22257
  • CSOCSO
    DEDE ÍGY IGAZ!!!
    nemtom mikor megyek el egy kisebb időre netközelből... mett ha 3 hét múlva jön a gamma akkor pont utazni fogok egy kis időre... de ha leszek vagy tudok akkor rám számíthattok és csapatjuk azonnal a gamezt!!! főleg este 10-12 körül
  • Atika :o)
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem lenn van már jó ideje.
    Feltettem, belőttem szépen maxra mindent, klikk a Quick Race-re és szépen kottára kifagyott...
    Codec: K-Lite Codec Pack 2.01 Full
    Nem hinném, hogy a hanggal lenne baja, de hát manapság minden szar Játék a hangokkal machinál...
    Gép: AMD XP 1700+ / 256 DDR (266) / ATI (BBA) Radeon 9500 Pro 128 / DirectX 9.0c / 17" [1024*768/85 Hz)
    Amúgy, eléggé arcade-os lett sajna.
    Azt hittem, legalább egy kis törésmodell lesz benne... ááá, minek az...
    Na, de ki tudja, majd megnézzük a Full-t is. Bár, a helyzet addig semmit enm fog változni.

--------------------------------
    .:i2k:.
  • Alexease
    Foleg akkor, ha a HW-rol szedi, es ne molvasott vissza szokas szerint;))))))))
    De jo neked en meg kezdhettem elorol aaaaaaaa
    Latod nem is hulyeseg :o)
  • Alexease
    En a szep helyett, a csicsat hasznalnam;)
  • Tufa16
    még 3perc és lent van
  • gyraph
    jöt=jött
  • [NST]Cifu
    Esetleg azon is elgondolkozhatnál, hogy nem-e az EA csinálja...
  • PuMy
    Szepnek szep a jatek, de akkor is csak nfs maradt.
  • gyraph
    Honnan szedted, és mennyivel jöt le?
    De ki az a hulye aki ilyeneket csinal hogy huzzanak tole?Ilyen embereket nem tudok megerteni de ha neki jo akkor csinalja :o)
  • gyraph
    A hardwired-en is mindenki az írja, ghogy hibás....pedig én mostmár 73%-nál tartok. :( . Na mind1 mostmár befejezem, ha rossz letépem máshonnan.
    En most az 576 -rol huzom innen turhetoen jon es remelhetoleg nem szakad meg
  • Alexease
    Nem. Az mar egy hete fent levo kamu.
  • [NST]Cifu
    B+....
    Ami a dc-n talalhato 700Mb bin az ugye nem az egesz jatek vagyis meg nem lehet meg senkinek se nem?
  • gyraph
    Ezzel főleg arra próbáltam rávilágitani, hogy aki szimulátort keres és komolykodni akar :) az messze kerülje el ezt és az ilyen tipusú játékokat. Ez csak szórakozás, de annak első osztályú...főleg multiban lesz jóóó. Nem igaz CSOCSO? :)
  • Toya
    Olvasd el a kommenteket.
    Nem nagyon van olyan aki kitudta csomagolni ezt a változatot.
  • KG21
    na nekem leért végre
  • Alexease
    Szep kilatasok.
    Bar nekem szerencsem volt, mert "koran" leszedtem". De az is igaz, hogy mar toroltem is;)))
  • CSOCSO
    hw ról töltöm de ha hibás lesz sikítok
  • Toya
    A Hardwired féle ZIP verzió hibás, legalábbis nálunk CRC hibát adott.
    A Gamestar rettenetesen lassú
    A HSW áll.
    Talán még az 576-ról érdemes kisérletezni.
    Na most aztan tenyleg szepen megkerek valakit hogy tegye fel dc-re mert megszakadtam es mar jaccani akarok :o(
  • gyraph
    De mint tudjuk az NFS játékok nem a valós fizikáról szólnak, sokkal inkább óriási hangulatról szép grafikáról és szerintem ez a gém sokkal közelebb áll azokhoz a jó kis -szintén irreális- japán driftelős játékokhoz,amit én például nagyon szeretek... pl. amilyen a ridge racer-ek voltak. Egyébként én szeretném a rendes igazi fizikával megáldott szimulátorokat is, de ilyenek sajnos nincsenek :), csak olyanok vannak, amik közelitenek a valós fizikához..
    Na bazzz most lesz boges megszakadt ez a szar
  • Alexease
    Benne vannak a teljes file-jai, elohozni vagy cheat-tel, vagy hackkel;)
  • CSOCSO
    supra most komoly van benne vagy csak vicces vagy???:)
    hogyan kő előhozatni?
    Hat en tepkedni nem tepkedem mert nem jon igazan jol de mire visszajovok sulibol addigra meglesz :o)
  • gyraph
  • CSOCSO
    nektek is:))) kicsit későn érkezem mert 5 kor felüdtem:)) de már tépkedem mint állat...éber vagyok mint egy tigris:)
  • Alexease
    Szamomra irtozatosan rossz, idetlen es hasznalhatatlan. De azert probald ki!

En is szoktam jatszani arkadokkal, es a MBWR tetszett is, fent van, neha meg hasznalom is. Az is "arkad", de legalabb, probalnak az autok ugy viselkedni mint az eredetiek, rendesen be vannak allitva a menetteljesitmenyek, van bene fizika-szeruseg (hogy ne legyenenek idetlen mozgasok), van tores es belsonezet. Vagyis, nekem teljesen hasznalhato, attol fuggetlenul, hogy a jatekmenet arkados.

De ami ettol lejjebb van, az mar nekem nagyon gaz.
    Joreggelt csocso :o)
    Ott kattints arra hogy starten vagy mi a szoszre aztan nem kell tudnod svedul :o)
  • CSOCSO
    HOL VAN???????????????????????ÁÉÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • [NST]Cifu
    Sajnos a svéd nyelvel hadilábon állok...
  • Breki33
    Akkor megvan ki szívja el a sávszélességünk :-)
  • gyraph
    De kár, hogy csak most keltem fel :)

Most a Harwired-ről nekem 78k-val jön. (Axelero kábel)
    Ezt nezzetek meg erdemes http://svt.se/hogafflahage/