22257
  • Skynet
    Azét vannak pozitívumok jócskán:)
    Oké Arcade játék de legalább próbáltak belecsempészni némi komolyságot például a motor szarrásülését:)
    A dragon kívül hogy jó-e a normális játékmód azt nemtom,nekem annyira nem jön be..
    A drag viszont überel:)
  • Alexease
    Nem gond;))
    Ha olyan lenne mint az SL jatekmenetre, fizikara, toresre, szerelhetosegre stb., csak ilyen grafikaval (csak egy kicsit lightosabban, mert ez mar nagyon csicsa) es engine-nel, akkor ez lenne a kiraly, es az SL menne az archive dobozba;)))

Amugy amit eddig irtam, direkt megneztem ketszer is, hogy ne legyen benne "fikazos", kotekedos, flamelos dolog. Amit irtam, csak magan velemeny ovatosan, ami meg belefer.
  • Tufa16
    Alex. lenne egy érdekes kérdésem. ugye te még a megjelenés előtt "fikáztad" az nfsu-t. Azt tom hogy te profi Street legal-os vagy. Mi lett volna akkor ha az nfsu olyan lett volna mint a SLRR csak kevésbé bugos és jobb grafikus motorja van. akkor is fikáztad volna? Ezt nem kötekedésnek irom! nehogy félre értsd csak ez izgat...
    Ugye nem baj?!
  • zaki
    lehet, hogy igazad van, mert én nem játszottam az előző részekkel, csak a nfs6hp2-vel
  • Alexease
    De az elozoket, kulon irtak PC-re. Ezt meg egyszeruen "kovertaljak" (multidzsuva).
  • CELL StormBird
    Ja nekem nem hiperszuperultramega netem van hanem mezei chello.
  • toMpEr
    a menu szep? hat nemtudom szerintem eddig ennel csak szebb menuje volt az nfs sorozatnak
  • Alexease
    De milyen nettel vazz?!?
  • Alexease
    Ja;)) Meg azt is ki kellett volna irni az elejere, hogy "Epilepszia veszely!":DDD
  • Atika :o)
    Nekem siman jott 200 kiloval de mind1 es az szerintem jo
  • zaki
    a menü is szép, bár egy kicsit konzolos beütésű (ez is), mint maga a játék is, de végülis ezzel nincs baj.
  • CELL StormBird
    Hát a 15KB/s az jó....akkor tényleg jól jön...
  • zaki
    bazz, annyit nyomtad a demoval, hogy megfájdult a fejem tőle :P kicsit most leállok. az én véleményem a játékról: a grafika szép, néhol túl szép, túl sok a csillogás, sztem ezt egy kicsit eltúlozták. törés nincs, fizika sincs, de hát ezt tudtuk előre, hogy mi lesz. irányítás a szokásos, zene nagyon ott van, a játékélmény meg még jobban ott van, sztem nagyon állat :) nagyon cool a játékban ez a gyorsasági verseny, szinte csak ezzel nyomtam :)
  • Alexease
    Ennek csak a neve es a merete nagy:( A 30 megas Track Mania nagysagrendekkel jobb jatek. Sot, meg a Ford Racing 2 is, pedig az sem egy hudeakarmi.
    Ezzel nem tudom mi lehet egykategoria, de ez nagyon rossz:((
    (Ez csak valasz volt, maganvelemeny, vagyis nem flame;))))
    Mondom hogy a 1399 es hozzaszolasban a link az jo es jol is jon onnan szoval hajra
  • CELL StormBird
    Bazz nem igaz, hogy a mai technikával mai fejletségel, egy 200 akárhánymegás fájlt nem lehet leszedni normálisan
    Könyörgöm ez röhej.
  • Alexease
    Akia netre felrakta, biztos hogy ellenorizte, es jot rakott fel. Egyszeruen annyira levannak terhelve a szerverek, hogy a ftp kezelok, haloadminok, stb. nem birjak.
    Nem hinnem, hogy van olyan, aki tudatosan rosszat tesz fel. Az eddig jelentkezett hibak, egyertelmuen letoltesbol adodnak.
  • CELL StormBird
    ezt én is kérek.
    Gamestar lassu.
    576-ról No Comment.
    A többi meg szutyok, lassu szar :D
    1399 -es hozzaszolasban van egy link onnan szedtem le es az mukodokepes de a jatek hat amennyire vartam annyira nem fogott meg
  • gyraph
    Van akinek jó és van akinek nem...én is 576-ról szedtem és nekem jó.
  • [HUN]FaTaL
    Nah én szedem 576-ról de ezexerint nem jó. Valaki adjon egy linket ahonnan 100% hogy jó plz. Thx!
  • CELL StormBird
    Azt a keveset keresem :(
  • CELL StormBird
    meg az összes fasszopó aki ilyen rakás szar demót felrak a netre.( Tisztelet a kivételnek) bár ebben az esetben kevés van
  • Alexease
    Mi lesz itt ha kijon az ISO?!
    Meg szerencse, hogy engem nem erdekel;}
  • CELL StormBird
    na jó bassza meg az nfs!
  • CSOCSO
    25.17
  • Alexease
    Az hogy CRC-s es rossz.;( #1436
  • BaziJoe
    Én leszedtem az 576-ost és nem birom se kitömöríteni se feltelepíteni.Mi lehet a baj?????????????,
  • CELL StormBird
    576-ról?
    Mukodik de jo vegre :o)
  • CELL StormBird
    Ja akkor leszedem +1* ha ez se lesz jó perelek! :)
  • zaki
  • Alexease
  • Pyx #1435
    én ezt szedem
  • Pyx #1434
  • CELL StormBird
    jó neked !
    Na ötlet?
    Honna tudnám norm. sebességel leszedni?
  • reaper4
    nekem az 576-os verzió van meg és jó.
  • Alexease
    19 ora?!?!;)))
  • Pyx #1428
    még annyi van vissza
  • CELL StormBird
    bazz 576-ról ami lejött egy kalap szar leszedtem egy nagy semmit.
    Kise engedte csomagolni.
    Honnan lehet leszedni gamestar link nekem valahogy nem jönbe :(