22257
  • CSOCSO
    üzenetek száma 88:) LOL:...kiscsóka:)...azt se tudod ki vagyok...
    23 ezer hozzászolással..
  • CSOCSO
    szvsz a porsche volt a legjobb...törés és értelmes fizika..
  • CSOCSO
    az iylen csocso féle szocskákat jobb ha többet nem vennéd a szádra mert ki a fasz vagy te hogy véleményt alkoss sőt véleménybesorolást alkoss rolam.. csocso féle... hehh..milyen féle vagyok??? arcade szarfos konzol gamezok??? lol.. én vagyok az aki a legnehezebb FPS el játszik és nem az arcade fos CS vel..én vagyok az aki LFS ezik és bejön a szimulácio...konzol gamma.. ne is játszá ezzel a játékkal te segg..nehogy véletlenűl még élvezd aztán csöndbe kéne maradnod nehogy lebukj hogy neked tetszik....
  • Waix
    Szvsz megéljük még, hogy a CM Rally-ban-ban nem lesz belső nézet.
  • asterx^^
    ja nekem az elso resz tetszett (nfs1) az jott hozzam eloszor cd-n ha jol emlexem akkor meg ujdonsag volt cd meghajto gepben:) szal annak meg volt feelingje...
  • Waix
    Emlékszem én még arra a NFS-re, amelyikben minden autónak saját, feelinges belső tere volt és esküszöm jobb szórakozás volt azzal nyomulni, mint most leülni a HP2 elé és egy autó seggét bámulni 1 méterről és próbálni valahogy elmanőverezgetni a pályán. Most őszintén, mennyi idő kell ahhoz, hogy már észre se vedd a játékban a csillogó keréktárcsákat? 2 perc, esetleg 3? Nem attól lesz jó egy játék. A száguldást szerintem csak bentről lehet igazán érezni.
  • asterx^^
    Mit vartal egy konzol gamatol?:) most oszinten:)
    En abszolut nem varok semmit tole... az ilyen csocso feleknek keszulnek az ilyen gamak kar rajta ragodni:)
  • Waix
    Szerintem pedig - mint ahogy mostanában oly sokan - ők is leszarják az igényes szórakozásra vágyó játékosokat, és gondolván, hogy a csillogó karosszéria, meg a rendszámtáblán megtapadó porszemek hosszútávon is nagyszerűvé teszik a játékélményt ISMÉT nem tesznek bele belső nézetet. Hacsak nem számítjuk belső nézetnek azt, amikor 12 centiméterről bámulod az aszfaltot úgy, hogy az útból kakit sem látsz. Namost szerintem eleve a játékvilág egyik legnonszenszebb jelensége az, mikor egy autóversenyes játékba nem tesznek cockpit view-t. Nem az lenne a lényege? Tehát ugye, hogy azt érezd, mintha bent lennél az autóban, bőrszag, búgó motor, sebváltó, kormány, stb....mindegy, csak megint felhúzom magam.
  • M@TriX
    hát lehet azt csinálják majd 2004-ig. Meg szerintem az alkatrészek hangolása ami idő. Lehet azért lesz csak 2004-ben...
  • Waix
    Sehol nem látom a belső nézetet. Asszem erről kellene egy kicsit elgondolkozniuk az EA-s húgyagyúaknak.
  • CSOCSO
    szvsz a fos texturás vonat jol fog kinéi mozgás közben. elmosott igy jo kissebesség érzete lesz...
  • CSOCSO
    kircsi képek
  • M@TriX
    Ha elkerülte volna a figyelmeteket. :)
    Megjelent 12 vadi új kép.
    Úgy tűnik a vonatot nagyon nem tudták kihagyni. :)
    Mondjuk a textúrája nem a legkirályabb, de még hol van 2004.

• Petyus_
    Láttam nagyon komoly. :D
  • The Garrett
    pety csak nézz be Mohaa topicba. Ne írj ha nem akarsz :D
  • Petyus_
    Tényleg nagyon állat ez a render! Remélem nem csak ez lesz a jó a játékban. :))
  • CSOCSO
    nah meglestem az nfs pojsét.. nagyon szar... gimme dll kitörlésével megy csak.. akadozik de mé?..... a másik hogy rohadtuk nem olyan jo az ff..:((((( hja és itt törik az auto:))))))
  • M@TriX
    inkább ne is álmodozzuk. :)
    Ha görbül egy kicsit a kaszni, akkor én már örülni fogok. :)
  • CSOCSO
    AZ lenne a botrányosan király ha burnout 2 törés lenne
  • M@TriX
    hát igen, intrót azt tudnak csinálni a fiúk. király. Mondjuk pár koccanást is beletehhtek volna. :)
    Én attól tartok, hogy ebben a részben sem lesz semmi törés. Pedig egy minimális rongálódás nagyon jó lenne. Nem kell full törés, mint az SLben, de esetleges karosszéria elem levállást vagy textúraátszíneződést elvárnék...
  • M@TriX
    na akkor megnézem az NFS intrók eddig mindig királyak voltak (ha nem is az összes játék. :))
  • WiZZaRD
    ez mar az intro:-) a 4. resztol a kidobott trailer lett mindig az introja a final gamenak, ha meg emlekeztek az elozo reszekre:-)))
  • Fefe
    Tényleg fasza
  • zaki
    köszi, mindjárt lecibálom
  • CSOCSO
    én is
  • gyraph
    a=az :)
  • gyraph
    Én a 576-ról szedtem le.
  • gyraph
    Láttam....fasza lesz.
  • zaki
    honnan lehet letölteni?
  • CSOCSO
    uhh..láttátok a gamez introját?????? megasüti!!!!!!!!!!
  • Futri
    Kösz Mátrix!
    Mindenesetre felnyomtam 4.5ös pöcst hozzá meg 4.5ös nocd crack fájlt, így már megy faszául XP alatt, csak zene nincs alatta(pedig imádtam a zenéjét). Nem tudom, hogy csak a cd szar-e, mert nem az enyém vagy ez a pecs hibája. Passz. Ha tudod orvosolni, írj légyszi.
  • M@TriX
    nekem egyszer sikerült beizzítanom leszedtem halom mindent aztán egyszer csak beindult. :)
    Írj ide vagy a mailemre ha még mindig érdekel a dolog. Kicsit görcsös, de lehet játszani...
  • Futri
    Szevasztok!
    Légyszi segítsetek, ha tudtok: needfor 4 XP alatt nem megy. Már minden keresővel próbáltam megoldást keresni neten. Megvan a 4.4es patch. Állítólag ez jó XP alá, de kellene hozzá 1 nocd crack file is (4.4es crack). Hol találok ilyet? Vagy van-e más megoldás?
    Könyörgöm, segítsetek!
  • gyraph
    :))))
  • M@TriX
    Új 5let! Akkor viszont ha mindent veszünk, akkor meg a 10., mert volt az NFS I-II-nek egy-egy SE verziója is. :)

Nálam a labda-nálam a labda-nálam a labda-nálam a labda :))
  • M@TriX
    haj. megfogtál. :)
    de az bennem nem hagyott nyomot, mert akkor még az online gém ki volt csukva..
    Amúgy talán annyit, hogy a MCO ki lett lőve teljesen, mert egy NFS 1-et fel tudsz rakni, de a MCO szervereit lelőtték...
  • gyraph
    Hacsak nem vesszük bele a Motorcity online-t, ami szintén NFS... :) Valahol ez mégis a nyolcadik.
  • WiZZaRD
    azert azt meg kell hagyni, hogy az nfs-ek hangulata mindig jol el volt talalva, egy-ket ora utan nagyon ra lehet kattanni barmelyik reszre, kulonosen a hs volt jo:-)
  • M@TriX
    hát tudod a hírt emberek írták. az emberek pedig tévedhetnek. Nem úgy mint mi. :)
    Szóval az Underground az NFS széria 7. része....
  • mentos-boy
    Van valami ami zavar!

Idézek a 2003/06-os Gamer magazin-ból:
    "...bejelentette a Need for Speed sorozatának szám szerint NYOLCADIK darabját, az Undergroundot. ..."

Nemtudom ti hogy vagytok vele de én még a 7. résszel sem játszottam! :)))
    Azthiszem önhibámon kívül! :)))