22257
  • king13
    1.
    thedriver tegnap 19:53 | Válasz erre | #454

NFS 7: PC Demo on October 6th Monday, 29.09.2003

At the official australian website of Need for Speed Underground, Electronic Arts announced the PC Demo to be released sooner, on October 6th.

2.
    http://www.electronic-arts.com.au/eagames/nfs_underground/
  • WiZZaRD
    en annyit nem akarok a dmeoval nyomulni, hogy mar a demohoz henkelt autokat varjam:))) inkabb jojjon a full!
  • oneal1
    remélem kurvajó lesz a demo is..
    és csinálnak hozzá autókat:)
  • king13
    remélem nem...
  • king13
    még 6 nap!!!! és kipróbálhatjuk!!!
  • WiZZaRD
    aztan lehet, hogy megint lesz vagy 3fele demo, meg addon car a demohoz, mint anno nfs6 eseteben:)

de meg nagyon messze van az a hatodika:(
  • king13
    szerintem arról hogy tuningolhassunk benne arról ne is álmodjunk. a VW meg a 206 szép de nem egy nagyon használt autó a tuningban (bár a VW azért igen). a Neon szerintem azért esélyes mert a képeket nézve a nagyon nyomják, a Supra meg azért mert az a tuningban már igencsak divat autóvá vált. bár az Eclpise se esélytelen. vagy a Neon vagy egy olyan autó ami a Fast & Furious-ban benne volt, tehát "ismert".
  • SecMan
    Remélem belekukkanthatunk hogy hogyis zajlik benne a tuning és remélem valami európai kocsit kapunk ;) VW vagy 206!
  • king13
    vagy is:
    nem, nem így van...:) elírtam :)
  • king13
    szerintetek milyen autó lesz a demo-ban? én a Dodge Neon-ra vagy a Toyota Supra-ra tippelek. szerintem egy félig tuningolt autó lesz benne és persze lesz rajta nitro. de az is lehet hogy egy full 0-ás Focust kapunk :)

WiZZaRD: nem, így van a GameStar akármennyire is írta. (legalábbis szerintem)

Én is várom :)
  • WiZZaRD
    de ez nem igy van ugye? mondjuk annak a steel of hastenak mar annyi...:(
  • SecMan
    Már alig várom...
  • king13
    kár a Steel Of Hasteért...én azt hittem a GameStar-t átolvasva (osztálytársamé) hogy az Invictus fejlesztése és amikor csend lett akkor átkeresztelték Street Legal-á...és ezzel nem én voltam egyedül...
  • king13
    Need for Speed™ Underground
    Pre-order PC $39.95 Rating
    már meg lehet rendelni
  • king13
    még 7 nap!!!! és kipróbálhatjuk!!!
  • CSOCSO
    hmm:))))))))
  • M@TriX
    én a videókat is megnéztem és nagyon ott volt. Párszor zargattam őket mailbe hivatalosan, de semmi. Aztán meg hallom, hogy a T3-at csinálják...
  • Skynet
    Eskü kárlenne aa Steel Of Haste-ért..:(
    A képek meg infók alapján egészfrankó Madmax szerü kocsituningos autósgame lett volna frankó fizikával..:((
    Ennyire barmok egyszerűen nemlehetnek...
  • M@TriX
    jó lehet, én nem vagyok programozó, de örülök, hogy értelmesen mennt le a "vita" ;)
  • M@TriX
    az utolsó infóim róla hogy kibaszták a kukába, hogy a franc essen bele. Ugyanis a T3-at csinálják...
  • CSOCSO
    láttam természetesen.. egy p4 en gef4 el.. 256 800 as rammal!!..... csak az építkezős része tetszett valamennyire.. azzal elszorakoztam egy orát...
  • Skynet
    A kérdésem még mindig azlenne hogy a Clevers játéka a STEEL OF HASTE mikorjönmáááár???
  • Skynet
    Matrix ezen nincs értelme vitázni ezek tények próbáld ki monnyuk az Insannel vagy akármelyik SL-al feleakkora órajellel feleannyit megy a játék tökmind1 milyen videókarival szinte....
  • M@TriX
    amúgy elfogadva az érveid, csak a burnout 2t sajna nem láttam csak hallottam róla. (Talán azért mert nem PCs ;)
  • M@TriX
    láttad a videót ami in-game? (Gondolom Pakson csinálták) de ha nem láttad volna a játékot nem hozott volna lázba, nem tetszik?
  • CSOCSO
    jóó nem kell itta veszekedés.. sl akkor se lesz über gamez ha simán fut 80fps el.... ha meg gyűrődés kell meg ilyenek akkor ülj be gy burnout 2 eléé ,... oszt megtudod milyen az amikor az auto elemekre és szilánkokra esik.. mégis 10 szer szebb mint az sl.... nemcsak az a lényege hogy szép legyen és jol fusson...
    szerintem az sl önmagában nagyon kevés gamez...sl egy jo 5let...ha összeállnának egy értelmes fejlesztővel akiknek elmondják az ötleteiket akkor lehetne egy 10 pontos gamez...
  • M@TriX
    ha nem értesz hozzá nem értem miért szólsz bele. Na jó, lehet azt hiszed igazad van.
    de, van olyan játék ami mhozzávetőlegesen olyan fizikával rendelkezik, mint az SLRR, kasznigyűrődés alkatrészlevállás stb. Azt a halom scriptet a procinak kell feldolgozni.
    Ha valamit szarnak látsz és véleményt mondasz, azelőtt mögénézhetnél.
    Idézet az SL fórumból: "Köszike Mindenkinek a tippeket, már nagyon királyul fut a Game, még nappal közepesnél nagyobb forgalomnál sincs semmi gond vele!!"
    Na. Van akinek jól megy. ;)
    Nekem is akad és nem fogok vele játszani ha nem fog megfelelő Framerate-et produkálni, de azért nem mondom hogy szar mert nagyon sok jó dolog van benne. De mivel szeretnék városban is menni, így ha nem megy, akkor nálam nem megy többet. Ennyi. De hogy egy NFShez hasonlítod ahol közel fix modellekre ráhúznak egy skint. Azért ez ennél komolyabb.... Nem akarok itt vitát, te leírtad amit gondolsz most én is. Szóval nem kell hozzászólni, de aki még nem látta a játékot és csak a te hozzászólásodat olvasná el azt nem szeretném. Jó tisztán látni.
  • Skynet
    Hjó de aztis vegyük bele hogy az NFS-nek mérföldekkel szebb a grafikája a SL-nál és mégis gyorsabb azonos gépen mert nemcsak a processzort veszik figyelembe a készítői...
    Ezzelszemben fogod az ősrégi invictusos Insane-t berakod egy 300-as gépbe tnt2-vel monnyuk kapsz 5 fps-t...Beraksz ugyanebbe a gépbe egy gef2-t megint kapsz 5 fps-t...haviszont 600-as gépbe teszed be tökmind1 melyik videókarival akkor kapsz 10 fps-t....
    Sajnos a SL is ilyen...És hiába a patch,mert a skacok NEM TUDNAK VIDEÓKÁRTYÁRA OPTIMALIZÁLNI!
    Szal a legnagyobb öröm azlenne ha végrevalahára felfedeznék hogy nemcsak a processzor figyel a gépházban hanem ottvannak a 10-100ezer forintos videókártyák is...Ha ezt észrevennék és figyelembevennék a patchkészítésnél mégazislehet hogy a játékuk feleakkora gépen mint most duplaakkora FPS-t produkálna...De erre szerintem semmi esély mert az Insane óta nemjöttek rá mi is az a videókártyára optimalizálás:)
    Szal ennyit a vitáról meg arról hogy majd jön a patch...Jöjjön.De hatalmas fps növekedés nemlesz--> a játék szarmarad a sebesség miatt...Béke poraira pedig ha jólfutna az egyik kedvencem lenne...
  • M@TriX
    de most nem lesz 3 patch. csak egy ;) és az is a héten vagy a jövő héten szóval nemsokára kiderül, hogy játszható lesz a cucc avagy sem. ;)
  • CSOCSO
    igen ez az volt.. az első gamez is ugynugy szar volt 3 patcj után...
  • M@TriX
    ezt nevezik előítéletnek, negatív hozzáállásnak.
    Várd meg a patchet és meglátjuk....
  • CSOCSO
    eléggé arcade lesz.. ne is számítson senki arra hogy kissé is sim lesz!!!!! a hangulat ott van! a vizes grafika nagyon álaltul néz ki.. mindenképpen beszezrendő gamez.. (from 576 konzol)
  • CSOCSO
    120 patcht is kiadhatnak akkor se lesz egy egész értelmes gamez..SAJNOS:(((((((((((((
  • CSOCSO
    geheheheh:))))) szívemből szoltál
  • mohus
    "Akkor fog az a játék jól futni minél nagyobb a számítógéped processzora...A videókártya szinte teljesen mind1...Ez azért 2003-ban eléggé égő..:)"

elkényelmesedtek a kedves programozók...vagy inkább nehéz ezzel a winfossal megküzdeni...mindegy a végeredmény ugyanaz

de miért nem ad ki billy bácsi egy olyan winfost amiben a bootoláskor eldönthető lenne, hogy irodázni akarok vagy játszani:)..mint régen ,hogy meglegyen a 640k..kikapcsoltunk ezt azt hogy elmenjen a gamma:)

akkor nem zabálna annyi erőforrást...

ja de akkor nem venne a kutya sem új számítógépet meg XP-t

bocs a filoért....

sztem az NFS:UG jó lesz, szép lesz....a tuning mindenképp érdekes lesz a shotok alapján egy film jut eszembe:)))

de emlékeim szerint az előző részhez is igen izmos gép kellett...és még akkor sem volt stabil 60fps...megriccent rendesen..nem is az aszfalt...hanem inkább a környezet volt dadogós

a konzol verziókból csak a ps2-es volt említésre méltó, de az sem volt 60fps, de legalább stabil volt..az X és GC szaggatott rendesen

egyelőre a Burnout 2 az arcade trónon
  • king13
    nem akarok megint veszekedni...szal hagyjuk...
  • Skynet
    HJa...lehetett vagy 2.8-as gépe hozzá...
    demég őis kijelentette: Bármilyen gépben szaggat soxor játszhatatlanul...
    Még ha egetverő grafikalenne megérteném....Talán...
  • M@TriX
    ja láttam bazz a teszternek olyan sima frameratel mennt, hogy csak néztem. ;)
    Ha a patch után nekem is így fog menni, akkor űberkirály lenne. ;)
  • Skynet
    rlt-klubbon épp most mutatják a SL redline-t..:)
  • Skynet
    szartsefog érni a patch mert az Invictus a büdös életbe nemtudott videókártyára építeni egy programot és a patchtől sem lesz sokkal gyorsabb a játék..
    Akkor fog az a játék jól futni minél nagyobb a számítógéped processzora...A videókártya szinte teljesen mind1...Ez azért 2003-ban eléggé égő..:)
    Csak viszonyításnak: A MAFIA kidolgozása egymilliószor szebb,részletesebb,mégis feleakkora gépen duplaannyi sebességet produkál mint a SL redline...