22257
-
#1640 ez most a legjobb időm:
-
Corey #1639 Jah a game maga tényleg nem rossz.. viszont a multival van egy kis gondom.. szal amikor bemegyek a ranked game-be, ahol a szobák listája van, lejjebb próbálom görgetni a listát a nyíllal, erre kifagy.. már vagy 7eccer próbálom.. plz HELP! -
#1638 én 6/6-ot jól váltok, de nekem 25 alá még nem sikerült beérnem, 25:22 volt a rekordom, a végsebességem meg olyan 325 körül lehetett, nem néztem -
#1637 Nekem gagyi 27 a rekordom.
Bár én nemtok Perfectete váltani, csak kétszer max... :) -
#1636 hogy csináltad ezt az időt? Akármit próbálok 25 alá nem tudok lemenni. A tegnapin még most is ki vagyok bukva, hogy a túróba mennek ezek 20 s alá????? -
#1635 Köszönöm Alexease!!! -
#1634 ez viszont dög!!!! -
#1633 Jé...tényleg!!!
Szorry a gagyi képért, csak tesztelek!!! -
#1632 -
#1631 hasonlít;) -
#1630 Most ugyanúgy csinálom, ahogy mondtad!!! -
#1629 A KEp konyvtarbol nem tudom, de ha a WEB-be masolod, akkor igy:
[img]http://tar.hu/tarhelyneved/kepedneve.jpg[/imp] -
#1628 Kérdés. A tar.hu-n van egy ilyen tárhelyem vagymim.
Total Commanderel ftp-s témával feltöltöttem egy képet a "kep" könyvtárba.
Hogyan tudok innen a képre hivatkozni, hogy be tudjam ide szúrni??? -
#1627 Alexease, a Legalhoz honnan van Supra-d? Jo lenne ha leirnál egy linket! Az Invuctusos forumban már sok az állat! Előre is köszi! -
#1626 LOL! Nehogy azt mond, hogy ezzel a hulladekkal foglalkozol?!?! Csalodnom kell benned? ;)))))) -
#1625 Mmár 75k! http://207.44.246.27/nfshome.com/NFSU_Demo_EAGAMES_Australia.exe -
#1624 ez melyik game-ból van? -
#1623 bazzeg, te tudsz valamit :) -
#1622 Csocsonak meg Supra;)
-
#1621 Ha valki érdekel van egy mirror az NFShome.com-on amin jelenleg 69k-val jön le a demo! -
dav #1620 Neked nem a Buggy-val kéne inkább foglalkoznod? :) -
#1619 Ezen is lehet meg javitani!
-
#1618 [IMG][/IMG] -
#1617 jerekek ne szorakozzatok:))) lehet akármilyen arcade:)) azért benne vannak a fasza autok.. amugy maga a sima racing nemtetszik de a draggal el lehet bohóckodni...
amugy jobban szeretem a reális dolgokat (viper racing, lfs...) de most kormányom sincs... nahmindegy... -
#1616 na rágyúrtam egy kicsit a topspeedre
-
#1615 -
#1614 ez eddig a legjobb időm. A speedem kissé gyenge:\
-
#1613 -
#1612 nagyon jó az a szám, de ötvenötödszörre tényleg kicsit uncsi már -
#1611 Nekem bejövős!!! :)
Bár a grafikája fura...Olyan nem pécés, túl szmútolt, holott ez kivan kapcsolva...Mind1, amúgy hangulatos, csak uncsi az az egy szem zene!!! :) -
#1610 Észrevettem. Bár kicsit bénáztam az elején az irányítással, aztán rájöttem, hogy egy kurzorra egy sávot vált... :)
Fura volt... :)
Amúgy süti az manuál váltó...!!!
Első két futamon úgy elfüstöltem a motort, hogy ihajj!! -
#1609 nah sejthettem volna :-) -
#1608 hüle vagy ! mindegyik Need for speed játék király ! Ez is az 4 Legalább is remélem ! -
#1607 próbáld ki multiban, ha nem fagyna még jó is lenne -
#1606 miezen az állat?
alig várok, hogy hazaérhessem és törölhessem -
#1605 - Nem lesz tores.
- Valszeg eltalaltak a F&F-t, mert hasonlo szinvonal.
- Itt a DRAG nem az amit a neve tarkar, hanem egy gyorsulasos akadalyverseny. -
#1604 Állat a demó...Túl sok FaF-ot néztek a készítők. A DRAG mód nagyon állat!!!!!
Kellemesen csalódtam a játékban!!!
Kár, hogy nem törik az autó (látványilag). Tényleg, lesz törés/horpadás a fullban??? -
#1603 Csak azert ilyen lelkes, mert supra van benne....
Erdekes jelenseg ez a CSOCSO.... FPS csak is Infiltration, ami a legrealisabb az osszes kozott. Az ember azt gondolna, hogy az autos jatekoknal is megveti az arcade-ot. Hat nem :) -
#1602 Ej, de gonosz vagy....
-
#1601 Azert csodalkoztam el, mert egy kicsit "erdekes" a program, hogy ilyen sokaig huzza;))
De Csocso nagyon raharapott, szerintem neki terveztek;)