22257
  • ÁjjLe BoBBi
    ahh. szal demo van még csak. Az a film szar. :) most rötöltem le :)
  • ÁjjLe BoBBi
    emberek! mikor jön ki a fullos gém ?
  • zaki
    nekem már délben megvolt a demo, de csak kb fél órája próbáltam ki, megnéztem a Bourne-rejtély-t :)
  • gyraph
    Én is multiznék, de én megszívtam a hardwired-es verziót, szal most az 576-ról jön és kb 25 perc...76k val csepereg.
  • toMpEr
    legjobb ido?
    nekem 27:91
  • Tufa16
    az igazi gyorsulás tényleg olyan... ültél már nitros autóban?
    Mondjuk én nem tom milyen a játékban mert igy is örülök hogy elindul....
  • gyraph
    OFF:

Hi zaki! Sokat kellet dolgoznom mostanában, de újra teljes erőbedobás :). Esténként mehetnek a csetek megint :) .
    ON:
  • Stranger
    Olyan érzés menni a drifttel, mintha az én 20 éves Mazdámmal mennék 300km/h-val
  • Ams

nekem nem akar connectelni az EA-hoz..
  • zaki
    hi! nyomunk 1 multit?
  • KG21
    alig látni valamit úgy szétmosódik minden, ha be van kapcsolva a motion blur. Pedig jól nézne ki, csak emiatt sztem használhatatlan. Főleg akkor nem látni semmit, ha benyomom a nitrot, olyankor ugyanis szétmos mindent a képernyőn és foltok alapján kéne tájékozódni. Szerencsére ki lehet kapcsolni...
  • zaki
    Hi Gyraph, rég láttalak!
  • Stranger
    Grafika: nekem abszolút nem jön be, a hátterek elmosottak, elnagyoltak, ezt próbálják leplezni a sok csilivilivel. Lehet hogy ezzel nem értetek egyet, de az SLRR-ben jóval szebbek az autók.
  • Stranger
    Hááát nekem teccik is meg nem is. Ami jó: hangok, hangulat. Ami rossz: egyszerűen a qrva vizes út meg a sok szar csillogás miatt nem lehet látni merre kéne menni, nincs egy használható nézet semigencsak furán viselkednek, pláne ütközés után. Neonfény: ha már egyszer beletették csinálták volna meg normálisan, csak pislákol az autók alatt, lehetne jóval feltűnőbb. Na meg a drift: a sok csilivilitől alig látod az akadályokat, erre még ráadásként remeg a kamera mint az állat. Ki lehet azt kapcsolni valahol hogy ne remegjen, mert én nem találtam sehol. Meg ha már egyszer mindenhol vizes az út(amit ki nemllhatok) akkor hova lett az eső? Nem hinném hogy lesz benne...
  • toMpEr
    na, a multi csak nekem nem megy?
  • [NST]Cifu
    Dehát éppen ezt mondom, hogy tőleteken jön - gyorsabban mint a gamestarról és stabilabban, mint az 576-ról...
  • Toya
    Valamivel kisebb költségvetéssel dolgozunk mint a 576 vagy a Gamestar, így nekünk egyetlen megoldás a letöltési szálak limitálása.
    Sajnos ez van.
    Nálunk már az is eredmény, hogy ilyenkor feltudtuk tenni a demót, mert ugye nem főállásban csináljuk a lapot...
  • CSOCSO
    hát ez a hardwiredi verzsön nemjo:))))))))))))) tudom nem mondok újat:)))
  • Tufa16
    leszedtem és meglepődtem! FUT A GÉPEMEN!!! YIPIIIIII!
    nekem bejön... bár egy jobb szgépel jobban menne... na nem baj. kb 1 hónap is megvan az uj konfig és akkor majd a teljes játékal game! vki most multi?
  • [NST]Cifu
    Jó öltet volt, de 2 perc után az 576-os letöltési szálak megszakadtak, szóval most töletek töltök le 2 szálon :(
  • gyraph
    Nekem most 576-ról 72k-val jön...
  • Toya
    Nyugodtan berakhatod a Getright-ba vagy máshova alternatívaként a HSW-t a 576 mellé, mert a fileok neve egyezik ;-)
  • [NST]Cifu
    Nem, de a SédNet szolgáltat netet a Philipkábel rendszerén is (Martonvásár-Tordas-Gyúró-Kajászó)...
  • [NST]Cifu
    4 file CRC hibás. Az EXE csak az egyik...
  • Prowler001
    Cifu te veszprémi vagy?
  • [NST]Cifu
    És miután 2x megszakadt az 576-ról jövő letöltés megpróbálom akkor a HSW-ről leszedni. Ha most sem sikerül rendesen, akkor kimegyek, beülök a kocsimba, és élőben próbálom ki esküszöm :)

Bár sajnos NOS nélkül nem az igazi :)))
  • CSOCSO
    öööh..hardwireden mindenki csak az exe-t anyázza.. lehet ha átküldi vki nekem az exe-t akkor jo lesz?
  • Ams
    arkádnak jó
  • [NST]Cifu
    Áiáiáiáiái...

17%-ig jutottam el :)

Jelenleg az 576.hu-ról gyűn, szerény 34,1 kbyte/s-el...

Azért ma még tán sikerült kipróbálnom. Vagy nem... :)
  • Toya
    A HSW-s letöltést is lecseréltük.
    Nálunk már a rendes változat van fent ezért töröltük a hibásat (sorry), bár az oldal jelenleg még nem a sebességével fog elkápráztatni de fent van a rendes demó :-)
  • [NST]Cifu
    A HSW-s letöltés is behalt - aszondja hogy File not Found...
  • CSOCSO
    pfff
  • Tufa16
    nálam is lejött. minyá telepítem. mire kijön a teljes lessz egy fasza konfigom. yeee. addig marad a minden low-on élvezet! (márha megy...)
  • [NST]Cifu
    A Hardwired-es file-t ugyan ki lehet tömöríteni, de egetverő CRC hibák vanna benne, szóval kerülni...
  • CSOCSO
    jobban ;)
  • gyraph
    Persze..te is. :)
  • gyraph
    Úgyanúgy nyomatjuk orrba-szájba, mint a HP2-őt :)
  • KG21
    kipróbáltam... háááát alig láttam merre kéne menni úgy csillog villog minden. Torést nem vettem észre pedig 300-al pattantam le a falról. De azért még játszani fogok vele, mert tetszik ez az fnf hangulat.
  • Atika :o)
    Huzok suliba majd jovok pasztok es szerencses toltogetest a demohoz :o)
  • Atika :o)
    En is en is akarok :o)