22257
  • ÁjjLe BoBBi
    az még édeskevés
  • CSOCSO
    uhbammeg.

Legszebb grafika: Need for Speed: Underground

• CSOCSO
    nemtunk segteni..bocs..
  • Csacsi
    Ha nem lesz benne belső nézet, akkor már jó játék NÁLAM már nem lehet... :((
  • king13
    szerintem még így is jó game lesz...
  • Looserke
    ..."elcseszték"...
  • Looserke
    Biztos elcsesték a fizikát és a vizes aszfaltra fogják, ha a kocsi hülyén viselkedik.
  • I.C.ram
    Az nem víz, csak vazelinnel fel van kenve az út, hogy jobban lehessen pörgetni a gumikat.
  • M@TriX
    Az nagy poén lenne, de legalább megmagyaráznák. ;)
    Az első képeken még tetszett, de attól félek hamar megutáljuk ezt a vizes aszfaltot. ;) De hátha lehet állítani...
  • ÁjjLe BoBBi
    csocso mennnyél már ezzel a baromsággal! ezt írtam látod? tök szar hogy csak vizes aszfalt lesz benne...egyszerüen szar szar szar szar szar az biztos hogy ki se próbálom ha ez igaz...
  • Goodwill
    a pacman 3. pályáján elakadtam egyszerűen nem tudom merre kell menni...tudtok segíteni?
  • CSOCSO
    hja...
  • CSOCSO
    nincs angolul tudsz?
  • Jacek
    es villogo locsolo kocsi is lessz benne ami elottunk megy?
  • CSOCSO
    mert jol csillog benne a táj azéééééééééééé...
  • ÁjjLe BoBBi
    azt nem értem hogy mire az nekik hogy only vizes aszfalt lesz benne...
  • ÁjjLe BoBBi
    looool akkor zsírszar lesz !!! most döntsék már el mit csinálnak !!! egy karácsonyfát amivel lehet versenyezni, vagy egy autóverseny gémet...bár én azt hiszem(biztos vagyok benne) hogy egy rakat szar arcade játék lesz...csak grafikailag fogja megütni az elődjét (az NFS6-ot)...ha már csak annyi fizika/"szimuláció" lenne benne mint a porsche 2000-ben volt akkor azt mondom hogy fasza...de szerintem annyi sem lesz...amerikai óvodásoknak készítik...
  • CSOCSO
    öööh.. ezt nem tudom... szerintem élj abban a tudatban hogy nem lesz...
  • Looserke
    Sziasztok. Lesz ebben a gaméban belső, műszerfalas nézet, vagy ugyanúgy oldják meg mint a Hot persuit 2-ben?
  • CSOCSO
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRGHH SUPRA ROXXXXX ez lesz a kedvenc gamezom!!!!!!!!!! tuti pc-n nyomom és remélem lesz sok letöltheő tuning cucc
  • Jacek
    igy jobban illik a trafikos karacsanyfa lengyelpiaci csili vilibe:DDD
  • M@TriX
    Úgy tűnik 9essével adják ki a képeket. ;)

Úgy tűnik tényleg csak vizes aszfalt lesz? ....
  • M@TriX
    olvasni tudni kell... mind1
  • CSOCSO
    mivel drága?:)))))))
    lol.. ezt a gamezt épphogy bejelentették és én már küldtem el az 576 nak a hírt hogy milyen autok lesznek..mert még csak az IGN en volt rola info.. amugy meg ti felsoroltatok vagy 10 autot.. én meg 17 et.. mivel késtem el?
  • M@TriX
    engem csak a hangulata már nem fogott meg azért reménykedek, hogy jól lesz megoldva a tuningolás, mert azzal agraffal meg töréssel, stb. én meg vagyok elégedve. Ha kicsit jobb lenne a fizika akkot tök okés lenne kb.

De majd a CrashDay lesz még jó. Ráadásul multi is lesz benne...
  • king13
    az NFS-ek eddig szerintem minden szempontból jók voltak. ha graf. olyan lesz mint a NFSHP2 akkor már jó lesz mert annak a gépigénye se túl nagy...
  • oneal1
    jaja
  • M@TriX
    sztem attól nem kell félni, az NFS-ek abból a szempontból jók voltak...
  • oneal1
    kurvanagy játék lesz emberek!!
    csak nehogy elbaszzák a gépigénynel!:(
  • M@TriX
    elkéstél ;)
  • M@TriX
    sztem nem egészen összehasonlítható a 2 játék másban erősek, de nekem mind a 2 bejön. Jobban bejönne az SL, de nem 100%-os az élvezhetősége a Bugok miatt, ha nem lenne, akkor nálam a best lenne. Várom az NFS:U, természetesen, úgyhogy: 1,2 ;)
  • CSOCSO
    Dodge
    Neon*

Ford
    Focus*

Honda
    Civic Si
    Integra
    RSX

Mazda
    RX-7
    RX-8
    Miata

Mitsubishi
    Eclipse*
    Lancer

Nissan
    240SX/Silvia (RPS13)
    350Z
    Skyline GT-R (R34)

Subaru
    WRX

Toyota
    Celica GT-S
    Supra*
  • king13
    Rövid összehasonlítás még a játék megjelenése előtt (ez végülis majd mutatja hogy a játékosok csalódnak-e a játékban)
    Tehát:
    1. Street Legal Racing: Redline
    2. Need For Speed: Underground

Csak egy számot, mondjuk aug.30-án zárom a szavazást.
  • M@TriX
    persze, nekem is bejön az összes, király lesz...
  • king13
    óóó thx az infót végre lesz egy király Skyline! Meg persze RX7 mert nekem ez a kedvencem utána a Skyline az Eclipse és a Supra az összes benne lesz a játékban...bár ha jól sejtem a Skyline GTR-t nem lesz könnyű beszerezni...
  • M@TriX
    a félhivatalos teljes autóslistát összeszedtem és kiegészíterttem pár infóval a játékmódokat illetőleg:

TadaMM!

Mazda RX-8, hú láttam egy tuningoltat, meseszép... de felsorolhatnám az összes járgányt...
  • M@TriX
    ja megnéztem, jópofa...
  • king13
    M@trix: Nem tudnád leírni a pontos listáját a játékban szereplő autóknak én ennyit szedtem össze:
    Toyota Supra
    Toyota Celica
    Mitshubishi Lancer
    Mitshubishi Eclipse
    Dodge Neon
    Ford Mustang SVT Cobra (remélem jól írtam)
    Ford Focus

ez csak 7 még van 13
    ezeket a képek és infok valamint a videó alapján szedtem össze, de gondolom eddig szinte mindenki eljutott
  • king13
    másodszorra összejött :DD
  • king13
    tehát:
    Drag Racer 2.0