22257
-
#1382 hmm. az jó :) kárhogy 219 mega:S fifa 2004ből van még 100 mega aztán izzítom is nfs7t:DD -
#1381 vannak rendes kör alakú pályák, meg vannak egyenes gyorsasági versenyek is :) -
#1380 ezt nemvágom :) nah majd lekapom azt megnézem. remélem nem lesz csalódás:) -
#1379 is-is :) -
#1378 Egy nagyon lámakérdés. Olyan a game mint a többi éjszakai baromság hogy egy egyenes szakaszon gyorsulsz vagy rendes kör alakú pálya van kanyarokkal mint a régi NFSekben? -
#1377 nalam is:) honnan szedtetek le? en gamestarrol -
#1376 4. fölött nyomom én is az intro-t mint a barom :) -
#1375 nálam is... -
#1374 ééén nem vágom a multit...majh legközelebb -
#1373 :))) ügyi vagyok... 4 től felfelé nitrozz mindig kicsiket...2 csik a 4 ben majd 2 az 5 ben ...... -
#1372 Én mentem volna, de ahogy rányomok az online-részre kifagy a gém. -
#1371 ott voltam a roomodba, még köszöntem is
Miért nem fogadtad a kihívást? -
#1370 bazz, hogy a f*szba nyomod olyan gyorsan? :) -
#1369 25.17!!:)))
szvsz a netes része full el van baszva... azt se tudom hoygan sikerült elindítani a netes racet.. nyomkodtam össze vissza csináltam ezt azt.. FULL KÁOSZ! -
#1368 26:06 a rekordom, ennél jobb időt nem tudok menni... -
#1367 én meg ott voltam, de nem láttam a csocso's room-ot -
#1366 En mennek csak elosszor jo lenne a gamet leszedni mukodokepessen ;o) -
#1365 jertek már be a CSOCSO's roomba!!!!!!!! -
#1364 Egy kicsit OFF:
Egy hozzáértő embert megkérdeznék, hogy egy síma cd-s játékból, hogyan, mely program segítségével kell ISO-t csinálni? Bocsi ha láma a kérdés, de tőlem is úgy kérdezték, és én nem értek annyira hozzá. Köszi.
ON -
#1363 nekem kifagyott az online playingnél..csinálok hungarí szervert..lessetek be 5 perec mulva -
#1362 durván ingadozik a sebességem,jo hogy nemfüstöl le a szerver -
#1361 igen,1 dlh 500 -
#1360 pontosabban a logodban? -
#1358 az 1 verda a nickedben? -
#1357 én nem adom fel,ha kell hajnalig fentleszek és +várom
én is a gamestarost szedem,az biztos megy azt olvastam az elöbbiekben -
#1356 Szerintem semmi különöset. Az 576.hu-n levő letöltési linket bedobtam a flashget boxába és leszedett egy .exe fájl, és azt elindítva símán installálta a játékot. Ennyi. Szóval nekem semmi problémám nem volt :)) -
#1355 Vagy kikell egyáltalán? Mert inditáskor azt írja,hogy program futtatási hiba!!!!!!! -
#1354 hát nekem még 26mp alatt nem sikerült beérnem... -
#1352 Vagy kikell egyáltalán? Mert inditáskor azt írja,hogy program futtatási hiba!!!!!!! -
#1351 hogy-hogy mivel? lófasszal -
#1350 akkor még midníg én tartom a rekordot:) -
#1349 De mivalkell kicsomagolni?????????????????????????????
-
#1348 Na en is 576 rol szedtem de olyan erdekes valami jott le mert semmi kiterjesztese nincs es nem tudok vele mit kezdeni szoval ha neked magy akkor aruld el hogy mit csinaltal vele? -
Toya #1347 Nem tudom.
Mint írtam nálam hasonló dolgokat produkált ez a változat is mint a Hardwired féle, de én már inkább a gépemre gyanakszom.
Fent hagytuk egyenlőre, mert nem erősített meg senki hogy rossz lenne.
Közben azért zajlik egy másik változat beszerzése is teljes erőbedobással. -
#1346 szerinted. -
#1345 Én 576-ról szedtem le, és müxik. Úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom. Fél óra alatt lent volt, több, mint 100 KB/s-al hasított lefelé, és meg kell mondjam megérte, mert kiiiiiiiiirály a demo. Ja és aki leszedte, állítsátok be a Motion blurt, mert akkor fog homályosodni a kép, mikor nitroztok. -
#1344 Nekem is már a tököm van tele ezzel a mizériával -
#1343 Na jo egy mar a mai nap folyaman megszakadt egy nem mukodik most meg dc rol huzok eggyet de ha ez se lesz jo en feladom -
#1342 már 3 orája szedem és k....lassan jön
lehetne gyorsabb,sokan szedik...... -
#1341 Ugye ezzel nem azt akarod mondani, hogy amit most töltök tőletek (73%), az sem működik?!?!