22257
-
#733 Valszeg, nagyreszt csak szamadatokban jelentkezik. Kiveve, a optikai reszt, az bzitos megcsinaltak 3D-ben is. Olyan szerelgetesre, tuningra, alkatreszekre nem szamits mint az SL-ben. Ebbe felesleges. Valszeg, lehet majd venni motor KIT-et, kulon turbot, nitrot, aztan annyi. Es a spoiler hegyek.
Talalgassunk, ha mar Freak nem mond(hat) semmit. Bar, nem tudom, hoy kiveszi meg azt az ujsagot;))))))))) -
#732 nah ezt kérdeztem..tehát nem SL szintű... -
#731 nem olyan mint az SL, sokkal "kompaktabb"
de tényleg nem akarok több részletet elárulni, nem ezért fizetnek :P -
#730 én örülök ha pu nál jobb.. mert akkor az tényleg fasza...de még mindíg nincsen tuningcuccod? csak azért kérdem hogy hogyanlhet az autokra tenni?...
SL szintű egyenként akármit vagy kit ekben leht venni?.. -
#729 Na ezeket a Muscle, meg Nitro Edition es tarsaikat, messzirol kerulom. A cimuk utan lehet tudni, hogy mire szamitson az ember.(Bar a Street Legal Racing: Redline sem biztato, igy nevrol.;)) De most NE elemezzuk ki ha lehet;)) -
#728 Sajnos nem ez volt a legszörnyűbb. Hatalmas hiba: megnéztem a Muscle Car 3-t. Grafika: annak idején a Screamer szebb volt. Irányítás: egyenletesen gyorsul 0-tól 180-ig, utána semmit se. Rettenetes. Amúgy nálam az árkádok közül a kedvenc mai napig is az Interstate'76. Emlékszik még arra valaki? -
#727 Hú én megnéztem a Starky&Hutch-ot... Nem kellett volna, 1. pálya végét is alig bírtam ki hogy ne nyomjak uninstallt. A 2. pálya elején azonban nem úszta meg -
#726 én azt meg se néztem, ahogy a Knight Ridert sem
gyanúsak ezek nekem :) -
#725 Igen, az tuti.
De volt a Starsky&Hutch (vagy mi), az egy az egyben arkadra keszult, es olyan is volt. Nem volt vele semmi bajom (bar, nem is jatszottam vele;D) -
#724 ja profi arcade-ra legjobb példa a track mania :D -
#723 THX
Kulonben, az egesznek a trukje csak annyi lenne, hhogy tenyleg el kellene fogadni, hogy az NFS mar inkabb a konzolt probalja "uralni", elsosorban a beveteli lehetosegek miatt. Es ha sikerul elfogadni hogy "arkad" - ami elvileg nem egy gagyi kepzo - akkor nincs is vele semmi baj. -
#722 van benne 3 gombos rész (drag race), de hidd el, ott sem fogsz unatkozni
külön pontozza, hogy milyen jól váltasz, hogy kezeled az autót, mennyire használod ki a draftot... jaj eljárt a szám :DD
de lesz benne full technikás rész is (drift), ahol izzadni fogsz, ha jól akarod csinálni
persze ettől függetlenül erősen konzolos maga a koncepció, de talán ez a jövő ebben az iparágban :( -
#721 Igen, ezert irtam, hogy biztos megnezem a demot, es van eselye a teljes letoltesenek is (), mert ha "harom gombosnak tekintem", akkor lehet, hogy el lehet majd vele tologatni az autokat;) -
#720 ez jogos, de ha a felfogásodon tekersz egyet, és nem mint szimulátort, hanem mondjuk mint interaktív autós filmet nézed, már nem is annyira fontos a belső nézet
persze én is rühellem ha nincs legalább egy motorházas cam, de meg lehet szokni -
#719 En az NFS 2-ot szandekosan nem mondtam, mert az emlekezetesen szar volt (nekem). -
#718 az is jó volt, de nekem jobban tetszettek az autók meg a pályák benne
a legrosszabb a 3 volt, azzal soha nem bírtam tovább 1 versenynél :) -
#717 Nekem egy nagy gondom van vele - maniam -, hogy nem lesz belsonezet;( Tudom, tudom, nem kell bele, mert nem szimulator. De sajnos nekem, az olyan autos jatekokban, ahol az autovezetesen lenne a hangsuly, oda kellene belso. Vagyis emiatt, szamomra eleve kilove. -
#716 szerintem lesz, sőt... -
#715 nfs 2? szerintem az nfs széria legrosszabbul sikerült darabja volt. Az első rész bőven verte. -
#714 Hát ha lesz olyan, mint a porsche u. volt, akkor fasza lesz -
#713 naja NFS 2 idején nem volt jobb szimulátor :)
de aztán jöttek a nagyok :) -
#712 hát nekem fél giga van, az elég neki :D -
#711 Az NFS sorozat nekem is tetszett. Sokat jatszottam, sot rengeteget, az 1., 3, 4-el, es meg a Porsche-vel is. De azutan, mar nekem nagyon "arkados" lett. Persze, ez eleve arkad, ami nem is baj, kell ilyen is. Csak nalam van egy hatar. De remelem jo lesz, es sokaknak tetszeni fog.
En a Demot biztos hogy leszedem, de a teljes jatekot 90% hogy nem. Ez eddig lattottakbol, valahogy nem erdekel ilyen talalasban. -
#710 Ahogy elnéztem a videókat nem lesz ez olyan vészes. Én is jobban szeretem a szimulátorokat, de az nfs már nagyon a szívemhez nőtt. Én mindegyik résszel elvoltam, nem mindig csak a szimulátor kell, pláne nem bill.-ről. Más: Ford Racing demóját néztétek? Szerintem az első részétől ezerszer jobb, mondjuk ezzel nem veszi fel a versenyt... -
#708 Mivan itt vazz?!?! -
#707 Na bedöfök pár új képet, hogy ne csak fight legyen. ;)
-
#706 Az NFS-ek ebből a szempontból jók, gyengébb gépen is szépen szoktak muzsikálni... -
#705 vasam a következőből áll: P3 733 160ram és egy geforce2 mx 400. most tervezek ramot venni de mondjuk menyi kéne hogy jó legyen? 128? -
#704 1.9+XP, MX440-en szépen fut de valszeg a véglegesnek nem árt egy komolyabb kártya -
#703 sztem egy p4 1800 vagy egy 1700+ + geforce 3 ti 200-on
má szépen menni fog -
#702 rohadt szar tudni hogy jön ki egy viszonylag jó game és nincs megfelelő vasam hozzá! Télleg?! Mi a minimum gépigénye? a HP2 kicsi szaggatásokal ment... -
#701 Nagyon diszkrét, na majd meglátjuk... :) -
#700 akkor még nem éltem :) -
#699 Olyasmi driftelgetés, ami mondjuk a Ridge Racer-re volt jellemző a 20-as évek derekán? :) -
#698 sajnos nem, még magamnak sem tudom megtartani
de ezt még kár lenne, a textúrák fele nincs is meg, modellek is félkészek stb -
#697 rátapintottál az egyik varázsszóra : drift :) -
Petya777 #696 nem jó a link -
#695 Okés...mondjuk a videokból is kitünt szerintem, hogy a fizika más mint a HP2-ben...mintha szépen lehetne itt driftelgetni...a HP2-re ez nem volt jelemző, meg valahogy máshogy mozognak az autok, vagy legalább is úgy nézz ki. Na mind1 majd meglátjuk. Azért kösz. -
#694 nem lehet kiszivárogtanti tőled a gamet?:))) -
#693 hát szerintem nem HP2 az alap, ez kicsit fejlettebb
de még csak 1 órát nyomtam, nem akarok semmit kijelenteni