22257
  • FREAK
    azt még mindig nem vágom, hogy jön a képbe Ausztrália :)
  • Tufa16
    még lecsorog a bárány & jován cd (jövöhéten party party nálam oszt kell vmi muzsika! :-) ) aztán én lépek csicsikálni mer reggel jelenésem van a korházban! megszabadítanak 6hete tartó kínomtól! egy állkapocs rögzítőtől! je!
  • FREAK
    bazzeg bocs hogy beleugatok, de az a kurva smiley AZT JELENTI, hogy nem komoly, ne legyél már ilyen kibaszott sötét!!!
  • CSOCSO
    ausztráliai a gamez?? nem lehet hogy a 0 orás eltérés valoban van? vagy ugy csinálták a számlálot hogy ne legyen gondd a 10 ora?
  • WiZZaRD
    ok. legkozelebb te tudod, hogy nem szivlelem az ilyen jellegu hozzaszolasokat, en meg tudom, hogy nem komolyan gondolod.

de sztem ma este sem lesz demo, es meg varni kell ra...:)
  • FREAK
    te is türelmeSSen? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • CSOCSO
    me 2
  • CSOCSO
    mindegy hagyjuk .. megtörtént ami történt..és NEMJÖN EZ A GECI DEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
  • gyraph
    Sejtettem, hogy nem fog megjeleni a DEMO az visszaszámláló lejártával...na mind1 én általában 05-ig fent vagyok...várok türelmessen.
  • CSOCSO
    naaaaaaaaaaaaah!!!
    :)))))
  • WiZZaRD
    egyaltalan nem vagyok ilyen, csak felhuz, ha leszolnak feleslegesen (poen nem poen, lenyegtelen). Hiaba a smile, ha egyzser ez egy forum, nem jon at igazan, hogy poen, foleg ha szemelyes jellegu a megjegyzes. Gondolom ez ertheto..?
  • CSOCSO
    00day00min00sec
    eez volt kirva az elöbb azota megint elindult
  • CSOCSO
  • gyraph
  • FREAK
    te tudod a legjobban, hogy neten mindenki 2 fejjel magasabb, és úgy könnyebb beszólni, mint gondolkodni :)
  • CSOCSO
    ;)
  • CSOCSO
    mindegy.. nem vágtad a poént oedig fullra nem rossz indulatbol volt..és csak én csalodtam benned hogy ilyen vagy...legalább értetlenül visszakérdezhettél volna hogy mivan?...és nem köcsögözni kellett volna
  • gyraph
    persze...én mindenkit imádok...még téged is :)
  • WiZZaRD
    biztos van olyan ami aprosag de te is felhuzod magad rajta, nem?? na ez nekem pont ilyen.
  • CSOCSO
    eddig nem tiszteltél köttsögg?:))))))) jóóvan!!:)
  • CSOCSO
    :))) egy egységgel nőtt a szived;) imádsz?:)))))))))
    IMÁDALAKK:))))))))))))
  • CSOCSO
    de olyan hülye vagy.. a kuss-t nem ugy értettem hanem hogy ne kend az ördögöt a falra ..ééérted??? de mér is magyarázom ezt neked....
  • Prowler001
    EA
  • gyraph
    Kezdelek tisztelni kölyök :)))
  • FREAK
    gondolom kibasztak egy jó drága reklámot a site-ra, és egy nap alatt csináltak 20 millió megjelenést, kaszáltak rajta vagy fél millió dollárt...
  • CSOCSO
    nyah megszólalt az egyik szőnyegfutamos (faltol falig) ;)
  • Alexease
  • WiZZaRD
    feladom. meg jo hogy nem vagyunk egyformak. nekem a kuss akkor sem esik jol, ha smile van mogotte. a privatot meg azert kaptad csocso, hogy ne a topik legyen ilyenekkel tele, es nyugodtan elfert volna a valaszban egy nem komolyan gondoltam ...
  • gyraph
    Pont ezért nem érdemes vele foglalkozni...inkább melegitsél, mert ha kijön A GÉM CSÚNYÁN ELKENEM A SZÁDAT...AMATŐRFESZTIVÁL BAJNOK :)
  • sumi
    ezek a szemetek ujraiditották az órát.O nap,de 23.44 perc...ezért voltam fent eddig.már nem érdekel!!csak azt tudnám ,minek hitegetik az embert....?? JÓÓCCCAKÁÁÁT!!!!
  • CSOCSO
    hi há hö! pereljünk:)
  • CSOCSO
    csak felidegestenek az ilyen gyökerek akik elöbb erősködnek és nem kérdeznek hogy: te ezt hogy gondoltad?? és akkor mondtam volna hogy písz brádá csak viccetem..hát nem érted a poént?? de neeem ez it kelti a feszöltséget..nah midnegy
  • gyraph
    Végig figyelemmel kisérem a topicot...háát olyan jókat mulatok :))). Ne foglalkozz vele Csocso...
  • Stranger
    honna=honnan
  • CSOCSO
    ROFL:) nesztek:)) ez még élő ember:

Feladó: WiZZaRD
    Elküldve: 2003. 10. 28. 00:06
    Tárgy: Nincs tárgy
    te kezdted te gyogyeger.

LOL:) sötét:))))))))))))))))) ppff.. mit kezdtem te gyökér??
  • Stranger
    honna tudod?
  • FREAK
    hogy CSOCSO (rohaggyámegpíszbrádá) barátomat idézzem:

"anyázz egy sort a gép elött oszt foglalkozz mással"
  • Stranger
    gy.k. ez a nfshp2 linkje csak nem vettem észre, mert töltök és nem jöttek még be a képek, én meg túl gyors voltam és bekopiztam ide
  • WiZZaRD
    ??
  • CSOCSO
    egyetérteni?? mé kell ezen még lovagolni.. le vagy maradva.. 60 éves papám jobban vágja a poénokat mint te.. de mondtam felejts el.. meg a témát is.. anyázz egy sort a gép elött oszt foglalkozz mással