22257
  • king13
    http://www.newgrounds.com/portal/view.php?id=110714
    a linkelés megint nem sikerült...
  • king13
    amíg nincs NFS:U addig:
    Dragracer 2.0
  • M@TriX
    persze, ha annyi lesz, akkor én meg leszek elégedve...
  • king13
    hát igen ha jól sejtem a törés a liszenszelt autók miatt csak úgy mint az NFSHP2-ben, a gyártók nem engedték hogy a játékosok összzúzzák a autókat...bár az NFSHP2-ben is törtek egy nagyon kicsit az autók :D
  • M@TriX
    mivel elég sok alkatrészt is liszenszeltek ezért gondolom lehet szerelgetni dögivel, de szerintem nem annyira reálisan mint az SLRR-ben és persze törés sem lesz. Ha lesz egy kis karcolódás én már örülni fogok. :)
    Éppen ezért sokkal szebb lesz mint az SLRR, de nem lesz annyira valósághű, viszont ha megtalálják az egészséges összhangot akkor lehet, hogy nagyon jó lesz.
  • king13
    Szerintem "amcsi muscle gépek" nem nagyon lesznek benne. Én már nagyon várom. Szerintem sokkal jobb lesz mint az SLRR. Szerintetek? Ja és milyen lesz majd a tuning? Olyan "Upgrade"-s mint az ISD, vagy mint az SLRR?
  • M@TriX
    inkább csak a magyar fejlesztőkkel vagyok ilyen jóban, de így van ez a küldöldi NFS rajongókkal, ők meg az EA-val vannak jóban. ;)
    Engem ez a játék meg nagyon érdekel, és ami érdekel arra nagyon odafigyelek, minden kis rezdülésre. ;)
  • king13
    hogy kapsz Te ilyen infokat? csak írsz nekik egy mailt és kész?
  • M@TriX
    a nov 18 és 28 friss infó az EA-tól...
  • king13
    Nekem az mnemonic.hu -n azt írták hogy nov.17-én jelenik meg
  • M@TriX
    Ebben a hírben minden eddig megjelent infót végülis megtalálsz, amúgy azt is, hogy a 18 az USA a 28 meg az EU megjelenés...
  • oneal1
    megjelenés nov 18 vagy 28
    video:www.hsw.hu
  • M@TriX
    Ha valakit egy kis infó is érdekel, nem csak a száraz képek. ;)

KlaTy!

• M@TriX
    A LinK-et jól kihagytam. :)

iTT a Galéria
  • M@TriX
    9 vadi új VAD kép, plusz egy dögös háttérkép!

Remélem az első képen látható indítócsjszin még fognak dolgozni. ;)
  • M@TriX
    Új képek! ;)

28 képecske

Nem rossz, de úgy tűnik nekem, hogy csak vizes aszfalt lesz?
  • M@TriX
    ja most láttam a B2-t én full PCs vagyok, de a B2 az tényleg nagyon ott van...
    A mi szemünket pedig kiszűrják a MR2-vel. ;)
  • Skynet
    Neeee ilyen legyen!!!:)
    Legyen olyan mint a gran turismo 3 vagy a 4. és akkor esküszöm eladom a kocsit veszek egy nagy kivetítőt,meg kormányt és itthon fogok habzani:)))
  • Dns5000
    de az csak konzolos, pcn nem nagyon lesz. Barcsak a Street Legal2 ilyen lenne! :)
  • M@TriX
    mivel egyszerre készülnek a konverziók. Így azért vehetünk le dolgokat belőle. Sztem közel azonosan fognak kinézni.
    Full PCs úgytom még egy sem jelent meg. ;)
    A hivatalos oldalon is csak PS2-es képek vannak.
  • Skynet
    Matrix hja ott fog föllépni Midnight 2-ben is akkor jön elő az efekt..:)

Mellesleg ezek ismételten frankó Ps2-es képek:))))
  • mohus
    de van...

a Burnout 2 agyonveri az NFS utolsó részét...néalam most a B2 az arcade etalon

kiváncsi vagyok az underground mennyire veszi komolyan a Burnout2-t
  • M@TriX
    ja én is úgy vettem észre. Lehet majd a NOS aktiválásánál lép majd föl.
  • Dns5000
    hmm ezeken a kepeken olyan motgp2 szeru elmosodas effekt van?
  • M@TriX
    Na megjelent pár új kép:

Ez a képáradat a Focusra fókuszál. :)
  • Dns5000
    szerintem meg nagyon is jo volt gafikailag nincs jobb nalla, iranyithatosag is jo, mi kene meg?
  • gonosz
    haat. a hp2 hagy kivannivalokat maga utan. a tobbi tenyleg jo volt.
  • MerlinW
    Az intró az utolsó percig a 2fast 2 furious első versenye renderelve...:)) Néztem is nagyokat..
    Legyen tuning, nitró, állat gettózene, sebesség, és irányíthatóság... a graft annyira nem basz6ják el.. hiszen az EA mindig arra ment..:)
  • M@TriX
    én a tuningban reménykedek. :)
    Az intró meghozta a kedvem. :)
    De amúgy igazad van...
  • MerlinW
    Az 5 fizikájához képest visszaesés volt, de én speckó a 6al is sokáig elvoltam, nincs azzal semmi baj, jó kis játéktermi arcade autóverseny...:) Sztem az U sem lesz GPLegend, de ha min olyan lesz mint a 6 és ugy fog kinéni mint a képeken, akkor meg leszek elégedve...
  • M@TriX
    hát pedig jó lenne, az sarkalná őket is és nekünk csak jó lenne. :)
  • MerlinW
    Most próbáltam ki a Midnight Club 2-t... NFSU-nak távolról sincs konkurenciája... ami jó, de mégsem mert megint nem lesz megszorongatva az EA... hjajj...:)
  • M@TriX
    És jőőőőőő, nagyszerű hős, alias NFSU ;)
    Még az ŐSSZEL!
  • Danny
    Mi a fene! :) Köszi!
  • gyraph
    Ebben igazad van...nekem semmi bajom az arcade játékokkal, feltéve, ha nem olyan játékról van szó, ahol az ember mindeképp szimulációt várna(Pl:ColinMcraeRally)...Úgyhogy ezzel a játékkal sem lesz semmi bajom , mert szeretem az NFS sorozatot, csak arra céloztam, hogy fölösleges egy arcade-nál ezen vitázni...písz :)
  • mohus
    "ez egy fostos arcade game-nél"

azt nem tudjuk hogy fostos lesz-e (egy PC-s mindig remél pl ne szaggasson és legyen irányítható:)), de az bizti hogy izzig vérig arcade lesz
  • M@TriX
    valahol iTT
  • M@TriX
    de van hp2 fórum. :)
  • Danny
    Bocs hogy ide írom, de HP2 fórum nincs. Esetleg tudtok olyan HP2 szervert aminek 100 alatt van a pingje, mert külföldi szervereken 100 fölött van és simán átmegyek a másik autón, legalábbis vizuálisan.
  • M@TriX
    nem az egy másik. Tudom, nem a legjobb, minőség, nemtom miértnem tudják beállítani rendesen a kamerát. De elsősorban a hangok miatt, meg bele lehet pillantani a játékmenetbe. Láttam eddig az összes videót, de szerintem akit érdekel a stuff annak érdemes megnéznie...