22257
-
#1340 Nagy csalódás---
------------------------------------------
Minden Játék sokba kerül - bizonyos szempontból. Én alulról nézem a felső tízezret.
.:i2k:.
------------------------------------------ -
#1339 na milyen a játék?? -
Toya #1338 Hamarosan valszeg felkerül hozzánk egy működő változat. -
#1337 igen, nekem is az van meg -
#1336 A Gamestaros tuti működik, önkicsomagoló zip file -
#1335 Zaki te honnan szedted le és hogy kelll kicsomagolni????????? -
#1334 Nekem a gamestar sem működik -
#1333 Hat en se tudom hogy az 576-rol leszedett fileval hogy mit kell csinalni mert az se exe se semmi szoval erdekes :o) -
#1332 Az 576-rol leszedett demo nektek megy???
és ha igen mekorra azeredeti file és mivelkell ki csomagolni??????? -
#1331 Dunno, nekem sem a HSW, sem az 576 nem akar menni...
A Gamestar menne, de továbbra is 20-23 kbyte/s-el... -
#1330 25:65-nél jobbat nem sikerül menni -
#1329 na, most lenyomtam egy 26:17-et -
#1328 Na mi a csöcs történt?
Hazajövök munkából, bent direkt nem kezdtem el tölteni, gondoltam majd inkább itthon, erre minden link be van halva...Van esetleg valakinek egy használható?:) -
#1327 lol az előbb úgy belementem a vonatba, hogy az előttem lévő hídra majdnem rárepültem :P -
#1326 alt tabolás után nem küldi el az üzeneteket..LOL.. nahmidnegy.. 25.27 az időm... ez a vonat meg auto nem mindíg ugyan akkor ..hisz ezzel az idővel épphogy elmentem elöttük -
#1325 ez az SG meg van zakkanva vazze!!!! írok valamit és nem küldi el!!!!.. -
#1324 engem az a vonat előtt lévő taxi basz fel idegileg, állandóan belemegyek, ill. ő jön belém jobbról... -
#1323 Az egesz egy nagy kamu;)) A gyorsulas, a vegsebesseg, a kanyarodas stb. De itt nem szamit. Ebbe ez kell.;) -
#1322 26:09 pont a vonat előtt -
#1321 Én ugyanezt művelem mindig...amikor meg sikerül beérnem, akkor csak 2. vagyok. -
#1320 én is előtte mentem át, na megyek vissza, addig vissza sem jövök, amíg 26mp alatt nem lesz az időm :P -
#1319 25.69 és a vonat elött át tudtam menni -
#1318 azért kicsit kamu az, amikor ütközöl, és a verda meg úgy úszkál a levegőben, mint valami lufi :P -
#1317 most nyomtam egy 26:49-et :) -
#1316 26:59 de ennél csak jobb lesz -
#1315 ez oké... de most rendesen felbaszta az agyam a drag racing... az a fasszopo auto vagy bejön elo vagy ha sikerül kikerülnöm balrol mert gyorsabb vagyok akkor a vonatot baszom telibe.. vaaaaaaaagy.. ha sikerül visszmennem a jobb oldalra akkor elbaszom a jobb felső sarkát a vonatnak! hogy rohadjon meg!!!!!!!!!!! -
#1314 Így a multi után kezd megtecceni a game, csak ne lépne ki olyan soxor. Nem akar valaki jáccani? -
#1312 Ez azert ilyen, mert ez a lenyege. A szivatas;))) Itt nem az auto vezetessevel kell megkuzdeni, hanem a szivatasokkal;)
Amikor eloszor mentem, probaltam normalisan. Uton tartani, rendes iven venni a kanyarokat, nem utkozni, nem lokdosodni. Eredmeny: utolso;))
Masodjara nyomtam mint a gep - egy gombos - azonnal masodik.;))
Harmadjara kitapasztaltam hol lehet mandinerbol kanyarodni, lebontani az utcat, levagni a kanyarokat, hogy kell feloklelni az autokat, es azonnal elso;))))))))
-
#1311 vagy nálatok más a gond? mert nálam 53mb-nél X-el a FlashGet.
nem akarok többet visszaolvasni 1 oldalnál, ezért bocs -
#1310 nekem ez csak 53mb letöltése után jött ki hehe. 64kbit-es nettel 2h10min munkájának annyi :(
úgyhogy valszeg nem fogom letölteni :(((( -
#1309 azóta ráéjöttem ja.. csak ahogy megláttam a széjjel épített nissant azonnal játszottam.. driftelni elég szarul lehet de mindegy...
a drag meg zsír lenne... rájöttem hoyg alapbul középre húz az auto... szal azért nem bírtam egyenesen menni mert probáltam ellenkormányozni pedig nem kellett volna:)LOOOL.. nah midnegy amugy geci hogymindíg bejn egy auto elém!! de komolyan.. mindíg keresztbe.. mikor szeretnék ugratni szal célbamég 1 szer bírtam csak beérni.. ha full totál perfecten megyen akkor nemtok ugratni mert az autot mindíg elérem:((((((((((((((((( rohadjonmeg -
#1308 Na mind1 megtalaltam dc -n az csak jo lesz ;o) -
#1307 Na megjottem emberek amit lehuztam a 576 rol az nem exe vagy mi a fene most megszakadt vagy ezt ki kell csomagolni? -
#1306 nem menti el a graf. beállításokat, minden egyes indítás után lehet állítgatni -
#1305 úgy látom ennek a multis dolognak még nagyon érnie kell, minden második connect-nél kidob -
#1304 ezt még nézni is rossz -
#1303 bazz, sikerült egy nyomorult hozzászólásommal tönkretenni a fórumot :P -
#1302 Ja tudom ez a híres vúdsztok utáni kép... :) -
#1301 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#1300 Szánd rám az éjszakád...tuc-tuc-tuc :D