22257
-
#340 az még édeskevés -
#338 uhbammeg.
Legszebb grafika: Need for Speed: Underground
-
#337 nemtunk segteni..bocs.. -
#336 Ha nem lesz benne belső nézet, akkor már jó játék NÁLAM már nem lehet... :((
-
#335 szerintem még így is jó game lesz... -
#334 ..."elcseszték"... -
#333 Biztos elcsesték a fizikát és a vizes aszfaltra fogják, ha a kocsi hülyén viselkedik. -
#331 Az nem víz, csak vazelinnel fel van kenve az út, hogy jobban lehessen pörgetni a gumikat. -
#330 Az nagy poén lenne, de legalább megmagyaráznák. ;)
Az első képeken még tetszett, de attól félek hamar megutáljuk ezt a vizes aszfaltot. ;) De hátha lehet állítani... -
#329 csocso mennnyél már ezzel a baromsággal! ezt írtam látod? tök szar hogy csak vizes aszfalt lesz benne...egyszerüen szar szar szar szar szar az biztos hogy ki se próbálom ha ez igaz... -
#324 a pacman 3. pályáján elakadtam egyszerűen nem tudom merre kell menni...tudtok segíteni? -
#322 hja... -
#321 nincs angolul tudsz? -
#318 es villogo locsolo kocsi is lessz benne ami elottunk megy? -
#317 mert jol csillog benne a táj azéééééééééééé... -
#316 azt nem értem hogy mire az nekik hogy only vizes aszfalt lesz benne... -
#315 looool akkor zsírszar lesz !!! most döntsék már el mit csinálnak !!! egy karácsonyfát amivel lehet versenyezni, vagy egy autóverseny gémet...bár én azt hiszem(biztos vagyok benne) hogy egy rakat szar arcade játék lesz...csak grafikailag fogja megütni az elődjét (az NFS6-ot)...ha már csak annyi fizika/"szimuláció" lenne benne mint a porsche 2000-ben volt akkor azt mondom hogy fasza...de szerintem annyi sem lesz...amerikai óvodásoknak készítik... -
#314 öööh.. ezt nem tudom... szerintem élj abban a tudatban hogy nem lesz... -
#313 Sziasztok. Lesz ebben a gaméban belső, műszerfalas nézet, vagy ugyanúgy oldják meg mint a Hot persuit 2-ben? -
#312 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRGHH SUPRA ROXXXXX ez lesz a kedvenc gamezom!!!!!!!!!! tuti pc-n nyomom és remélem lesz sok letöltheő tuning cucc -
#311 igy jobban illik a trafikos karacsanyfa lengyelpiaci csili vilibe:DDD -
#310 Úgy tűnik 9essével adják ki a képeket. ;)
Úgy tűnik tényleg csak vizes aszfalt lesz? .... -
#309 olvasni tudni kell... mind1 -
#308 mivel drága?:)))))))
lol.. ezt a gamezt épphogy bejelentették és én már küldtem el az 576 nak a hírt hogy milyen autok lesznek..mert még csak az IGN en volt rola info.. amugy meg ti felsoroltatok vagy 10 autot.. én meg 17 et.. mivel késtem el? -
#307 engem csak a hangulata már nem fogott meg azért reménykedek, hogy jól lesz megoldva a tuningolás, mert azzal agraffal meg töréssel, stb. én meg vagyok elégedve. Ha kicsit jobb lenne a fizika akkot tök okés lenne kb.
De majd a CrashDay lesz még jó. Ráadásul multi is lesz benne... -
#306 az NFS-ek eddig szerintem minden szempontból jók voltak. ha graf. olyan lesz mint a NFSHP2 akkor már jó lesz mert annak a gépigénye se túl nagy... -
#305 jaja -
#304 sztem attól nem kell félni, az NFS-ek abból a szempontból jók voltak... -
#303 kurvanagy játék lesz emberek!!
csak nehogy elbaszzák a gépigénynel!:( -
#302 elkéstél ;) -
#301 sztem nem egészen összehasonlítható a 2 játék másban erősek, de nekem mind a 2 bejön. Jobban bejönne az SL, de nem 100%-os az élvezhetősége a Bugok miatt, ha nem lenne, akkor nálam a best lenne. Várom az NFS:U, természetesen, úgyhogy: 1,2 ;) -
#300 Dodge
Neon*
Ford
Focus*
Honda
Civic Si
Integra
RSX
Mazda
RX-7
RX-8
Miata
Mitsubishi
Eclipse*
Lancer
Nissan
240SX/Silvia (RPS13)
350Z
Skyline GT-R (R34)
Subaru
WRX
Toyota
Celica GT-S
Supra* -
#299 Rövid összehasonlítás még a játék megjelenése előtt (ez végülis majd mutatja hogy a játékosok csalódnak-e a játékban)
Tehát:
1. Street Legal Racing: Redline
2. Need For Speed: Underground
Csak egy számot, mondjuk aug.30-án zárom a szavazást. -
#298 persze, nekem is bejön az összes, király lesz... -
#297 óóó thx az infót végre lesz egy király Skyline! Meg persze RX7 mert nekem ez a kedvencem utána a Skyline az Eclipse és a Supra az összes benne lesz a játékban...bár ha jól sejtem a Skyline GTR-t nem lesz könnyű beszerezni... -
#296 a félhivatalos teljes autóslistát összeszedtem és kiegészíterttem pár infóval a játékmódokat illetőleg:
TadaMM!
Mazda RX-8, hú láttam egy tuningoltat, meseszép... de felsorolhatnám az összes járgányt...
-
#295 ja megnéztem, jópofa... -
#294 M@trix: Nem tudnád leírni a pontos listáját a játékban szereplő autóknak én ennyit szedtem össze:
Toyota Supra
Toyota Celica
Mitshubishi Lancer
Mitshubishi Eclipse
Dodge Neon
Ford Mustang SVT Cobra (remélem jól írtam)
Ford Focus
ez csak 7 még van 13
ezeket a képek és infok valamint a videó alapján szedtem össze, de gondolom eddig szinte mindenki eljutott -
#293 másodszorra összejött :DD -
#292 tehát:
Drag Racer 2.0