22257
-
#995 Szep mondat es igaz is;) -
#994 Az nekem mindegy, milyen trükkel növelik a bevételt, addig amíg a készítők maguk is játékosok, mert így biztos lehetsz a megfelelő tartalomban és minőségben, de amikor frissen lediplomázott marketingzsenik veszik kezükbe a fejlesztést és kibaszott közvéleménykutatásokra alapozzák a terveket, akkor nagy gáz van.
SZÉP MONDAT! -
#993 Az hogy a jatekok mogott van egy kis uzletppolitika, az nem lenne gond. Tobb penzt tudnak eloteremteni a jatekkesziteshez, amivel jobbat, szebbet, modernebbet lehetne kesziteni.
Csak altalaban azzal van a gond, amikor egy ilyen "nagy koltsegvetesu", agyon ajnarozott jatek, ha jobban belegondolunk, csak "atlagnak", "szokvanyosnak" tekintheto, semmi kiugrot, ujat nem tud felmutatni.
Es a fo problema, amikor mar az eladassl is varialnak - szinte mint a tozsdevel - es abbol is a maximumot akarjak kihuzni. -
#992 :)
Sajnos ez van, az EA régen játékosokból állt (még a C64 időkben), mára üzletemberek alkotják a céget, és ez erősen meglátszik a játékok minőségén és az üzleti stratégiájukon.
Manapság szinte csak a Jowood, THQ és Take2 játékokban nem szoktam csalódni. -
#991 Es kint is ismerik a dorgest...;)))
"Am I surprised? No, Are you surprised? I dont think so, this is no surprise to any of us, this is more like a turnoff for the game, we all where so exited about the release earlier tonight, most of us (including me) stayed up all night to be able to download the demo and play it.
Everything was going great, until that message nobody wanted to see appeared.. "PC Demo now Early November" well, it could've been worse, "Late november".
This is starting to look like Duke Nukem Forever "When it's done" or Valve's delay with Half-Life2.
I am very dissapointed at this, first they delay the demo one month and then they delay it another 10 days.
The demo will now be out 7th of November on a Friday, or.. WILL IT? What do you think? I dont know what I think..." -
#990 Ha Te adnad ki a jatekot - es tudod, hogy a Fanok sokkal tobbet "belekepzelnek" mint amennyi benne van, es mar jol fel is huztad oket, vagyis turelmelenek, es mivel kint 30-40$ nem egy nagy osszeg, igy valszeg, nehany "plusz" tizezret eladnak a nem letezeo demo miatt - akkor te is meg huznad ezt a lepest;)))) -
#988 En ugy tudom, 20-an jelenik meg a vegleges. De ha uzletileg jot akarnak, akkor valoszinuleg nem lesz Demo, csak a megjelenes utan 1 hettel. Ki tutjak huzni addig. Nyomnak meg nehany kepet, videot, csinalnak nyeremenyjatekot stb.
A tavalyi SL megjelenes utan, minden autos ceg tuning es gyorsulasi lazban eg;) Ebbol az EA-nak van eselye ki venni a legtobb penzt, es nem azert, mert egyertelmuen a legjobb lesz, hanem csak azert, mert ott a nev.
Valoban gusztustalan amit csinalnak, de az uzlet az uzlet;))) -
#987 Nem az SL patchet fikázza a nép hanem magát az SL-t a ritka gagyi 3d motor miatt aminek akkora a gépkövetelménye hogy még egy nasagépen sem fut rendesen az a játék:) -
TneX #986 Húúú most aztán jól kicsésztél velük :P -
#985 nah elmehetnek a jó......megvárták mígy lejár a számláló és csak utána írták ki. Nov 7-8-ám jön a demo :))) 17-én meg jön a teljes ezekután lehet le se töltöm.
jah és az SL patch megjelenésének csúszásait ezekután senki ne fikázza :)) -
#984 Most a számláló szerint még több mint 10 nap van hátra... :( -
#983 Nyugi nem hagylak megadra... :) -
#982 nah... már senki?:( -
#981 joéjt -
#980 Na én mentem! 8 óra mulva jelenésem van! kb 11-12körül ujra itt zavarom a légkört! addig ha vki megtudja a pontos linket, jelezze! thx és jóéjt mindenkinek -
#979 mindegy:).. -
#978 -
#977 szerintem előrébb van canada legkeletibb része mint NY, de Vancouver asszem ugyanaz az időzóna -
#976 new york az 6.. canada hátrébb van -
#975 az asszem csak 6, de legalább mi vezetünk :D -
#974 szal még mindig ködös nekem az ausztrál kapcsolat :D -
#973 hjaaaaaaaaaaaaaa akkor jolvan.. mindegy az is kb 10 ora eltérés lehet:))))))))))))))))))) -
#972 EA Black Box
19th Floor
250 Howe Street
Vancouver, BC
Canada, V6C 3R8
ez a fejlesztő címe, vagyis épp a világ másik végén vannak... -
#971 elég lesz az nekem.. annak a fele is teli van marihuánával -
#970 piros is cool -
#969 csocso! ha az vigasztal én 6hét alatt a legmerevebb táp amit magamhoz vettem az a leves volt... ugyan mint már irtam nem tudom/tudtam kinyitni a szám... nem egy leányállom! -
#968 Még dobjál rá egy Dormicumot, meg két rózsaszín Xanax-ot..garantált hatás... :) -
#967 utolso, aztan tenyleg csak NFSU: vedd mar eszre a kulonbseget ha vmi szemelyes vagy nem az. Es utana a smile. Nem mindegy.
az elozo nfs-nel is az ausztral demo jott ki elobb, mas kocsi volt benne. amugy ua volt mint az eu demo -
#966 miért nem?:))))))))) lehet én tudom rosszul.. most akkor mivan?:))))))) -
#965 ??? he?
én most csak a kihuzott bölcs fogamtol szenvedek de az egy hetes kííín.. no meg szedhetema donalgim.. demalgon.. dolor és egyébb igen kemény gyógyszereket -
#964 naja de az nemesfém, én vasat kaptam :D -
#963 ausztrálok csinálják a játékot? :))))))))))
jó ezt tudni egy előzetes meg egy teszt után :DDDDDDDDDD -
#962 akkor te most állami tulajdon vagy freak! nem is mehetsz ki az országból! :-) ez komcsi. aki melletem feküdt 2hétig a korházban abban annyi platina volt hogy gyakorlatilag kisem mehet az országból. :-DDD -
#961 piros rulez :) -
#959 az ausztrál az nem azsutria hanem ausztrália.. nem?? ők csinálják a agmezt..és ausztrália az innen 10 ora eltérés.. -
#958 kösz, Grétsy nevében is :D -
itt
jobb felűl lehet site színt választani. ettől változik a skyline spoilere és szine...nekema sárga azaz a középső tetszik a legjobban -
#956 biztos az ausztráloknál :P -
#955 Jól van na...csak neked, csak itt, csak most:
türelmessen = türelmesen....én meg fáradtan :) -
#954 hehe
belőlem jövőre veszik ki a csavarokat :)