22257
-
#518 De gondolom ha kimész az utcára a porba , sárgba ekőbb utóbb nem fog ennyire fénylenni , a gumi tuti nem :) (realisztika szerint) -
#517 Kb mikorra varhato a vegleges verzio megjelenese? -
#515 Szerintem meg pont hogy rosszabbul :) Ugyanis ettől a csillogástól még a belem is kifordul. A gumi csillog bakker! ááá! na mind1, azért kipróbálom majd... -
#514 Hát ezek a képek nagyon nagyon dögösek, a Golf is írtó jól néz ki főleg a Street Legal Redline hoz képest! -
#513 huhh
olyan mintha a kínai piacon lennénk...ez tényleg csillog:)))még a GUMI is:)
kiváncsi leszek mozgás (remélem stabil és folyékony 60-nal fog menni) közben, ha az olyan impresszív lesz mint a Burnout2 új király lesz az arcade trónon -
FiReBoY #512 Nagyon várom!!! Állatjó lesz!!! -
#511 Láttátok az új képeket. Golf RulZ ;)
-
#509 csak szeretnénk... hónap végén jön a demo!! -
#508 Ez biza igy van:) -
#507 A demó elvileg holnap jelenik meg, nem? -
#506 demóóóó:) még csak az kéne...megpecsmegkrekk
én megvárom a véglegest
ja és term. konzolra való a gamma, még mielőtt itt feltesszük a nagy kérdést, hogy miért nem kanyarodik rendesen billentyűzetről:) -
#505 a buggy topikba nézz be akkor.. és ott van az lfs...is -
#503 :)))
de te már érett vagy...hajrá -
#502 Az elég gáz. Ebből látszik, hogy egy csapat sem érett arra, hogy egy jó kis utcai szimulátort összehozzon.
Legalább az Invictus megpróbált, így még mindig csak az övék a tisztelet. -
#501 full arkade lesz -
#500 Ja és 500.
Ezt mindig ki akartam próbálni milyen érzés -
#499 Ja tényleg, a demo mikor jön? és a full?
-
#498 Csakhogy szóljak Valamit a témához is. Remélem lesz rendes fizika a játékban, és nem lesz full árkád -
#497 Akkor még 2 évet várnom kell. :(( Addig már úgyis jön a ps3. :))
Kicsit szétoffoltuk a topicot... :)
-
#496 Nekem egy oldal is elég kezdetnek !
Dante.......
-
#495 Hát....kb 10 évig voltam konzolos ps1-em még van...:)
Ps2-n a GT3-at végigtoltam de nincs ps2-m....de amennyiben szponzoráltok egy ps2-vel hajlandó vagyok akár 100 oldalt is írni bármiről;))))) -
#494 Fejek maradnak !
Dante...... -
[Walaki]D`Lair #493 bah...azt minek ide a játékosok fórumába? ott a konzolosoké...>:( -
#492 Konzolos újság !
Bocsánatot kérek mindenkitöl,hogy ezt elöbb nem mondtam !
Dante...... -
#491 ez rendes újságosoknál kapható újság? vagy egy oldal? azért rendes újságnak szal akkor rám ne igen számitsatok :) -
#490 min 3 év ;) -
#489 Van minimum életkor, vagy bárki jelentkezhet? -
#488 és leeht kapni új gamékat tesztelni meg minden?? -
#487 milyen újság? -
#486 Válalkozokedvű fiatalok FIGYELEM !!!!!!
Ha szeretnéd magad kiprobálni egy újságnál mind leendő tesztelő,
És ha érdekelnek az efajta dolgok ne habozz küldj egy:
KB : Egyoldalas tesztet az általad kiválasztott játékról!
Ha megfelelsz üdvözlünk a csapatban !(Ez most komoly nem hülyeség !!!)
Email cim :[email protected]
Dante....... -
#485 összesedtem egy-két "jobb" képet. fő forrás az ign volt.
a képek itt -
#484 ...no comment... -
#483 bazzeg most olvasom hogy eltolták..:(
kurva annyukat!! -
#482 ilyen korán kijönne warezon?? -
#481 Ezek ki akajak nyirni az embereket idegilek????Baszki jojjon mar a jatek mar ezt varom nyar ota aaaaaaaa -
#480 heh lehet mire kijön a demo a warezokon fennlesz a full -
#477 áhhh...szerintem nem lehet majd a demoban tuningolni...de már nicns olyan messze az okt6!
még 5 nap!!!! és kipróbálhatjuk!!! -
#476 én arra vagyok kiváncsi mennyir lesz demo.. szal.. lehet építeni is autot? és ez hogyan lesz megvalósítva? 1 pályán kell csapatni és 10 szer kell rajta nyerni hogy egy autohoz nyerjünk 1 spoilert meg egy szárnyat stb stb...huhh de értelmetlenűl írtam le.. de nem érdekel.. szal az érdekel hogy csak fizikát leshetünk vagy vmi modon belekostolhatunk a tuninba is?... -
#475 így a most kijött háttereket, screenshotokat nézve eléggé nyomják a Nissan-t szal nem kizárt hogy egy "nyers" Skyline-t kapunk. bár ez elég esélytelen...
a fő autók a játékban szerintem: (sorrendben)
1. Skyline 2. Supra 3. Eclipse 4. RX-7 5. Neon
TOP5 :) -
#474 A Demoban például a Nissan Skyline szerintem esélytelen mert az egyik legtuningolhatóbb kocsi az utcai tuninggépek közül,ráadásul az egyik legbrutálisabb is,szal az a demoban nemlesz...
Vagy ha igen akkor remek:)
Kiváncsi leszek mennyi agyuk van a japán kocsikhoz EA-éknak...Ha van akkor a Supra meg a Skyline a főkocsi az egész játékban...Ha nincs akkor jönvalami mesetuning kocsi:)