22257
-
#162 De ha jobban tetszik van 2750 köbcentis skyline 1500 le 1650 nm nyomaték 2.8 alatt 100 12 alatt 300...a vége valahol 380 fölött...:)))))))
-
#161 ááá...850 lovas skyline 1200 nm nyomatékos..nah:) -
#160 csocso egy közepesen tunningolt 850 lovas skyline
meg 1200 lóerős..:))
És a mercivel ellentétben mindezt egy 6hengeres soros motorból 2500 köbcentiből:))) -
#159 :) de lesz benne sok sok jo autóóóóóóóóóóó -
#158 nah nah!:) azért egy merci amg cl 65 ös bivaly elég zoral!!!! 1000NM!!!600 lo meg ilyenek!! nagyon meleeeee!!! igazi gyilkos! -
#157 Nahja Fatf fő jó tulajdnosága hogy a kocsis részek nem kamuk...ellenben a 2. résszel amiben repkednek meg 1-2 méter alatt megállnak 100-120 mph-ról...Látszik más a rendező..:) -
#156 igen looooool... az volt az igazi szánalom mikor mentünk hazafelé mi is és a parkoloban ralliztak le a régi kopott ladával az emberek:) loool.. bennük volt a film.. de milyen illúzióromboló beülni a ladába és rallizni egy ilyen film láttán?:) lol -
#155 Figyelj hát én se nézném meg mégegyszer a közeljövőben :) de az autós jelenetek korrektül meg vannak csinálva benne.. meg jó zenéket válogattak hozzá, adja az underground versenyek hangulatát. -
#154 6 rész is elég feelinges a neten haverokkal. baromi jo emlékem is vannak vele...igaz csak 2 hétig bírtam nyomni aztán megntam de rá pár héttel elövettem még két hétre:) -
#153 remélhetőleg végre tömve lesz japán meg amerikai verdákkal...német meg egyéb trágyadombok elhúzhatnak a picsbe..
Ha utcai tuning meg gyorsulás akkor főleg japó gépek az ászok... -
#152 Illetve nem utalom csak nem rokonszenvezek vele. -
#151 Megleplek ha azt mondom hogy utalom azt a filmet?:) -
#150 Nem tudom, azért ezek a tuning Hondák se rondák. :)) Legalábbis mi annak idején Fast and the Furious után igencsak fullgázzal téptünk hazafelé a moziból szóval ez a hangulat is meg tudja ragadni az autót szerető embereket. :) -
#149 Street rodban a regi autok hoztak a feelinget es a Rock'n'Roll :)))) -
#148 Jaja.. lehet ez lesz az a játék ami visszahozza a klasszikus Street Rod verhetetlen feelingjét.. eddig ez nem nagyon sikerült a többi próbálkozónak. :) -
#147 Na azert nem minden fekete fehér. Van kék zöld piros sárga és hupilila is :) -
#146 Ettől függetlenül az NFS játékok mindig elsőrangú szórakozást nyújtottak szerintem (kiv. 6. rész). Ha minden jól megy így lesz ez ismét. ^.^
Meg király ez a hangulat a japó verdákkal.. nekem bejön és kész. A fizika hiányát is lehet feledtetni (persze a FREAK meg Jacek félék - ha már divatba jött a kasztokba sorolás :D - biztos nem fogják csumázni), szóval remélem zoral kis gamez lesz ez! ^.^ -
#145 azok vagyunk:))) nekem is tetszik..csilivili jo verdák.. tuningolni is lehet meg minden..remélem jo feeling lesz.. még lfs szintű sim sem kell.. -
#144 Rátapintottál a lényegre -
#143 Hmm mivel az eddigiek alapján nekem is tetzsik a game (kivéve az E3 demóban amikor nekimegy a korlátnak :)), ezért ezekszerint én is CSOCSO-féle gyerek vagyok?
Nem baj CSOCSO koma szerintem mindketten zoral arcok vagyunk az a lényeg! :D -
#142 Igen ismerem, eleg sokat jatszottam vele amig tehettem mostanaban nincs ra igazan időm... Felőlem kezdhetsz tiszta lappal, mint mondtam engem ez a dolog nem erdekel igazan. -
#141 dehogy is.. nemcsak toyota lesz -
#140 Asterx... szvsz kezdjük tiszta lappal.. ezt a csocso féle okosságot akkor is hagyjuk...akkor se tudod milyen a csocso féle gyerek... tudod mi az a LFS? amgy elég arcade lesz de ttöl függetlenül kircsi mert benne lesz a kedvenc kocsim amit széjjel lehet tuningolni..szal nekem már akkor is tetszeni fog ha szarfos arcade a gamez..remélem érted...
hja és elég fura hogy ilyen csilivili a gamez de jol néz ki..valami uj...
-
#138 Az irasomban(hogy ne tudj belekotni):P -
#137 Egyebkent se tudom mit ugralsz. A irasomba semmi negativ celzas nem szerepelt. Vagy ha ezt igy gondolod, akkor ezzel bebizonyitod hogy nem lesz "zoral"(na?:)utalom ezt a szot bocs:D) a jatek. Ha pedig jonak tartod(marpedig ugy vettem eszre igen) akkor nincs semmi serto a mondandomban.. csak kijelentettem hogy a te (ize hogyismondjam hogy ne sertodj meg kedves Csocso) hozzad hasonlo egyeneknek tetszik... -
#136 Ahhoz kepest hogy en vagyok paraszt szamold meg hanyszor irtam le vulgaris szavakat... -
#135 én nem is akartam tudni milyen vagy..ide jöttél paraszt vagy mé csodálkozol ha leoltalak? amugy se vagyok az aki elnéz egy ilyen felett... -
#134 Te meg annyira se tudod milyen vagyok en a 88 hozzaszolasombol (ezt a logikat kovetve), megis 4 sort anyaztal... mondjuk sejtettem hogy ez lesz belole de vhogy jellmeznem kellett es te pont beleillesz kepbe. Ugyse jarok surun ide nem kell valaszolnod bye. -
#133 két hozzászolásbol bírtál véleményt alkotni.. én az első hozzászolásodbol is igen segg véleményt bírtam rolad alkotni de mindegy.. hja és én remélem ez változni fog... -
#132 amugy várom ezerrel ..sőt az egyik legjobban várt gamez autos szinten..főleg hogy Suprát kell benne tuningolni ezerrel -
#131 Engem aztan nem erdekel, en se ebbol a ket hozzaszolasabol alkottam velemenyt, mindenesetre ezekutan se fog megvaltozni az:) -
#130 itt azzal van a baj kispajtás hogy ide jössz 88 hozzászolással és elkezdesz parasztkodni.. ez a CSOCSO féle emberek beszolással volt a baj..
miért honnan tudod milyen vagyok????
-
#129 nem miatta... Krinyot is oltottam nincs jo napom..és kösz haver:)
bár már egy fokkal jobb:) -
#128 na nehogy itt bulizzatok nekem.
CSOCSO-t mondhatom ismerem, és nincs igazad. Most csak felhúzta magát miattad.
Itt az NFSU-ról lehet beszélgetni. :) -
Dns5000 #127 Midnight Outlaw Illegal Street Drag Nitro Edition
en most nyomtam vegig ezt, nem tartott csak par orat sajna :(
nagyon bejonnek ezek az gyorsulasi versenyes dolgok tud meg valaki ilyet? mert az nfs7 meg nagyon soka lesz :( -
#126 Szép jellemrajz, gratulálok hozzá kispajtas, pont erre celoztam:). Tovabbi kellemes napot kivanok neked is. -
#125 Ebben teljesen egyetértek. Az igazi feelinget a szépen kidolgozott belsőnézet adja meg. -
#124 Ja nekem is az 1 rész jött be nagyon. Szinte ki se lehetett szakítani a gép mellől.Ott igazán meg tudták rajzolni a kocsik belsőterét. -
#123 A kepek alapjan csillog villog, mar szo szerint is nem tudom ki, hogy van vele de en szkeptikus vagyok minden ilyesmivel kapcsolatban, ami nagyon fel van fujva az belul ures lehet... -
#122 jah amugynzd már meg az nfs6 topicot meddig bírtam élvezni azt a gamezt..kb 2 szer két hétig.. de azhem megenn elöveszem két hétre...