22257
-
richárdkirály #1557 mi a bajod ezzel?sztem nagyon jó
tök jól elvagyok ezzel a gyorsulási hülyeséggel:)
egyébként én is második lettem 4/6 a perfekt shift és úgy lett 330 -
#1556 ez valami borzalmas szar....nfs5 óta nem tudnak kiadni normális autós gamét -
richárdkirály #1554 EZT übereljétek! -
richárdkirály #1553 330,93! -
#1552 Ezzel én is szívtam,egy párat én is variáltam mire elfogadta -
#1551 Kezd tecceni a jatek :o) csak multiban mindig megvernek aaaaa meg gyakorolnom kell :o) -
#1550 nekem 315 km/h,24.99sec -
richárdkirály #1548 most nézem, vki már ment 319-el:( -
richárdkirály #1547 hehe 315.83-mal mentem. Sajnos most nincs képlopóm de ha nem hiszitek a ti bajotok. -
#1545 kabbe:)))))))) -
#1544 kurva annyát!!
próbálok regelni a játékban de mindig azt irja ki hogy nem jó a név amit beirtam pedig nagyon sokat vareiáltam -
#1543 van drag multi? -
#1541 elég legyen már az slrr bpl meg a merci racingbol stb... ne offoljatok.. -
#1540 25.34 és 315 el értem célba:) -
#1539 én nem utáltam meg. nekem csak az futot gyakorlatilaga gépen. már várom hogy meglegyen az uj gép mer akkor tudok normálisan SLRR-zni! -
#1538 Akár hiszed akár nem de van olyan aki nem utálta meg... -
[Walaki]D`Lair #1537 Már ha valaki meg nem utálta már a SL 1.0-nál az egészet... -
#1536 jaja.. van drag is a multiban mert ez a körbe körbe racsing nem tetszik!!!!! -
#1535 nahvéggree...24:88 de csak 310 el mentem:) -
#1534 nem akar valaki multizn ivele?:))
asszem vann ben az is nem?:) -
#1533 vezetni? talán de 7 ezren tartod a gázt a startnál és az első perfect váltás meg is van.. probáld ki bill el!!! fujj...
nah itt a kép..:
kinek sikerült idáig 312 vel mennie? -
#1532 Szerintem frankó a game! Bár az összhatásban egy picit csalódtam de ez szerintem a Demo version miatt van! Még nem durrantotta el a game a nagyágyúkat!
Szerintem a maga kategoriájában nagyon jó teljesítményt fog nyújtani! -
#1531 Hát nem azért de a TMval többet és jobban el lehet szórakozni mint ezzel. Az SL meg annál is jobb. De hát ízlések és pofonok, szóval kinek ez jön be, kinek más, de azért más másnak más tetszik azért nem kéne mindjárt "lol"-ozni. -
#1530 Hát bevallom, annyi szent, hogy az SLRR sokkal tartósabb játék szvsz, mint amilyen az NFS:U lesz.
Persze a csúcs az lenne, ha az NFS:U grafikáját megkapná az SLRR - ejj 'be szép lenne... -
#1529 nyah mindjárt linkelek be képet.. nem a best idpm de a többi az igen -
#1528 Nincs elönyben. A kormánnyal sokkal nehezebb precízen vezetni a kocsit. Legalábbis egy Genius Speed Wheel FF kormány esetén én ezt tapasztaltam... -
[Walaki]D`Lair #1527 Persze persze persze....meg a Street Legal is nem?...lol.. -
#1526 úrisen micsoda probléma...
hogy tudsz igy élni? :D
Afrikában szenvednek az éhségtől, rengetegen halnak meg aids-ben te meg ezen problémázol? :D
-
#1525 nekem nehol irdatlanul felgyorsul a jatek
pl ha nem hatulnezetbol jatszok gyorsulast, akkor az elejen a visszaszamlalas kb 2x olyan gyorsan megy meg ilyesmi :) -
#1524 van netem valaki geci és mindig kilök :(
azt a köcsög most szivattam meg és ugy kikapott :D
a hülyegyereket a falaba vezettem :D
ja és ha valaki netre akkor a drift vagy milyen stílusba
a germany szóbába jöjön ott vannak a jó mecslehetőségek én is ott leszek perceken belül -
#1523 nem mondod?:))))
csináltam ugy hogy 2. ban és 3 ban is de az szar.. szal nyomom 4 ben 2-t 5. ben 2-t és ami marad az a 6 ra... -
#1522 tudod.. a 3...2...1...GO...
nah eléggé buzi a visszaszámláló.. nem olyan mint a többinél... késöbb indulsz.. és igy nemtom rendesen 7 ezernáél tartani a gázpedált.. mindíg tulmegyek és mindíg uy indulok hogy pirosban -
#1521 a nitrót mindig máskor próbáld benyomni vagy mindig csak 1 picit :D -
#1520 a race után van.. várd meg mig tölt és ott vag a staisztika -
#1519 + online :D -
#1518 azért kemény hogy 100% perfect váltás mellett 311.72 végsebesség mellett 26 os időt futok.. nem vágom....ennél gyorsabban nem nagyon lehet menni.. mé nem megyek fasza időt vele? -
#1517 nekem a felbontás és minden max on megy :D -
#1516 Amúgy hogyarákba tudtátok megnézni a statisztikátokat??:)
Csináltam egy 24:54-et és baxtam lementeni aszhittem vhogy meglehet de a menüben csak qiuick race van meg options -
#1515 sikerült? -
#1514 visszaszámláló??:)
Most frankón mondjátok hogy nemtudjátok feltenni a grafikát mindent HIGH-ra?:DDD
Eskü mondom gépemen 800*600 minden fullrarakva és tökéletesen fut...
Nem visszaszámláló van hanem 1 vagy 2 hülye tyűk mutatja hogy go csak mindig máshogy..:) Ezér cseszekszik a visszaszámláló,mert az valójában az indítócsaj...