22257
  • Tufa16
    kérdezd meg az usertől hogy az az-e! vagy csak a matrix hubon kérdezd meg...
  • Prowler001
    Megtaláltam, de sztem egy hatalmas fake... nemtom miért akarja, hogy töltsenek róla... a filenév: Need for speed underground .bin 700.10MB
  • Tufa16
    én keresem a különböző szókapcsolatokat de semmi. csak video.
  • Tufa16
    á az kamu. hogy lenne meg hogyha ki sem jött. főleg egy magyarnak???
  • Tufa16
    pontosan mi a fájl neve?
  • Prowler001
    Nforce-n nincs fenn
  • SecMan
    ??? bizonyítékot akarunk! (mármint hogy tényleg az underground az:))
  • Tufa16
    még ki se jött. akkor hogy lenne meg?
  • Tufa16
    ezt nem tom sajnos. nekem hálistennek az nem sérült...
  • Cobra.
    125-ös enduro (valami N90 talán) a burkolatok sérültek főleg, de egy ismerősömnek eladtam, neki jó így is. Az első teleszkóp viszont kicsit meghajlott, nem tudod, hogy azt valaki tudná javítani, mert most alig van elöl rugózás.
  • CSOCSO
    akkora ide tök egészséges emberek járnak:)))
  • Tufa16
    jaja! milyen cagiva volt pontosan? nekem mito 2öm van. 94es. olaszból kell behozni alkatrész. hálistennek nekem semmi olyan nagyon lényeges nem sérült(kerék,rugók, MOTOR...). idom inkább ami gáz meg a váz. az idom nem is fontos viszont a vázat meg megtom olcsón szerelni hálistennek. (20ezerért egy ujjat...)
  • Cobra.
    Nekem Húsvét után volt balesetem és az 1 hét kórház után 2 hónapig csak az orvosi vizsgálatokra hagytam el a lakást, és még 2 hónap kellett a mankók elhagyásához. A rudat meg csak tavasszal veszik ki a lábamból. A motorom viszont jobban megúszta, de törötten el kellett adnom, mert hát az is Cagiva volt (gondolom ismered az alkatrészellátást).
  • Tufa16
    már jól vaok... 2hét korház, 4hét pihi. tegnap előt voltam kink elöször a baleset óta bulizni...
  • Cobra.
    Jól néz ki a motorod, és te milyen állapotban vagy ?
  • Tufa16
    nem tom mit csináljak. unatkozok. nincs kedvem motort szerelni se. aszem leszedek egy game-t amig nem jön a nfsu!
  • [Walaki]D`Lair
    up!
  • Tufa16
    kuplung??? az eddig nem is volt az nfs sorozatban.. de remélem jó lessz!
  • [HUN]PAStheLoD
    egy demó tényleg jó lenne már.. nagyon várom énis remélem végre egy Need-4-Speed játék lesz nem csak ilyen vegyé autót meg kuplungot azt mennyé 20-al
  • Tufa16
    Jóóó reggelt!
    Ma szombat van és még mindig semmi demo! ez szar! Viszont van egy érdekes témám. Felkerült a motoromról néhány kép a netre a balesetem után! nézzétek meg ha lehet!
    http://gportal.hu/tufa
  • [Walaki]D`Lair
    megesik...
  • CSOCSO
    :)))))))))))))))
  • Alexease
    Nem. Vele vicceltem, rolad meg elmondtam a velemenyem;)
  • [Walaki]D`Lair
    velem is ezt csinálta...
  • ÁjjLe BoBBi
    es nezd meg kotekszik :)) váááááááááá ;))
  • Alexease
    Nem vagy te tul fiatal a "bebapszashoz"?:)))))))))))) Majd 20 evesen szamolhatod az agysejtjeidet;)))))
  • ÁjjLe BoBBi
    honnan is szedhetnem le a gemet? plz mjd csak reggel kotekedjetek amr mert bebasztam mint allat es erom sincs irni! thx ,))
  • Tufa16
    majd... egyszer... :-)
  • Dj Csaba
    Hi!!!

Van valmi ujdonság a Undergrounddal kapcsban??

• FREAK
    még mindig eredetibb egy mereven előre bámuló belső kamera mint hátulról nézni a saját autódat...
  • CSOCSO
    :) az nincs... de amugyse szoktam soha belsőnéezetbe meni mert közel sem adja vissza az igazi látványt.. vagy közel a hátsóhoz vagy kerekek mögűl (lfs, viper racing)
  • Alexease
    Azt lattam, hogy eredeti autokrol vettek fel a hangokat. Az biztos profi. Sot, meg lattam drift videot is, ahol eredeti autokkal korozgettek - persze nem a keszitok;))) Vagyis, ugy nez ki van benne penz boven;))
    De belsonezet, az nincs:)))))
  • FREAK
    a hangok 10 pontosak, nyálelválasztás beindítására tökéletesen alkalmasak
  • Tufa16
    nem tudja vki mikor lessz már végre a demo? a teljes az mikor is lesz? 17-e? 24?
  • M@TriX
    Meg hogy emeljem a topic fényét egy kis NFS6HP2-re emlékezés. Be szép is volt...

• M@TriX
    Nem tudom hallottátok-e, de ez azért jól hangzik (szó szerint. ;)):
    "Charles: Sounds are recorded in a variety of ways. Often the best results are on a foley stage where it's a controlled way. Then you get a really clean recording. It's harder to do it in real life because you have an engine to deal with--especially when it ties to more subtle sounds. You can let a car roll down a hill or turn on the engine and let it drive. Often you mount the mic on the car near the tire and record it as clean as you can.

Those sounds are sweetened on a foley stage. You get more clarity. When you mic things that are mounted on cars you have to deal with the wind, the rumble of the tire and the artifacts that the car makes. We often go overboard on sounds to make them sound good; it doesn't matter if you use the exact props or not."
  • Tufa16
    jaja
  • banrob2
    Még azt nem értem, hogy mi a rákért csinálták ezt,
    senki se probalja megmagyarázni, hogy az utolso pillanatban derült ki, hogy valami bug miatt még dolgozni kell rajta legalább 1 hetet...

Vagy a demo csúszásának a bejelentésére vonatkozott a visszaszámlálás?
  • Tufa16
    És hogy megmondtam ez lessz?

PC Demo pushed
    back to late November

fasza! :-(
  • SecMan
    9 nap a demóig???? Hümpf...