22257
-
#1426 ahha -
#1425 én + 25:42-nél... -
#1424 19:52 :)) -
#1423 Én 0:25:36-nál nem bírok jobbat menni ... -
#1422 jól elhúztál az elején, nitróztál? -
#1421 elvertelek utána meg lefagyott:(( -
#1419 Na mukodik mart ha nem nem huzom tovabb :o) -
#1418 Nem az ido a nagy dolog;) Meg kell tanulni, hogy a gep mikor es hova tolja be eled az akadalyokat, amiket kerulni kell;))) Sok ido es turelem;))) -
#1416 lejött,akkor teleptyúés köv. nekem -
#1415 anyád ez jó mert,nem is tudom menyi a jó mert még nem játszottam :D -
#1414 asztakurva -
#1413 -
#1412 milyen O.P. rendszered van? -
#1411 lehet hogy 1 NFS:U fan site kezdődik itt majd el mert itt a eléggé jó autos gamekkel foglalkozik:
Crashday,NFS:U,Street Legal 2,
nem rosz de régen több is volt és a forumon sokan vannak :D
nézd meg megérdemli szerintem de sok NFS U cucc kéne az oldalra remélem lezs is -
#1410 Nem tudom mi az okozat, de ez történt. Simán dupplaklikra annyit mond, hogy nem Win32 alkalmazás, ergo nem lehet futtatni. Ha WinRAR-al kitömörítem, közli, hogy CRC hibás, ha pedig megnyitom WinRAR-al, akkor "unexpected end of file" hibaüzenet.
De mostmár tényleg a tököm van tele, a fél napomat elb@sztam erre, és feleslegesen... -
#1409 Remelem hogy ez mukodokepes lesz :o) mert ha ez se akkor komolyan feladom -
#1408 nem 24, hanem 25:42... szép is lenne :D -
#1407 Csocso mennyi is a rekordod? :) -
#1406 én mondtam gyors és még 11 perc nekem :D -
#1405 24:42 :P -
#1404 Ez tenyleg eleg gyors csak mukodjon is :o) -
#1403 Az a baj, hogy valszeg egy volt a forrasa mindenkinek (a weboldalaknak), es azt raktak fel. Igy mind szar. Egyedul a GameStar-os ami jo, mert ok meg a hivatalosrol toltottek. Bar az meg, most mar rohadt lassu - gondolom.
De ha valakinek koradelutan megfelet volna a szereny 20-30k/s, es nem probalkozott volna massal, akkor mar lent lenne -
#1402 -
#1401 ???----------én 576 rol szedtem -
#1400 már 25:75 :) -
#1399 prószáld meg innen is nekem moost megy és tök gyors is már ez a 3. szerves és a leggyorsabb is szerintem -
#1398 ?:) -
#1397 Nekem detto :o( de en ki akarom probalni -
#1396 Ilyen NINCS banyek!!!
Leszedtem a Hardwired-es verziót - CRC hibás.
Leszedtem az 576-os verziót - CRC hibás (ugyan az a 4 hiba).
Najó, részemről zártam az NFS:U demó ügyet. Itt valami qrvára nem stimmel... -
#1395 bazz, nekem meg most vagy harmadszorra fullad le a motor a cél előtt... nitro rulez :))) -
#1394 Multiban elég érdekesen van a rangsorolás, pl. aki tőlem kevesebb versenyt csinált és abból a negyedét nyerte az is előttem van. Hogy a picsába? -
#1393 pfffff nekem 6osba a pirosba se megy a mutatóóóó -
#1392 házt igen érdemes megnézni az FR 2 aszfaltját. A Bump mapping nagyon király rajta. ;) -
#1391 Hat nekem mindig kiirja hogy crc failed pedig ez mar a harmadik verzio :o( -
#1390 na, 26:00, alacool :) -
#1388 lol, úgy csináltam ahogy mondtad, az ötös, és hatos sebességben használtam csak a nitro-t, de csak kicsiket, és 6-osba meghalt a motor: blowed engine :DDDDD -
#1387 kettőből?
csak mer én igen -
#1385 dupplán klikk rajta :)
Amúgy a WinRAR 3.0 nekem simán kipakolta a hibásat is, csak szépen sorolta, hogy mely file-ok CRC-sek... -
#1384 Nekem nem akar menni az onkicsomagolos exe milyen csomagolot hasznaltok hozza? -
#1383 Hát....
Videók alapján ennél 1milliószor jobb turbóhangot vártam,remélem nem marad ilyen "semmilyen"...
Atr sem nagyon értem hogy mi értelme van hogy mindig vizes úton megy a verseny..elhiszem hogy tundak grafikát csinálni nagyon jót,de ennek spéci a kinézeten kívül semmi értelme,a kinézetet meg leszarnám...
Sőt ez talán már túlcsicsa ilyenszinten nemtükröződik egy aszfalt,no mind1...
A drag nemrossz a simaversenyről inkább nemnyilatkoznék tipikusan az amit alex írt: mindent mandínerből az a nyerő...