22257
  • FREAK
    "mert meg vezetesi elmeny sem lesz"

Ebben tévedsz, mint mondtam, egyáltalán nem vészes. Részleteket a cikk megjelenése előtt nem akarok mondani, de hidd el, hogy sok apró részletnek és a nagyon jó hangoknak köszönhetően maga a vezetési élmény jó. Az egy másik dolog, hogy ki szeret éjjel a városban száguldozni, és hogy mi történik, ha nekimész valaminek. Van benne jó is rossz is, azon vagyok, hogy jól kibelezzem.
  • gyraph
    Egy picivel többet nem tudnál elárulni a játék fizikájáról? Nekem már az is megfelelne, ha mondjuk hasonlítani tudnád valamelyik játékhoz. Köszi!
  • gyraph
    Azért én reméltem, hogy legalább egy motorháztető nézetet belepakolnak...#663...de ezek szerint maradnak a HP2-ben megszokott nézetek.
  • Alexease
    Valszeg ebbe tenyleg nem kell belsonezet, mert meg vezetesi elmeny sem lesz.;)

Arkad, vagyis tokeletes a kulso. De azert kulso es kulso nezetek kozott is van kulonbseg. Azert nem art, ha lehet allitani a tavolsagot, a latoszoget, a dinamikat stb. A leggusztustalanabb kulsonezet - szamomra - amikor egy lathatattlan rudra van "felszerelve" a kamera;))))
  • mohus
    egy árkád gammába mit szeretnél?

dinamikus fejmozgásos belsőt?tükörállítással?:)

• FREAK
    nem lesz gáz szerintem

nagyon sok jó dolog van benne már most is, nekem egyedül egy játszható nézet hiányzik

2 külső meg egy bumper van benne, kibaszott idegesítő
  • gyraph
    Köszönjük az info-t. A remény hal meg utóljára...
  • Alexease
    Ez a 70-80% szerintem jo 99%-nak is;)) Ez a szokasos, ha nem tetszik, meg remenykedsz;))) A TRD-nel, Colin3-nal paran biztos beszivtak;)))
  • FREAK
    a tuning cuccok és minden egyéb lockolva van, a szokásos rendszerben kell unlockolni őket

fizika állítólag még csak 70-80%, pár baromságtól eltekintve eddig a legjobb az NFS szériában, lesz pár kellemes meglepi

a többit elolvashatjátok a következő Pc.Games-ben!
  • CSOCSO
    amugy milyen a gamma??? hogyan lehet tuningolni.. pár szoban leírnád... legalább azt hogy kit-es tehát szinteket kell venned vagy külön sokféle szar lehet venni (pl SL)
    fizika:nagyon szar... nfs hp2 szint vagy annál jobb???
  • CSOCSO
    NANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee
    elmész te a gecibee!!!!!!!!!!!!!!!!!
    :))))))))))))))))))))))))))))))
  • FREAK
    ne légy gonosz, a drag race traffic nélkül egész jó! :)
  • Alexease
    Mennyi penzt elszornak arra a GT-re, es a lenyeg kimarad;((((
  • Alexease
    Az NFS UnderGround konzolos szanko szimulatort;)))))))))))))))))))))))) Valahogy nem irigyelek;)
  • FREAK
    na mit tesztel FREAK bácsi? :)))
  • mohus
    ezért kell a hangokat így felvenni...így lesz az adott valódi autónak valódi hangja
  • CSOCSO
    ííígy van.. de ezttudtuk eddig is:)
  • Prowler001
    Nekem köll :D
  • Skynet
    Ha gondolod haver bogaráról csináltunk belsőnézetes videót azon meghallgathatod milyen a valódi tudbóhang egy 4hengeres boxermotoron.
    Itercooleres turbós bogár 0.5-ös turbónyomásnál csináltuk a videót így 250 lóerő a picike de a videó már régebbi jelenleg már 1 bar körül tolja ami olyan 300-30 paci ami ugye egy 790 kilós farmotoros hátsókerekes kocsitól annyira nemis rossz ( 4.5~5 alatt 100) :)))

Ha kell a videjó szojjá
  • Skynet
    A magyar gyorsulási autók 90 százaléka a röhejjel egyenlő...
    Vagy nincs bennük semmi max optika van rajtuk...Vagy nagykipufogó és annyi..vagy felni...vagy csiptuning és annyi...Rosszabb esetbe belevágnak egy nitrot és ennyi volt a tuning...
    Ez egy zsák szar az ilyenek kimennek külföldre körbevihogják őket...
    Hiába a nitro,ha egyszer kifogy vége és onnantól csak kikapás van...
    Namármost 2-3 verseny után ha többen kéne indulni mivan? Pech..kifogysz és ervérzel ahogy a fosadék kéttonnás korvettek a nitro nélkül...
    A tuning nem a nitronál kezdődik hanem például ott hogy TURBO....
  • Eisenhower
    http://www.gamershell.com/download_3891.shtml
    na lehet letölteni^>^ Need for Speed Underground Media Drift Event Movie klafa naon^>^
  • SecMan
    Nov 21!!!
    Október vége: Demo!
  • Alexease
    Hhogy a turbo mennyire jo az nemtudom;) Sosem ultem ilyen autokban, es foleg, nem is futottam utanuk 150-200km/h-val;DDDDDDDDDDD

Bar ha filmekhez hasonlitjatok, akkor lehet hogy jo, csak ott sem biztos hogy stimmel, mert azon is yuningolnak rendesen a hates miatt;))

De amugy meg teljesen tok mindegy...
  • Skynet
    hát nemtom hol vagy de a turbóhangok messze az eddigi legtökéletesebbek...Az meg hogy Xbox? pfff pc-n csak szebb lesz:)
  • CSOCSO
    a turbo hangok szvsz tökéletesek..
  • gyraph
    Remélem azért legalább egy motorháztetős nézetet tesznek bele, mert a külső nézettel nekem játszhatattlanok a játékok...a hp2-ben is csak azt a "felvagyokkötözvEAzalvázra" nézet volt használható szvsz.
    :)
  • gyraph
    Ezek az új mozik elég ütösre sikeredtek..f@sza.
  • [HUN]PAStheLoD
    lol ez a nfs challange de nekem nem vált 2esnél tovább :)
  • [HUN]PAStheLoD
    hát ezaz :) nemsokára
  • Dj gaga
    13.021
  • Dikkma
    Az is jön nemsokára.
  • Dj gaga
    13.131
    Nekem eddig ennyi a max.
  • [HUN]PAStheLoD
    inkább a game kell nem múvi :))
  • dikki*yysw
    Hat új gémpléj múvi:

NFS:Underground vid #1
    NFS:Underground vid #2
    NFS:Underground vid #3
    NFS:Underground vid #4
    NFS:Underground vid #5
    NFS:Underground vid #6

• Pontius #653
    125. nálam a max
  • Ruffi
    uttünik eddig én vok a legjobb...mondjuk nem meglepö
  • CSOCSO
    nem mondod?? rájöttem csak semmi + gyorsulás nem látszik az auton és semmi hang nem adja tudtamra hogymüxik aza szar nitro
  • Ruffi
    12.34 bazz nem tok ennél jobbat me nemt om igazábol a nitrot pont miko kéne nyomni
  • CSOCSO
    13:021 de fejlődni fogok ám
  • Pontius #648
    12.773 hehe