22257
  • M@TriX
    ja engem a korlátról jobbkanyarban való bepattanás kissé megütött, de hát ez van. AZ NFS széria nem szimulátor :)
    Azért egy ideig biztos jól fogok szórakozni :)
  • ÁjjLe BoBBi
    de én azenék, és a haverok miatt nyomtam :D meg akkor meg nem volt LFS...akkoriban jol osszejartunk gemelni...tenyleg nagyon jo volt komolyan elveztem...
  • CELL StormBird
    Mikor várható a játék megjelenése?
  • CSOCSO
    most miért mondod??? oly kevés emberek közé tartoztunk akik nyomatták hetekig multiban a hp2-t együtt...szvsz tuti más lesz az egész.. hisz egy gamezban sem volt hogy az előző rész fizikáját használják fel.. mondjuk a merci world racing fizikája már jo lenne:) ehh
  • ÁjjLe BoBBi
    hát ha a fizika olyan lesz akkor már simán egy fos lesz...akkor tőlem akár űrütazás menüpont is lehet benne, leszarom
  • king13
    szerintem a fizikia a vezethetőség és a törés pont olyan lesz mint a HP2-ben. ha tuningolást ne rontják el akkor jó játék lehet belőle
  • M@TriX
    a látvánnyal nem is lesz gond, én csak a többiért aggódok. :) (fizika, vezethetőség, törés...)
  • gyraph
    Szép képek..egyre jobban várom a gémet.
  • king13
    királyok csak kár hogy a Supra-n a Celica-n és az Eclipsen kívűl nincs más autóról is kép. pl az RX7-ről vagy a Skyline-ról
    de azért az Ecplipse jól néz ki :) (080503_Eclipse_08_PS2.jpg)
    Supra_Neon_Tiburon.jpg hát a távolabb lévő autók elég bénán néznek ki...
    úgy összességében nem lesz rossz játék...hát a HP2-nél jobbb lesz...
  • M@TriX
    Megint kijött pár új képecsek. ;)
    iDe nézz! :)

Phűű mire kiismertem magam a mostani makrókban.. ;)
  • CSOCSO
    NAGYON ÁLLAAAAAAAAAT!! nekem nagyon tetszik. igaz a hp2 vel isnyomtukonline haverokkal stb.. nagyon jol elhülyültünk még azzal is..
    ebben van Supra.. szal már ott kezdődik hogy istenkirályfasza lesz ezzel elverni mindenkit:)))))))
    hang.. NAGYON KOMOOOOLY!!! sűvít prüszköl a turbo!!!10 pont a hang!!!
    1-2 dologra lennék még kiváncsi hogy lehet -e burnoutolni...mivel ezek a többszázlovas dögökkel tudni kéne...
    másik.. a turbo hang oké.. de eddig nemvolt még olyan gamez amiban a suprának valódi hangja lett volna.. nézzetek meg egy két supra videot amikor teligázt nyomnak a suprának és olyan jellegzetes trrrrrrrrrrrrk trrrrrrrrrrrk hangot ad ki,,,nekem nagyon bejön az egész
  • CSOCSO
    kösz..tépem
  • CSOCSO
    te nem láttad a videokat??? kibebaszott jo turbo hangja van a gameznak.. ugy szipog, nyivákola turbo ahogy kell. ahogy egy Supránál elvárjuk..arra kiváncsi vagyok hogy prüszkölni fog-e és mien amikor elengeded a gázt.. de meglátjuk.. mindenesetre a LEGESLEGJOBB turbo hang van ebben a gamezban.. nem volt még ilyen turbo hang sehol... hang nagyon jo lesz remélem
  • DeadBear
    Újabb videó, ezúttal a Games Convention-ről :)
  • M@TriX
    ... gáz. ;)
  • king13
    ha tuningolást nem szarják el akkor még lehet belőle jó játék...így elnézve a videót a graf. szép, (reméhetőleg) nem lesz nagy a gépigénye, az irányítás HP2, tehát nem lesz annyira rossz. de ha a tuningolás ISD féle "Upgrade"-s lesz akkor már...
  • Skynet
    Egy tuti.A játékban tuningolt japó verdák figyelnek...És ha japóverdák akkor iszonyat turbóhang....Csakhogy az efféle autóhangok neméppen az NFS erősségei...:)
    És ha nincs az a hang,vagy szar lesz,akkor kuka az egész játék már így alapból.
  • M@TriX
    :) én arra gondoltam, hogy legalább megpördülhetne vagy ilyesmi. De a videón azt tapasztaltam, hogy mandínerből továbbhajtott ami azért elég gázz. Ne hulljon ki a jobb első kerék meg horpadjon be az ajtó ;) de valami ellenhatás lehetne...
  • CSOCSO
    öööh.. falrol lepattanás...
    1) mé felmászon a falra?:) vagy mi?
    2)még mindíg jobb mint a 3 ban hogy ha nekimész a falnak és akkor szinte a fal magához huz alig tudsz tőle eljönni és kibebaszpttul lelasúlsz.......
  • king13
    nekem még mindig tetszik. szerintem nem lesz rossz játék. az nfshp2-nél biztosan jobb lesz. a falról pattanás meg várható volt ilyen volt a hp2-ben is.:) irányítás tök olyan lesz mint a hp2 ezt már így a videót nézve is megmondom. az "ugrasztásnál" ugyanúgy mutatja az autót mint a hp2. magyarán ez egy hp2 lesz csak lesz benne tuningolás meg más autók. ennyi. egy letöltést azért megér majd :)))
  • CSOCSO
    motor city?
    irányításilag elég gáz volt.. 4 es szinten állt kb.. grafikailag hülyébben nézett ki mégis jobban akadozott..vicces volt..amugy állat ötlet meg minden.. jobb volt mint a street legal:)
    amugy nem nyar vegetol..hanem mar reg nem mennek az mco szerverek...
  • Stranger
    Az a szomorú, hogy amikor kijött az nfs1 akkor az még szimulátornak indult. A többi résznek irányítás terén semmi köze sem volt már az elsőhöz, talán még az 5-ben próbáltak egy kis realitást belecsempészni, de ezt megint elrontották a 6-al:( Ez meg... inkább nem mondok semmit. Játszott vki közületek a motorcityvel? Mesélhetne róla vki, hogy az milyen volt. Azt az egyet sajna nem sikerült letesztelnem és valószínű már nem is fogom, mert nyár végétől az EA megszünteti.
  • M@TriX
    hát a videó nem sok jóval kecsegtet. Falról pattanás hümm-hümm.... a neon azért jól néz ki... ;)
  • Alexease
    Nezd meg a videot es rajosz...
    Persze valakinek az ilyen tetszik, vagyis nem illik megserteni az izles vilagat. Egyetertek.
    De. Miert nem lehet valamit normalisan megcsinalni, aztan ha valakinek az kell, akkor kulsonezetre valt, es bekapcsol minden "segitseget". Nem mondom hogy szimulator legyen, mert nem az a stilus. De legalabb ha mar autot kell "tologatni", akor ne csak ugy nezzen ki, ha nem probaljon meg ugy is mozogni.
  • CSOCSO
    lol mindenszerver full lett 10 mp-n belűl:))))))))
  • Looserke
    Nah, mi ez a flamelés???
  • Alexease
    Igen hiba lenne.;) De sajnos a tapasztalatok alapjan, az lehet mondani, hogy egy rakas fos lesz...
  • dikki*yysw
    Megnéztem elébb... hiba lenne egy videó alapján megítélni a játékot de AMIT láthatunk az BOTRÁNYOS :(((
  • M@TriX
    ja ha valaki nem tudná megjelent egy videó...
  • Gear
    Az új múvi (a kamerás),hááát mitmondjak....nagyon ász! tisztára mint a legutóbbi rész csak DX9-es grafixal...VÁROM!!!
  • Tibre
    Jah,nekem az 1-3-4 jött be nagyon. :)
  • Looserke
    Hát én még emlékszem a Need for Speed I-re, ott nagyon király volt a belső kamera... én speciel ezt hiányolom.
  • M@TriX
    nem feltétlenül, de nagy kár lenne ha kihagynák...
  • Looserke
    De ebből is az derül ki, hogy belső nézet nem nagyon lesz...
  • M@TriX
    Mint mondtam: "De mondjuk az in-game videókat nézve nekem tiszta HP2 érzetem volt..."
    fizika és a vezethetőség reméljük nem lesz túl árkád...
  • Eisenhower
    na kis öröm^.^ egy ingame muvi ha vki még nem tudna rola:) http://www.576.hu/upload/M_18/rek1/753/nfs_underground.MPG tessék csak tessék^.^ van egy sanda gyanum hogy ez a vidijo vmi konzolos cuccbol valo. viszont a gyerek aki éppen nyomja elég egy állat lehet ha igy vezet az életben is . elég érdekesen pakolja a fokozatokat. ^.^ amugy nem rossz gamma ez! már egy dijat is elnyert méghozzá a legszebb graf asszem. a hang ugy tünik rendben van viszont az irányítás nekem kicsit sántít...
  • CSOCSO
    edzvan.... akkor is SUPRA ROOOXXXXXXXXXXXXXXX:)
  • Skynet
    Naná hogy fikázzák,mert az összes kép ami eddig megjelent meg videjó PS2-es szinte..És a sok konzolellenes nembírja atztmondani rá hogy szép....:)
  • CSOCSO
    jo jo.. csak arra írtam hogy mindnki fikázza grafilag..mégis a GC rendezvényen elnyerte a legszebb graf díjat...hm... elgondolkodtató
  • M@TriX
    még szép, de a többi úgyis csak akkor derül ki ha megjelenik ;)
    De mondjuk az in-game videókat nézve nekem tiszta HP2 érzetem volt...