22257
-
#692 "mert meg vezetesi elmeny sem lesz"
Ebben tévedsz, mint mondtam, egyáltalán nem vészes. Részleteket a cikk megjelenése előtt nem akarok mondani, de hidd el, hogy sok apró részletnek és a nagyon jó hangoknak köszönhetően maga a vezetési élmény jó. Az egy másik dolog, hogy ki szeret éjjel a városban száguldozni, és hogy mi történik, ha nekimész valaminek. Van benne jó is rossz is, azon vagyok, hogy jól kibelezzem. -
#691 Egy picivel többet nem tudnál elárulni a játék fizikájáról? Nekem már az is megfelelne, ha mondjuk hasonlítani tudnád valamelyik játékhoz. Köszi! -
#690 Azért én reméltem, hogy legalább egy motorháztető nézetet belepakolnak...#663...de ezek szerint maradnak a HP2-ben megszokott nézetek. -
#689 Valszeg ebbe tenyleg nem kell belsonezet, mert meg vezetesi elmeny sem lesz.;)
Arkad, vagyis tokeletes a kulso. De azert kulso es kulso nezetek kozott is van kulonbseg. Azert nem art, ha lehet allitani a tavolsagot, a latoszoget, a dinamikat stb. A leggusztustalanabb kulsonezet - szamomra - amikor egy lathatattlan rudra van "felszerelve" a kamera;)))) -
#688 egy árkád gammába mit szeretnél?
dinamikus fejmozgásos belsőt?tükörállítással?:)
-
#687 nem lesz gáz szerintem
nagyon sok jó dolog van benne már most is, nekem egyedül egy játszható nézet hiányzik
2 külső meg egy bumper van benne, kibaszott idegesítő -
#686 Köszönjük az info-t. A remény hal meg utóljára... -
#685 Ez a 70-80% szerintem jo 99%-nak is;)) Ez a szokasos, ha nem tetszik, meg remenykedsz;))) A TRD-nel, Colin3-nal paran biztos beszivtak;))) -
#684 a tuning cuccok és minden egyéb lockolva van, a szokásos rendszerben kell unlockolni őket
fizika állítólag még csak 70-80%, pár baromságtól eltekintve eddig a legjobb az NFS szériában, lesz pár kellemes meglepi
a többit elolvashatjátok a következő Pc.Games-ben! -
#683 amugy milyen a gamma??? hogyan lehet tuningolni.. pár szoban leírnád... legalább azt hogy kit-es tehát szinteket kell venned vagy külön sokféle szar lehet venni (pl SL)
fizika:nagyon szar... nfs hp2 szint vagy annál jobb??? -
#682 NANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee
elmész te a gecibee!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)))))))))))))))))))))))))))))) -
#681 ne légy gonosz, a drag race traffic nélkül egész jó! :) -
#680 Mennyi penzt elszornak arra a GT-re, es a lenyeg kimarad;(((( -
#679 Az NFS UnderGround konzolos szanko szimulatort;)))))))))))))))))))))))) Valahogy nem irigyelek;) -
#678 na mit tesztel FREAK bácsi? :))) -
#677 ezért kell a hangokat így felvenni...így lesz az adott valódi autónak valódi hangja
-
#676 ííígy van.. de ezttudtuk eddig is:) -
Prowler001 #675 Nekem köll :D -
#674 Ha gondolod haver bogaráról csináltunk belsőnézetes videót azon meghallgathatod milyen a valódi tudbóhang egy 4hengeres boxermotoron.
Itercooleres turbós bogár 0.5-ös turbónyomásnál csináltuk a videót így 250 lóerő a picike de a videó már régebbi jelenleg már 1 bar körül tolja ami olyan 300-30 paci ami ugye egy 790 kilós farmotoros hátsókerekes kocsitól annyira nemis rossz ( 4.5~5 alatt 100) :)))
Ha kell a videjó szojjá -
#673 A magyar gyorsulási autók 90 százaléka a röhejjel egyenlő...
Vagy nincs bennük semmi max optika van rajtuk...Vagy nagykipufogó és annyi..vagy felni...vagy csiptuning és annyi...Rosszabb esetbe belevágnak egy nitrot és ennyi volt a tuning...
Ez egy zsák szar az ilyenek kimennek külföldre körbevihogják őket...
Hiába a nitro,ha egyszer kifogy vége és onnantól csak kikapás van...
Namármost 2-3 verseny után ha többen kéne indulni mivan? Pech..kifogysz és ervérzel ahogy a fosadék kéttonnás korvettek a nitro nélkül...
A tuning nem a nitronál kezdődik hanem például ott hogy TURBO.... -
#671 http://www.gamershell.com/download_3891.shtml
na lehet letölteni^>^ Need for Speed Underground Media Drift Event Movie klafa naon^>^ -
#669 Nov 21!!!
Október vége: Demo! -
#668 Hhogy a turbo mennyire jo az nemtudom;) Sosem ultem ilyen autokban, es foleg, nem is futottam utanuk 150-200km/h-val;DDDDDDDDDDD
Bar ha filmekhez hasonlitjatok, akkor lehet hogy jo, csak ott sem biztos hogy stimmel, mert azon is yuningolnak rendesen a hates miatt;))
De amugy meg teljesen tok mindegy... -
#667 hát nemtom hol vagy de a turbóhangok messze az eddigi legtökéletesebbek...Az meg hogy Xbox? pfff pc-n csak szebb lesz:)
-
#666 a turbo hangok szvsz tökéletesek.. -
#663 Remélem azért legalább egy motorháztetős nézetet tesznek bele, mert a külső nézettel nekem játszhatattlanok a játékok...a hp2-ben is csak azt a "felvagyokkötözvEAzalvázra" nézet volt használható szvsz.
:) -
#661 Ezek az új mozik elég ütösre sikeredtek..f@sza. -
#660 lol ez a nfs challange de nekem nem vált 2esnél tovább :) -
#659 hát ezaz :) nemsokára -
Dj gaga #658 13.021 -
#657 Az is jön nemsokára. -
Dj gaga #656 13.131
Nekem eddig ennyi a max. -
#655 inkább a game kell nem múvi :)) -
#654 Hat új gémpléj múvi:
NFS:Underground vid #1
NFS:Underground vid #2
NFS:Underground vid #3
NFS:Underground vid #4
NFS:Underground vid #5
NFS:Underground vid #6
-
Pontius #653 125. nálam a max -
#652 uttünik eddig én vok a legjobb...mondjuk nem meglepö -
#651 nem mondod?? rájöttem csak semmi + gyorsulás nem látszik az auton és semmi hang nem adja tudtamra hogymüxik aza szar nitro -
#650 12.34 bazz nem tok ennél jobbat me nemt om igazábol a nitrot pont miko kéne nyomni -
#649 13:021 de fejlődni fogok ám -
Pontius #648 12.773 hehe