22257
-
-
#1298 -
#1297 loááááááááááál -
#1296 csakazéris. ááááááááááááááááááááááááááááá. -
#1295 most játszottam egyet vki ellen, a célegyenesben kivágott a desktopra:( -
#1294 úristen, nehogy most az rtlklubra kapcsoljátok a tv-t :PPP -
#1293 nemtom. -
#1292 elszálltam mint a győzelmi zászló... -
#1291 MX440-en is simán megy, veled mentem az előbb? -
#1290 viszont max grafra állítva,1024-ben simán fut a jó öreg gef3-on. Ez (is) pozitív. -
#1289 én nem léptem ki úgyhogy nem hiszem. -
#1288 Csak nem veled mentem? -
#1287 Nekem mukodott Onlineban rendesen. Csinaltam Accountot, belogolt, kiadott egy tonna szervert, jatekost, klikk-klikk, aztan lehett nyomni. Viszonylag gyors es kulturalt.
Bar nem sokat mentem, csak a teszt miatt, de a jatekosok sem voltak normalisak. Rendesen vegig menni nem is lehett, ahogy felakadt valamelyik a falra, vagyis lemaradt, azonnal ki is lepet.;) -
#1286 na nyomtam egyet a neten valami csókával. Végig vezettem aztán a végén sikerült összehozni egy totalcar-t -
#1285 szerintem az alappal nem is lehet jatszani -
#1284 akkor gyere jáccunk egyet, bár engem elég gyakran kidobál vmiért... -
#1283 nyah végre meglestem... grafika:))) FIKA:))
nálam vizes effekt semmi:) a kamera is csak a dragnál látszik.. drift szagot nem is találtam de majd meglesem hogy lehet-e... amugy uyge rájöttetek már hogyha a NISSAN feliratra kattintok akkor kaptok egy fullos 350z-t:)
nemtom kijött rá lehet mindenki.mittoménmegyekmeglesem.. -
#1282 csináltam:) azt hittem ez olyan fizetős izé -
Petya777 #1281 Én innen leszedtem de asszondja nem win32 alkalmazás... -
#1280 igaz senki sem állt még ki ellenem -
#1279 én csináltam és úgy néz ki működik -
#1278 csinálj egyet -
#1277 1etértek... na majd a teljes játékban biztos lehet direct ip cím alapján is multizni -
#1276 Úgy nézem csak EA accounttal lehet multizni, mert a direkt ip-s csatlakozást sehol nem látom. Javítsatok ki ha tévednék -
#1275 Azert itt a realtime tukrozodesek, fenyefektek, pixelshader cuccok ott vannak a toppon. Var ettol nem lesz jobb egy autos jatek, de itt nem is az a lenyeg. -
#1274 Az SLRR-ben egy komplett auto olyan reszletes, mmit itt az osszes;) De teljesen felesleges hasonlitgatni, szerencsere mas stilus.
De azert, ez a grafikai engine, elferne az SLRR-be;)) -
#1273 Pont most bontom ki én is...szintén 576. -
#1272 - A grafika azert olyan amilyen, mert elsosorban koznzolos. De a nagyon jo, latvanyos efektek miatt, azert eleg szep.
- A "vizes aszfalt" nem vizes, csak latvany efekt;)
- A hangok tenyleg jok lennenek, allitolag eredetikrol vettek fel (talan kesobb kibanyaszhato;) -
#1271 egy előny: ki lehet kapcsolni a vizes út effektet -
#1270 576 rol szedtem le.. nemotm hogy jó-e... most zippelem kifele -
#1269 Akkor meg linkek (nem ellenorizve!):
EA
AusGamers
GamersHell -
#1268 hát én még a Gamestar-ról szedtem le, azzal nincs semmi baj :) -
#1267 mindjárt itt vaaaaaaaaaaaaaaaaan!:) -
#1266 egy multiban én is benne lennék -
#1265 na ja, jó kis ralli volt, az biztos :P 1ébként sztem a filmzene is cool volt, majd be is szerzem -
Toya #1264 Nem akarok rámhíreket terjeszteni, de az általunk és az 576 által használt verzió is rossznak tűnik :-(((((
Legalábbis nálam hasonló hibát produkált mint a Hardwired verzió.
Ha valóban így van (erősítsen meg valaki), akkor azonnal lecseréljük. -
#1263 hát az a rész tetszett amikor a Minivel átszelig a fél várost a rendőrök elől menekülve ;)) lehet hogy csak azért ez tetszett mert mást nem láttam a filmből ?;))) -
#1262 gamespot-on 17-ét írnak -
#1261 szar?! nekem nagyon bejött, király film volt :) -
#1260 töröltem. :)