22257
  • gyraph
  • [Walaki]D`Lair
    Hogy lehet neten gyorsulni? Mert én csak a fostömlő körpályán tudtam eddig menni...:-/
  • Stranger
    százig csak gázt ad? attól nem csinál ilyen időt...
  • Stranger
    nur gegen gas vmi 100... valami ilyesmit mondott
  • Stranger
    kösz:)
  • CSOCSO
    akkor írd le mit mondott németűl:)))))))))))
  • CSOCSO
    18.50?? a drag racing??? azt nemtom hogy csinálja.. ott van valami turpisság!!!!
  • Stranger
    ráadásul német volt, még el si mondta, csak sajna én nem tudok németül, ő meg nem tud angolul
  • Stranger
    és valamit az elején csinál, mert már a startvonalnál elhúz... na majd kilesem vhogy
  • Stranger
    Beszarok, egy csákó most meg 18:50-el vert meg....
  • CSOCSO
    45.9 a pontom:))))) és végre remélem mostmár kifogástalan a számítási technikám... szal jöhetnek az eredmények...képekkel!!:)
  • CSOCSO
    nemtom kinek mennyi a sebessége.. valójában nem tom hogy tényleg lehet e felmenni 315 fölé. de e számolás szerint ha valaki csak 26 ot megy.. de 319 et annak már több a pontja szal más kell..
    MEGVAN!! idáig a legjobb azhem:))))
    szoval...
    az egész marad csak a sebességből a tizedest eltoljuk.. 315 helyett 31.5
    ennyi.. szal igy számoljatok:)))
    [sebesség*(idő/10)*váltás/]100
  • CSOCSO
    nah akkor.. sebesség*idő*váltás/100
    és nekem ez annyi mint (első tizedesig)
    459.9
  • CSOCSO
    nah lehet hogy hülyeség az osztás...arghh jaja.. az osztás hülyeség mert nagyobb éesz a szám ha csak 5 váltás volt perfect... akkor legyen minden szorzás?
  • CSOCSO
    idő*sebesség/váltás.... nah...
    amugy kicsit szemét dolog a startnél lévő váltás.. perfectet nehéz megszerezni.... de ha good ot váltasz akko rmár le se esik rendesen a fordulat és alapbol 8 ezerben lesz ..szal ha az első good váltás..és nyomod a gázt akkor csak over váltás lehet a következő:((((((((( persze ha első good váltásnál kicsit elengeded a gázt akkor leesik 6-7 ezerig..és lehetséges a perfect váltás
  • CSOCSO
    megyeget ez megyeget:) majd szoljatok ha igy nyomjátok:))))))
    szvsz pontozzuk a dolgot...
    mondjuk az idő * idő / db perfect váltás...
    merthogy az a zsr ha tudja alaki a perfect váltást.. naszoval... ez a mostan időm:

nyah azaz
    24.29 * 315.63 / 6 = 1277.7 pont... első tizedesig:)) nah oké??? szvsz igy pontozzuk...
    szal a pontom: 1277.7
    lehet csapatni.. és képet kérünk az időröl!! kéretik mellőzni a photoshopot és társait:)szal ne nyúljatk bele a képbe!
    köszike...

nagyon egyszerűen lehet lelopni a statisztikát
    miután beértél a célba ..várj egy kicsit.. majd megjelenik hogy ki mennyi időt futott és hanyadik lett. nyomj entert..majd ott a középső a static...
    rányomsz.. majd nyomsz egy erőteljen print screen-t ami a delete és az insert gomb felett van.. majd kilép a gamezből ( akár Q val vagy alt +tab al)
    majd start menűYY programok>> kellékek>>paint...oda bebiggyeszted egy ctrl+v kombinácioval..elmented másként... majd felteszed a netre vhova és bélinkeled!!!
    vigyázz mert a paint JPG vel ment és nem jpg vel!...tehát a link hibás lesz ha kisbetűvel linkeled.. ennyi ... mehet a banzáj..aki nem értette az %/!/%=%="%="'!:)
  • Stranger
    Bazz, multiban egy csákó most nyomott le, 24:10-et ment. De hogy a picsába? Én 3-ban adom a nitrót, de ez még jóval előtte nyomta neki...
  • Alexease
    Meg megy a topic? Azt hittem mar mindenki megnezte, aztan torolte is;)))))
  • CSOCSO
    a lényeg hogy 7 ezernél startolj..elvileg mindg akkor kéne váltani amikor zöld lesz a mutató.. ami 7500nál van.. nitrot meg tapasztald ki mikor a legjobb ellőni..
  • Stranger
    Hogy mentek ilyen időket??? Nekem a max sebesség 300 körül van, de 25:25 alá az égvilágon sehogy nem tudok lemenni Valaki igazán megoszthatná hatalmas gyorsulási tudását...
  • CSOCSO
    midnegy a lényeg hogy én voltam az első aki értelmes időt bírt elérni :)))))))))
  • SarkanyfuaRUSH
    Jól sejtem, hogy a full változat CD kulcsos lesz és mivel nem lesz publikus szerver, csak az EA szervere, mint a diablonál ezért majd csak eredeti játékkal lehet neten játszani? :((((

Hát legfeljebb megveszem :) (most még nagyon bejön, kíváncsi leszek meddig köt le a végleges)
  • rage
    S egyébként, a GTA 3 -ban szerintem, szebb a város, hangulatosabb.

Ha összehasonlítom mondjuk egy esős, esti GTA 3 városrésszel, az valahogy hihetőbb volt
    Nem csak azért ,mert ott több elágazás is van
    Maga a grafika
  • Kandurex
    izgi...
  • rage
    Nos, amikor sikeres volt a letöltés , akkor a file méret utolsó két számjegye 72

Amikor nem, 71
    Ez már letöltésvezérlővel az elején kiderül, tehát látjátok, érdemes -e egyáltalán próbálkozni

PIII 1 GHZ GeF 3 512 MB RAM gépemen
    felnyomtam mindent high-ra, aztán hadd szóljon :-)
    Teljesen jól megy, egyedül az online game alatt panaszkodott, hogy túl alacsony a frame rate.
    Pedig szemre nem tapasztaltam szaggatást , talán ritkán picit megröccent, de ez a játékélményből semmit sem vont le.

Nagyon színes a háttér , miközben csillog a kocsi, tükröződik az út....
    Ennyi, amit fejlesztettek
    Az autókázás ugyanaz, mint X éve már.
    Semmi különleges

Csak a Sims-ből elszabadult figurák az út szélén, talán :-)
  • Atika :o)
    Na jo szorakozast tovabb en elteszem magam holnapra :o)
    Jo ejt for all
  • reaper4
    ja még valami kimaradt: brühühü...
  • reaper4
    úgy látszik csak én vagyok ilyen béna.
    5x próbáltam ebből 1x be is értem a célba.
    30.12
  • KFeri69
    24.69,de meg lesz jobb is:)
  • KG21
    ez asszem csak 313km/h:(
  • radical
    Hogy lehet felbontást váltani? Mert hiába állítom át a menüben, szarik 1024-ben menni.
  • KG21
    ez milyen időnek számít?
  • SarkanyfuaRUSH
    bocsi, LFS-t akartam mondani utóbb :)
  • SarkanyfuaRUSH
    ... pedig NFS-t meg SL-t is szeretem
  • SarkanyfuaRUSH
    Sztem nagyon állat kis játék lesz ez, csak nem kell egy LFS verőnek felfogni :) De szvsz nagyon ott van a hangulata :) Nekem teccik
  • Atika :o)
    Igen van drag multi.Mikor a szobak vannak hogy melyikbe akarsz belepni nyomj egy jobb nyilat es akkor atmegy a drag reszre es az ottani szobakra.
  • oneal1
    előszr próbáltam akkro jó volt aztán egyszer sem
  • richárdkirály
    Ilyen jó fizika lenne hozzá írva?Egy NFS játékhoz?
  • oneal1
    az mér va nhogy multiban akárkinek küldök versenykihivást vagy mit:))
    akkor ezt irja vissza hoyg declined
  • Ams
    van drag multi?