22257
-
#1471 Azét vannak pozitívumok jócskán:)
Oké Arcade játék de legalább próbáltak belecsempészni némi komolyságot például a motor szarrásülését:)
A dragon kívül hogy jó-e a normális játékmód azt nemtom,nekem annyira nem jön be..
A drag viszont überel:) -
#1470 Nem gond;))
Ha olyan lenne mint az SL jatekmenetre, fizikara, toresre, szerelhetosegre stb., csak ilyen grafikaval (csak egy kicsit lightosabban, mert ez mar nagyon csicsa) es engine-nel, akkor ez lenne a kiraly, es az SL menne az archive dobozba;)))
Amugy amit eddig irtam, direkt megneztem ketszer is, hogy ne legyen benne "fikazos", kotekedos, flamelos dolog. Amit irtam, csak magan velemeny ovatosan, ami meg belefer. -
#1469 Alex. lenne egy érdekes kérdésem. ugye te még a megjelenés előtt "fikáztad" az nfsu-t. Azt tom hogy te profi Street legal-os vagy. Mi lett volna akkor ha az nfsu olyan lett volna mint a SLRR csak kevésbé bugos és jobb grafikus motorja van. akkor is fikáztad volna? Ezt nem kötekedésnek irom! nehogy félre értsd csak ez izgat...
Ugye nem baj?! -
#1467 lehet, hogy igazad van, mert én nem játszottam az előző részekkel, csak a nfs6hp2-vel -
#1466 De az elozoket, kulon irtak PC-re. Ezt meg egyszeruen "kovertaljak" (multidzsuva). -
#1465 Ja nekem nem hiperszuperultramega netem van hanem mezei chello. -
#1464 a menu szep? hat nemtudom szerintem eddig ennel csak szebb menuje volt az nfs sorozatnak -
#1463 De milyen nettel vazz?!? -
#1462 Ja;)) Meg azt is ki kellett volna irni az elejere, hogy "Epilepszia veszely!":DDD -
#1461 Nekem siman jott 200 kiloval de mind1 es az szerintem jo -
#1460 a menü is szép, bár egy kicsit konzolos beütésű (ez is), mint maga a játék is, de végülis ezzel nincs baj. -
#1459 Hát a 15KB/s az jó....akkor tényleg jól jön... -
#1458 bazz, annyit nyomtad a demoval, hogy megfájdult a fejem tőle :P kicsit most leállok. az én véleményem a játékról: a grafika szép, néhol túl szép, túl sok a csillogás, sztem ezt egy kicsit eltúlozták. törés nincs, fizika sincs, de hát ezt tudtuk előre, hogy mi lesz. irányítás a szokásos, zene nagyon ott van, a játékélmény meg még jobban ott van, sztem nagyon állat :) nagyon cool a játékban ez a gyorsasági verseny, szinte csak ezzel nyomtam :) -
#1457 Ennek csak a neve es a merete nagy:( A 30 megas Track Mania nagysagrendekkel jobb jatek. Sot, meg a Ford Racing 2 is, pedig az sem egy hudeakarmi.
Ezzel nem tudom mi lehet egykategoria, de ez nagyon rossz:((
(Ez csak valasz volt, maganvelemeny, vagyis nem flame;)))) -
#1456 Mondom hogy a 1399 es hozzaszolasban a link az jo es jol is jon onnan szoval hajra -
#1455 Bazz nem igaz, hogy a mai technikával mai fejletségel, egy 200 akárhánymegás fájlt nem lehet leszedni normálisan
Könyörgöm ez röhej. -
#1454 Akia netre felrakta, biztos hogy ellenorizte, es jot rakott fel. Egyszeruen annyira levannak terhelve a szerverek, hogy a ftp kezelok, haloadminok, stb. nem birjak.
Nem hinnem, hogy van olyan, aki tudatosan rosszat tesz fel. Az eddig jelentkezett hibak, egyertelmuen letoltesbol adodnak. -
#1453 ezt én is kérek.
Gamestar lassu.
576-ról No Comment.
A többi meg szutyok, lassu szar :D -
#1452 1399 -es hozzaszolasban van egy link onnan szedtem le es az mukodokepes de a jatek hat amennyire vartam annyira nem fogott meg -
#1451 Van akinek jó és van akinek nem...én is 576-ról szedtem és nekem jó. -
#1450 Nah én szedem 576-ról de ezexerint nem jó. Valaki adjon egy linket ahonnan 100% hogy jó plz. Thx! -
#1449 Azt a keveset keresem :( -
#1448 meg az összes fasszopó aki ilyen rakás szar demót felrak a netre.( Tisztelet a kivételnek) bár ebben az esetben kevés van -
#1447 Mi lesz itt ha kijon az ISO?!
Meg szerencse, hogy engem nem erdekel;} -
#1446 na jó bassza meg az nfs! -
#1445 25.17 -
#1444 Az hogy CRC-s es rossz.;( #1436 -
#1443 Én leszedtem az 576-ost és nem birom se kitömöríteni se feltelepíteni.Mi lehet a baj?????????????,
-
#1442 576-ról? -
#1441 Mukodik de jo vegre :o) -
#1440 Ja akkor leszedem +1* ha ez se lesz jó perelek! :) -
#1438 -
#1437 -
#1435 én ezt szedem -
#1434 -
#1433 jó neked !
Na ötlet?
Honna tudnám norm. sebességel leszedni? -
#1431 nekem az 576-os verzió van meg és jó. -
#1429 19 ora?!?!;))) -
#1428 még annyi van vissza -
#1427 bazz 576-ról ami lejött egy kalap szar leszedtem egy nagy semmit.
Kise engedte csomagolni.
Honnan lehet leszedni gamestar link nekem valahogy nem jönbe :(