22257
-
#247 pc-re egy honapon belul ha minden igaz, a konzolokra mar kint van:) -
#246 hát ez mekkora szar video:)))))))ennél van 100szor jobb video.. ot legalább fullosan lehet látni a grafikát de ez gáz...a borulás még egész jo volt.... -
#245 feleslegesen nem akarom leszedni.. ez az amikor interjuholják a készítőt vagy ez nem az? -
#244 Mikóó jön ki a Midnight Club 2?:) -
#243 addig is mig megjelenik lehet gyogyulgatni pl a midnight club 2-vel eleg hasonlonak igerkezik az uj nfs is:) -
#242 Álmodozni szép dolog. El kéne olvasni a topic elejét. De hogy ne kelljen fáradoznod: "Electronic Arts - 2004. Q1
[ Témaindító: M@TriX ]" :DDDDDDDD Szóval majd 2004 elso negyedévében valamikor -
#241 Majd 2004 elejétől -
ent #240 Nem olvastam minden üzit! Tehát lehet hogy nincs súlya a kérdésnek:
Le lehet már tölteni vhonnan a gémet? -
#239 ja, a minőség nem vbalami király, de hozzászokik a szem. :) -
#238 Ha valaki elkerülte volna a Fragland.net videóját, akkor feltétlenül pótolja be. Mondjuk kiderül, hogy játékilag nem sokat fog változni a verseny, mert tiszta NFS feeling, a kocsi hangjai is kicsit bénák, de a Turbo és a NOS érzékelése feledteti egy csöppet! :)
Videó! -
#234 erre most válaszolok, de ha NFS3-mal kapcosltaba lesz még kérdésed akkor a topicjába tedd fel.
Kocsik: MegnézésiÉsLetöltésiLehetőséggel
Persze van még sok oldal, de itt van pár darab. További infóért fordulj az NFS3 topicba. :)
-
#233 IGEN! -
#231 Te egy ilyen kis buzi lehecc^.^ -
#230 ugye?:) és akkor még hol van a 320 lopaci twin turboval bazze!!!!!!!!:) és a sok barom még 600 as autot csinálnak.. de minek?.. -
#229 Nem! S2-es volt...bár ez már vagy 7 éve volt. -
Madmaxx #228 s3 az nem? -
#227 Egyszer szállitottak egy S2-es audival, amin MTM tuning volt, ha jól emlékszem 280pacival /mellesleg azt hiszem ebben a formában három darab van belőle/....245km/h nél megnyúlt a fejem rendessen...könyörögtem, hogy álljunk meg :))) -
#226 hát a 220 megás supránkban is rendesen hajlott hétra a fejem gyorsulásnál.. és akkor ott van a merci SL 500 ami nem kevesebb mint 300 le.. az is durva volt.. szvsz nagyon zoral egy 320 lovas supra is..nem kell azt annyira tuningolni.. annak se sok ellenfele hungariban... -
#225 Egyszer meghajtanék egy ilyen csodát...bár szerintem az első gázfröccsnél eldobnám a vasat :)))) -
#224 Az igaz, hogy engem is idegesítene, ha vki elkezdene nekem lol-ozni egy párbeszéd után, amiben ráadásul részt sem vett... -
#223 naaaaaaaaah most nehogy elkezdjünk már anyázni itt:))))))) amugy hova a 320 lovas supra alapbol is bivalyerős!!!!!!!!!!!második kategoriás auto!!!!! 5 mp-s gyorsulással... az első kategoria meg a ferrarik meg a többi ami 20 szor annyiba kerül és 3.5 ös gyorsulásuk van..szal elég vicces az is hogy nem érik be 320 loval.. vazze alig van 300 lo körüli auto magyarországon kint meg 600-1000 lovas autokat csinálnak:) menjenek a farkamba:))))))))) -
#222 Naaagyon okos madmax...De ha észrevetted voolna a kis tunings jelző képletes volt:)
gyraph nem veszexem csak ez bejött nagyfejüsködni,nem mondott a tuningról senki semmi konkrtétumot csak hogy japó turbós kocsik erre nyomatja az idióta vakerját meg a loljait..Na shebaj...
Nitróról is annyi szó volt,hogy a skylinban nem volt..:)
-
#221 marha jó, direkt beleraktam a fórumcímbe, hogy infót is tartalmazzon erre már (jó)páran megkérdezték mikor jelenik meg. :) -
#220 Ne veszekedjetek már! Ki a kutyát érdekel ez egy fostos arcade game-nél, ami max hangulatos lesz és a tuning csak csicsa lesz a gameben....peace. -
Madmaxx #219 Jah a direkt rendszert kifelejtettem te pöcsarc (hogy a te jelződdel éljek) -
Madmaxx #218 ÉS ahoz hogy a bivajerős turbónyomást elbirja át kell alakitani a teljes blokkot ami neked "kis tuning".
wet+dry rendszerek bár magának a nitronak a müködési elve ugyanaz. -
#217 Madmax mondjuk a bivalyerős turbónyomástól:-PP
Csak ahoz hogy ezt elbírja elég sok átalakítás kell:)
Ha ennyire nagy Nitro szakértő vagy akkor világosíts már fel hányféle nitro rendszer van;))
Szóval LOL-ozzál pöcsarc ez nemjött be:))
-
Madmaxx #216 Tök jó dolog itt hallgatni az eszmecseréket, csak egy gond van, hogy sok embernek fingja sincs hogy miért oylan erős az autó és azt hiszi hogy minimális tuninggal már kész bivajgépet kap (itt speciel Skynetre gondolok, mert CSocso azért jobban vágja a témát). azt se tudják miként működik a turbó, az intercooler, downpipe a NOS-t már meg se emlitem. LOL LOL LoL -
#215 2004 első negyed... -
[HUN]T-Rex #214 Mikor jön ki, nem tudja valaki? -
#213 elég nagy p..sája van a csajnak rajzolva :))) -
#212 -
#211 :)))))))) -
#210 na mire végig olvastam az eszmecserét tegnaptól máig kész Suptra és Skyline tudós lettem. :)
Nem is árthat. :) -
#209 beztos ne nekem reklamálj én csak felveszem a haver meg a gépén ledigizi:))
-
#208 elég szar decompressio már bocs:)) de jo a videok.. 1-2 perces videokbol lehet csinálni 1000szor szebbet 4-5 megában! -
#207 Amúgy milyen a 2.?:))) -
#206 mer nemtudtam mibe ülők bele és nem lőttem be az ellenfény opcijót mer csak vigyorogtam ki a fejemből:)))
Amúgymeg le van butítva a minőség hogy le is lehessen tölteni...eredetileg ez olyan 2-300 megás videó..:))) -
#205 jah... ez a digi video?:) kicsit nem brja a fényt:) -
#204 beztos...mondom ennyi videóból csak annyit láttam hogy szép napfény és frankó metroid style:))
Nah videókat leszedted?:)