22257
-
Nono! [Negativ]-os kollégámat nem bantani :) -
#557 :))))))))))))))))))9 -
#556 Szeretem a "tulnformalt" embereket;)) Hall egy ismeros jateknevet, es mar le is akarja tolteni;))) -
#555 még sehonnan. .majd kicsit ..késöbb... -
#554 Mit?!? -
#553 no akkor honna is lehet leszedni? -
#552 ja azért a motogp ben i smegcsinálták az elmosódást elég korrekten mikor már 200km/h fölött nyomtad. az nagyon bejött :)
ez a nfs underground ot mikorra igérik? -
#551 nemlehet hogy éppen benyomta a nitrot és ez miatt van ilyen effekt?:P -
#550 :) -
#549 Jaaa az más! Így már valóban köze van a valósághoz:DDD -
#548 kg21==> azért gondolom mert valami csoda gázt épp akkor aktiváltak, fél másodpercel már 180mph nél lehetett:) -
#547 já=há :) -
#546 já johogy;)) -
#545 De attol fuggetlenul persze, ugy fognak fustolni a gumik mint a hetszentseg;DDDD -
#544 persze! minden verseny elött jön a locsolókocsi :DDD -
#543 gratulálok! -
#542 Aha de te kitaláltál még 1 szép címet is neki :D Mafia: Criminal Life vagy mit! nagyon okos vagy!! Még a címét is tudod! khm. -
#541 bazze, 85 mph-nál akkora csőlátás jön elő, mintha 300-al menne? Kissé irreális -
#540 lesz Mafia 2. Nem mondtam hogy okos vagyok, de ha nem értesz vmit, akkkor ne magyarázzál hülyeségeket -
#539 És ott a pont. -
#538 MC2 meg nagyon messze van a realisztikumtól legalábbis az én véleményem szerint -
#537 A ket ceg osszehasonlitasaban epp az az ironikus, hogy az Invictus a lehetosegeihez kepest, olyan szimulacios es fizikai engine-t ir(t), ami jelenleg egyedulaallo a jatekiparban. Elvileg magasan felul mul mindent.
Az hogy a jatek olyan amilyen, az sajnos teny, de ehez ismerni kellene a hatteret (ami egy atlag jatekost altalaban nem erdekel - jogosan). -
#536 Igen, igen zaki te nagyon okos vagy főleg hogy lesz Mafia2 mi:D? kérdezzétek csak meg zaki szerint lesz mafia2 talán már van is!! -
#535 Nebafffá ki velem?! Ilyen lesz a nitro??? NEEEM! Hát ez totál MC2! :((( -
#534 Az NFS vs. SL hasonlítgatás már csak azért is nevetséges mert nézzük már meg hogy melyiket hány fős gárda mennyi idő alatt mennyi pénzért csinálja... NFSvs.SL=EAvs.Invictus hát nem egy súlycsoport a kettő.
Most ezt nem félreérteni, nekem nagyon tetszik az SL és tisztelem az invictust hogy ennyi idő alatt ennyire képesek voltak. -
#533 Ez szokott aggasztani, amikor hasonlitgatnak. Nem lehet osszehasonlitani egy NFS-t SL-t es GPL-t. -
#532 na ezt akartam írni mint te:)...hogy össze sem lehet hasonlítai őket mert teljesen másról szólnak -
#531 elcsesztem az első mondatot:)
nem értem mi köze az SL-nek az NFS típusú autósjátékhoz... -
#530 nem értem mi köze a Street Legalnak autósjátékhoz:)
ha mint alkotást nézzük az NFS-nek van mit keresni a saját területén...
a SL meg egy kezdetleges félkész termék nagyon jó ötlettel -
#529 Nem szutykozni akarom, mert kell ilyen jatek is, van ennek is tabora. Es ezzel nincs gond.
Csak akkor van gond, ha valaki ugy gondolja, hogy ennek koze van barmilyen "autohoz" is.;)
Es akkor, ha valaki hasonlitgat, pl. SL-hez. Mert ennek a kodja az Sl-hez kepest amoba szintu. -
#528 Ha valakinek errol a keprol a realisztikussag jut az eszebe, akkor az fogalom zavarral kuzkodik.
-
ZsirosKenyer #527 NFS sux -
#526 LOL -
#525 A teljesen felesleges es buta tukrozodo aszfalton kivul, mondjal benne egy jo dolgot, ami kiemeli az eddigi autos jatekok kozul. -
#524 Emberek mar igen bocsi de a street legal elmehet a jo busba majd ha a fiuk annyit fognak tudni mint az ea games-nel akkor le a kalappal elottuk de addig a nfs jobb lesz errol ennyit -
#523 ez 1 szokásos mfiahq hozzászólás volt... köze nincs a játékhoz, inkább maradtál volna csendbe -
#522 :))))))) láttál te videókat belőle? NFS meg a realisztikusság ;))) hihiiiii
Már bocs nem bántani akarlak, de az NFS messze áll tőle. Én is játszok NFS-el , de ez árkád.
Igaz még nem jelent meg demó így ne vonjunk le következtetéseket, de szerintem nem szerelés lesz csak vehetsz cuccokat amit a gép fog rápakolni ahova kell. És az autók sem törnek hanem lepattannak a falról és szerintem fizikáját tekintve NFS6HP2 lesz. De ha tévedek akor is örülni fogok ;) -
#521 khm.. régen nem arról volt híres de most nagy valószínüséggel arról lesz, a tuningolásos rész is realisztikus lesz, akkor gondolom a fizika is. Amúgy ha megnézed a képeket némelyik pálya vizes,sáros pocsojás! -
#520 Azért az NFS nem a realisztikáról híres, másrészt meg ha a képeken/videókon megnézed az utakat akkor látod hogy ne a porba és sárba mész ki hanem ugyanolyan nyáltengerbe mint amilyen a gumi :) -
#519 sárgba= sárba! :))