22257
-
#601 mi nem logikus? az a game egy fosadék ez van.. nah.. bocs az off miatt -
#600 mi? agresszív kismalac? ;)
Nem, nem vagyok, aki ismer tudja hogy ritkán tudnak kihozni a sodromból, de nem szeretem a nem logikus dolgokat.. de ennyi, csak befirkantottam én is a véleményemet ;) -
#599 Fáj az hogyha valaki megmondja az igaszságot -
TneX #598 Már miért lenne? -
#597 Ő korrektül reagált nem éppen korrekt hozzászólásokra. -
#596 :) -
#595 háááát...... -
#594 Te ugye nem vagy az.... -
#593 Leszállhatnátok már az SLről. Letöltöttétek a patch után? Nem? Nem baj ne is nézzétek meg.
De utálom, hogy mindig negatív példaként mondjátok. Nektek negatív mert nektek az. Ha nem tetszik, akkor ezt az SL topicba mondjátok, ott úgysem érdekel senkit.
De a fórumba nem csak olyanok járnak akik kipróbálták már, de ha én úgy jönnék ide a ti beszóllásaitok alapján messze elkerülném. Mondjátok azt, hogy nem tetszik nektek, mert... és utána tehetitek, hogy milyen konfiggal mennt.
Ritkán vagyok ideges, de utálom az agresszív kismalacokat. -
#592 tegnap -
Atiii #591 mikor jön ki az nfs underground?? -
#590 SL2-vel semmi baj nincs a SAJÁT és az ELLENELEK kocsijának a grafikája például nagyon is rendben volt csak kissé bugázik néha..De még ígyis okés lenne a grafika,csak végre valahára olyan embernek kéne a grafikus motort csinálni aki esetleg ért is hozzá és nem csak azt tudja hogy a saját 3 gigaherces gépén jólfut a progi,hanem kicsikét figyelembe vehetné monnyuk a videókártyát is a gépben ami azért nem egy elhanyagolható móka..:)
Jó figyelembe veszi de totálisan minimális szinten,mondhatni csak a videókártya memóriáját....annyi...
Ha 64 mega ddrramos a videókártya lehet gef4ti de lehet akár gef4ti4800 akár akkoris ugyanúgy fog futni....Ez azért RÖHEJ....és ez így megy már az Insane óta...A srácok így totális sikerprogramot a büüdös életbe nem fognak készíteni...
-
#589 sl ronda és bugos.. föööj.. csak az ötlet a királyságos.. hja meg azhem a zene az még jo volt.. de 2 est se érdemel..
az MC2 nekem tetszett.. egész jol el lehetett vele hülyülni.. 3 as minimum...
börnáutot meg sajna nem tudtam kiprószálni de tuti min 4 es... -
#588 sztem az SL kiábrándítóan csúnyácska így 2003-ban. Ez nem egy retro gamma, ahol nem számít a "látvány".
...az ötlet csillagos ötös fölé, a megvalósítás 2-es 3-as
és így nekem ez is olyan "primitív", mint a MC2...
Burnout2-zz ő van most a trónon (árkádban) és újra tetszene az árkád:).
SZVSZ -
#587 Novemberben jön a demo és 200-300MB lesz? Bocs, de olaszt még tanulom :) -
#586 Nem is mondtam hogy árkád, csak SL után az árkád olyan primitívnek tűnik :) -
#585 PS2-re tuti a november.... -
#584 Állitólag november de tuti csúszik! -
#583 "1. full-árkád lesz(ezt eddig is tudtuk, az MC2 és az SL2 óta eltántorodtam az árkádtól)"
a Midnight Club-ot még értem, de az SL2 miért árkád? -
#580 lehet.. miért? -
#579 LOL! Lehet, hogy eredetileg GBA-re irtak, es utana csak feljavitottak a grafikat PC-re? -
#578 "Sul sito ufficiale tedesco del prossimo Need for Speed Underground della Electronic Arts è apparso un comunicato secondo il quale la versione demo del gioco (che peserà intorno ai 250-300MB) sarà disponibile per il download solo nel mese di novembre." -
#577 hjaa az nem érdekes..van olyan de nekem a felső csak kis piros x volt.. szal nem tudta megjeleníteni.. fura.. pedig én láttam az oldalon a képet.. de mindegy.. -
#576 jópofa, amúgy a linked jó, de csak a honlap megtekintése után nézhető meg a jpg. Érdekes... ;) -
#575 faszom mivan ezekkel a linkekkel?? mindegy ezt kötelező meglesni:
nfs:u gba -
#574 ÁÁSZTÁKURVAAAAAAA!!!
kell egy gba:))))))
-
#573 szintúgy hiszem! -
#572 És ami a lényeg leszedtem egy videót és nagyon úgy néz ki hogy EA-éktól nem megszokott módon qrvajó turbóhang van a játékban sőt meg merem kockáztatni hogy az eddigi talán legjobb ami játékban valaha volt..:) -
#571 "ezernyi dísztárcsa, neonfények a kocsi alá, színezett üvegek, rengeteg matrica, na és persze nitro is dögivel."
Ebből 2 dolog tisztán látszik: 1. full-árkád lesz(ezt eddig is tudtuk, az MC2 és az SL2 óta eltántorodtam az árkádtól) 2. JÓ árkád-autós gamenek nézünk elibe. -
#570 hát ha a Burnout2-t taszigálják, az már bíztató (mármint az arcade autóka kategóriában)...én nem tudom de az EA megtáltosodott...kezd visszatérni a hitem
tavaly a FIFA 2003 lett nagyon jó az előző részekhez képest...most a Def Jam Vendetta vagy SSX3 és az NHL 2004 is bizonyított és lesz még egy rakat gémjük
idézzek még?:)
várjá
"A vizuális fejlesztésre legalább annyi figyelem jutott, mint az érdemiekre és bizony itt is órákat töltöttem el. De megérte, mert ha végre szerzek egy modemet, akkor novembertől Európa-szerte rengetegen tanulják meg rettegni a sárga-fekete Eclipset! Minden van, amit csak meber kitalálhat: ezernyi dísztárcsa, neonfények a kocsi alá, színezett üvegek, rengeteg matrica, na és persze nitro is dögivel." -
#569 lol:) tesóóó:))))))))))))
engem látni?? ecsém:)))) olyan hülye kérdéseid vannak..lesd már meg hány hozzászolásom van:) napi 8 orát itt ülök az sg-n:))))))))))))
inf hlyett army?? áááh..felejtsd el...inf jobban bejön... army célzása eléggé félélethű...nah de mindegy... nemsokára kijön az uj inf.. már elő lehet rendelni a cd-kre:))) hűűűde off voltam:) nah pííííísz!!:) -
#568 A gyors es a gyonyoruvel nincs is gond;) -
#567 Az 576 konzolban egy pre-test már megtörpént
"a játék már most is iszonyú gyors és gyönyörű, úgyhogy nincs akadálya hogy az NFSU felváltsa a Burnout2-t a városi autóversenyek trónján"
-
#566 Jééééé... Téged is látni még? Meg még az inf? :D Gyere Armyzni. :D -
#564 Nincs mit. Nem tudod egyébként, honnan lehet letölteni ezt a gammát? -
#563 THX mate:)) -
#562 ez nem hátrány szerintem :))) sőtt!!! -
#561 -
#560 -