  • M@TriX
    Na ennek biztos örülni fogsz. :)

KaTT a nagyobbért! KaTT a nagyobbért!

Ja, amúgy ezek az első in-game képek. A látványra úgy látom nem lesz panasz. Reméljük nem cseszik el. :)