22257
-
#776 én járok éjszakai versenyre motoral szóval tom hogy nmikor van. DE! a videoban mindig csak egy másik autó lámpája világit soha nem az amiben épp vagyunk. na mind1. még aszem 6óra és indulhat a letöltés... -
#775 nem szar mondat :))))
mikor most akkor :D -
#773 Csacsi, a ma az szimpatikusabb :)
-
#772 hát nem tudom, nálam a "4 tage", az 4 napot jelent. -
#771 ma este kéne elvileg hogy megjöjjön!! -
#770 Kicist gondolkozz már. Itt illegális autóversenyről van szó, azt nem nappal szokták rendezni, hanem esténként, éjjelenként. -
#769 nem lesz egy kicsit sötét a játék? mármint mindenhol csak sötétség van... remélem lessz napos pálya is... -
#768 Most te miről beszélsz? És a 4 nap az hova tűnt?
-
#767 még 10óra és 4perc azaz kb éjfélkor már lesz. normális sebbeségel kb 1hét mulva tudjuk majd leszedni! :-) -
#766 Szerintem már legalább egy hete tudni lehet, hogy november első hetében jön a demo, vagy legalább is mintha olvastam volna valahol..hardwired-en azthiszem. -
#763 Óóóóó... -
#762 elvileg holnap jön.. nem? -
#761 de én mééé???? neked van undegrándod vazze!:) -
#760 az a demo mar johetne igazan...abbol minden kiderul ugyis -
#759 Rohadjon meg az EA hogy nem tesz bele cockpitet! :)))))))) (no písz :DD) -
#758 rohadj meg te is csocsker :D (písz brádá)
:)))))))) -
#757 nekem nincs meg a gamez csak viccetem..a csávesz miatt aki bejött hogy kinek van meg.. csak fríknek van meg hogy rihadna meg:))))))))))))))
(písz brádá) -
#756 nem lesz -
#755 Tudtommal nem -
#754 Vajon lesz ebben belsőnézet? -
#753 ebben a verzióban 45 perc tömör "játszás" után mindent kipróbáltál, utána már csak ismételni lehet
preview, a szó legszorosabb értelmében -
#752 De játszania kell vele, hogy utána tudjon dolgozni :) -
#751 Freak "dolgozik" vele, nem "jatszik". Felesleges irigykedni. A program meg felkesz... -
#750 Csocso, Frík: GEICEK!!!
[IRIGYKEDIK] :D
üdv: pyx. -
#749 Már bocsi de az Interstate 76 attól függetlenül hogy lövöldözős kocsis game volt vezetésre törésre vérbeli szimulátor volt. -
#748 heheh:) rohagymeg!:))))))))))))))))) -
#747 azé' a senkinek az túlzás, mondjuk inkább, hogy kevés embernek... :) -
#746 ;) -
#745 nem jelent meg meg... -
#744 már megvan.... tök zsír a gamez...
dc-n nincsen...
-
TwiceR #743 !!re:)) nektek megvan már a NFSU ??:)) nem találom sehol, még DC++ on sem.. sztem nincs meg senkinek:)) -
#742 :))))))) -
#741 Martinnal beszélni eleve reménytelen :) Hamarabb indítasz saját repülőgépgyárat :) -
#740 reménytelen..már beszéltem martinnal... -
#739 A Nitro Edition-t tesztelte valaki? Osszatok ki neki -
#738 :)
szóljak pár szót az érdekedben? :) -
#737 valakinek le kell tesztelni, hogy a nagyközönség képet kapjon a játékról... -
#736 hát ő ilyen kis szerencsés k*****g
:)))))))))))))
ne hari csak irigykedem bro:))) -
#735 Freak de hogyhogy teszteled?? -
#734 nem csak számok, lesz aranyszínű motorblokk is :))))))))))