22257
-
#291 http://www.newgrounds.com/portal/view.php?id=110714
a linkelés megint nem sikerült... -
#290 amíg nincs NFS:U addig:
Dragracer 2.0 -
#289 persze, ha annyi lesz, akkor én meg leszek elégedve... -
#288 hát igen ha jól sejtem a törés a liszenszelt autók miatt csak úgy mint az NFSHP2-ben, a gyártók nem engedték hogy a játékosok összzúzzák a autókat...bár az NFSHP2-ben is törtek egy nagyon kicsit az autók :D -
#287 mivel elég sok alkatrészt is liszenszeltek ezért gondolom lehet szerelgetni dögivel, de szerintem nem annyira reálisan mint az SLRR-ben és persze törés sem lesz. Ha lesz egy kis karcolódás én már örülni fogok. :)
Éppen ezért sokkal szebb lesz mint az SLRR, de nem lesz annyira valósághű, viszont ha megtalálják az egészséges összhangot akkor lehet, hogy nagyon jó lesz. -
#286 Szerintem "amcsi muscle gépek" nem nagyon lesznek benne. Én már nagyon várom. Szerintem sokkal jobb lesz mint az SLRR. Szerintetek? Ja és milyen lesz majd a tuning? Olyan "Upgrade"-s mint az ISD, vagy mint az SLRR? -
#284 inkább csak a magyar fejlesztőkkel vagyok ilyen jóban, de így van ez a küldöldi NFS rajongókkal, ők meg az EA-val vannak jóban. ;)
Engem ez a játék meg nagyon érdekel, és ami érdekel arra nagyon odafigyelek, minden kis rezdülésre. ;) -
#283 hogy kapsz Te ilyen infokat? csak írsz nekik egy mailt és kész? -
#282 a nov 18 és 28 friss infó az EA-tól... -
#281 Nekem az mnemonic.hu -n azt írták hogy nov.17-én jelenik meg -
#280 Ebben a hírben minden eddig megjelent infót végülis megtalálsz, amúgy azt is, hogy a 18 az USA a 28 meg az EU megjelenés... -
#279 megjelenés nov 18 vagy 28
video:www.hsw.hu -
#277 Ha valakit egy kis infó is érdekel, nem csak a száraz képek. ;)
KlaTy!
-
#276 A LinK-et jól kihagytam. :)
iTT a Galéria -
#275 9 vadi új VAD kép, plusz egy dögös háttérkép!
Remélem az első képen látható indítócsjszin még fognak dolgozni. ;) -
#274 Új képek! ;)
28 képecske
Nem rossz, de úgy tűnik nekem, hogy csak vizes aszfalt lesz? -
#273 ja most láttam a B2-t én full PCs vagyok, de a B2 az tényleg nagyon ott van...
A mi szemünket pedig kiszűrják a MR2-vel. ;) -
#271 Neeee ilyen legyen!!!:)
Legyen olyan mint a gran turismo 3 vagy a 4. és akkor esküszöm eladom a kocsit veszek egy nagy kivetítőt,meg kormányt és itthon fogok habzani:))) -
Dns5000 #270 de az csak konzolos, pcn nem nagyon lesz. Barcsak a Street Legal2 ilyen lenne! :) -
#269 mivel egyszerre készülnek a konverziók. Így azért vehetünk le dolgokat belőle. Sztem közel azonosan fognak kinézni.
Full PCs úgytom még egy sem jelent meg. ;)
A hivatalos oldalon is csak PS2-es képek vannak. -
#268 Matrix hja ott fog föllépni Midnight 2-ben is akkor jön elő az efekt..:)
Mellesleg ezek ismételten frankó Ps2-es képek:))))
-
#267 de van...
a Burnout 2 agyonveri az NFS utolsó részét...néalam most a B2 az arcade etalon
kiváncsi vagyok az underground mennyire veszi komolyan a Burnout2-t -
#266 ja én is úgy vettem észre. Lehet majd a NOS aktiválásánál lép majd föl. -
Dns5000 #265 hmm ezeken a kepeken olyan motgp2 szeru elmosodas effekt van? -
#264 Na megjelent pár új kép:
Ez a képáradat a Focusra fókuszál. :) -
Dns5000 #263 szerintem meg nagyon is jo volt gafikailag nincs jobb nalla, iranyithatosag is jo, mi kene meg? -
gonosz #262 haat. a hp2 hagy kivannivalokat maga utan. a tobbi tenyleg jo volt. -
#261 Az intró az utolsó percig a 2fast 2 furious első versenye renderelve...:)) Néztem is nagyokat..
Legyen tuning, nitró, állat gettózene, sebesség, és irányíthatóság... a graft annyira nem basz6ják el.. hiszen az EA mindig arra ment..:) -
#260 én a tuningban reménykedek. :)
Az intró meghozta a kedvem. :)
De amúgy igazad van... -
#259 Az 5 fizikájához képest visszaesés volt, de én speckó a 6al is sokáig elvoltam, nincs azzal semmi baj, jó kis játéktermi arcade autóverseny...:) Sztem az U sem lesz GPLegend, de ha min olyan lesz mint a 6 és ugy fog kinéni mint a képeken, akkor meg leszek elégedve... -
#257 hát pedig jó lenne, az sarkalná őket is és nekünk csak jó lenne. :) -
#256 Most próbáltam ki a Midnight Club 2-t... NFSU-nak távolról sincs konkurenciája... ami jó, de mégsem mert megint nem lesz megszorongatva az EA... hjajj...:) -
#255 És jőőőőőő, nagyszerű hős, alias NFSU ;)
Még az ŐSSZEL! -
#254 Mi a fene! :) Köszi! -
#253 Ebben igazad van...nekem semmi bajom az arcade játékokkal, feltéve, ha nem olyan játékról van szó, ahol az ember mindeképp szimulációt várna(Pl:ColinMcraeRally)...Úgyhogy ezzel a játékkal sem lesz semmi bajom , mert szeretem az NFS sorozatot, csak arra céloztam, hogy fölösleges egy arcade-nál ezen vitázni...písz :) -
#252 "ez egy fostos arcade game-nél"
azt nem tudjuk hogy fostos lesz-e (egy PC-s mindig remél pl ne szaggasson és legyen irányítható:)), de az bizti hogy izzig vérig arcade lesz -
#251 valahol iTT -
#250 de van hp2 fórum. :) -
#249 Bocs hogy ide írom, de HP2 fórum nincs. Esetleg tudtok olyan HP2 szervert aminek 100 alatt van a pingje, mert külföldi szervereken 100 fölött van és simán átmegyek a másik autón, legalábbis vizuálisan. -
#248 nem az egy másik. Tudom, nem a legjobb, minőség, nemtom miértnem tudják beállítani rendesen a kamerát. De elsősorban a hangok miatt, meg bele lehet pillantani a játékmenetbe. Láttam eddig az összes videót, de szerintem akit érdekel a stuff annak érdemes megnéznie...