22257
  • ÁjjLe BoBBi
    tok kiraly midnen fasza. orulok hogy jol vagytok. de valaki plz tudna segiteni ? :))
  • zaki
    hát vazze, nekem 25:22-nél nem sikerül jobb időt elérnem...
  • Tufa16
  • Tufa16
    inkább szerezzünk cheatet
  • Carlos
    Na igen... :)
    Végig nitroval könnyű.
    Kéne csinálni egy Hungary szobát!!!
    Csak nálam kidob, amikor akarok csinálni... :(
  • Tufa16
    sztem beállították hogy ne.. nem tom. megkell kérdezni az embertől ha megtalálod
  • Carlos
    De elfogy nem?
  • Carlos
    Biztos!!!
    Csak egy olyan van, ahol többen mehetünk körben!
  • Tufa16
    biztos hogy van... gondolom full nitro végig. vagy lenyomod a nitrot és már 300felett vagy! :-)
  • Stranger
    Néztem multiban a rekordidőket, hát a pofám leszakadt. Van aki 12 sect megy. Ez már több mint érdekes. Már itt is van csít vagy mi???
  • Stranger
    ahol a szobák közül tudsz választani, van felül egy kapcsoló
  • Carlos
    Hogy kell???????????
    Nekem csak circuit van!!!
  • KG21
    na itt fejeztem mára be:D
  • Stranger
    Van drag mód, ott még izgibb:)
  • Carlos
    És süti!
    Megyek is vissza!
  • Carlos
    Nekem megy online!
  • Bandee
    Váó. Nagyon bejön a játék demo alapján, de végleges sajna csak 20.-án lesz :\ Amúgy miért nem megy online a demo? Rákattanok, és úgymarad... (éló netkapcsolat mellett). Ja, és amin meglepődtem: kirábbi filmek alapján mondom,áááá ne álmodj h menni fog! És mégis :) Nem rossz kis progi az már biztos
  • Carlos
    Nagyon jó!!!
    TETSZIK!!!
  • Carlos
    Életem első online játéka ez és ezt az élményt nem felejtem el soha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Carlos
    KURVA JÓ!!!!!!
    Online izgibb.
    Megvertem ixia-t. Nem akar jönni valaki innen???
    Sajna nincsen drag mód online!
  • KFeri69
  • KG21
    Új sebességrekord!
  • 12346
    nem csak lfs után. bármi más AUTÓS gém után érdekes. de aki szappangyárban dolgozik, megszokta már:))))
  • Tufa16
    OFF : Tudom hogy ez nem teljesen ide tartozó téma de a segítségeteket kérem!(azért nem mondom azt hogy abszolút nem ide tartozó mert rengeteg tunning autós képet raktam fel...) Az oldalam elégé elmaradt a látogatók terén és azt szeretném megkérdezni hogy szerintetek mit tegyek még fel? vagy mit ujjítsak/ frissítsek!?!?
    http://gportal.hu/tufa
  • Alexease
    Szerintem csak poenkodott. Azert egy LFS versenyzonek, ez egy atok lehet:) Amugy tenyleg primko, de ez mar sok lenne;))) Vagy nem? ;DDDDDDD
  • 12346
    Walaki látszik a szinted:DD minden vmire való gamét (ötletet) szidsz, ezt az ezredszerre lerágott fostaliga témát, ami ráadásul kritikán alulira sikerült meg isteníted:DD ebből látszik milyen igénytelem primkó is vagy:)))))
  • Carlos
    Megyek játszani!
  • Stranger
    Nekem ez eddig a legjobb
  • KG21
    én szélárnyék nélkül hoztam ezt össze:)
  • zaki
    miért, mennyi az annyi? :)
  • richárdkirály
    332.71!ennyivel mentem és már biztos ez a szélárnyékos elmélet mert dierkt bementem egy ellenfél mögé és úgy lett ennyi.Azért jó hogy ilyenre is figyeltek a készítők bár egy ilyen kaliberű játéknál ez talán elvárható
  • ÁjjLe BoBBi
    hja most megint felfedeztem egy KURVARAIDEGESITO problemat. nem lehet a kanyarodast bekalibralni. hiaba tekerem a kormnyt nem megy. mikor azonban lenyulok a billentyuzethez es megnyomom valamelyik nyilat, akkor rogton elrantja arra. azt nem ertem hogy lehetseges ez, minekutan Wheelre van beallitva eleve. SZAR!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Atika :o)
    Na bazz most nezegetem hogy az emberek itt milyen idoket mennek hat akkor en meg le vagyok maradva piciket :o)
  • ÁjjLe BoBBi
    srcok. h tudtok segitsetek.
    leszedtem a dmot. midnenhogy megy a gem csak ha onlinera nyomok lefagy.
  • KG21
    a circuiton kb 2-szer mentem, de a drag része nagyon ottvan!
    A hot rod óta nem játszottm ilyen jó gyorsulási mókát:)
  • Carlos
    Mit nem bírsz abbahagyni?
    Tök uncsi, egy pálya azt kész.
    A Circuit szar, a Drag király. Csak uncsi... :)
    Bár énis elvoltam vele másfél óráig... :)
  • Prowler001
    Hát ez hatalmas csalódás volt nekem.... nagoyn kaka... a HP2 ehhez képest realisztikai bajnok!!
  • [Walaki]D`Lair
    Amúgy ez a NFSU Istencsászár egy játék....mióta lejött a demó nem bírom abbahagyni...:D
  • [Walaki]D`Lair
    LOL! Ne mond, hogy a fostömlő SL-el foglalkozol....(még mindíg) nem csalódtam benned...
  • KG21
    te milyen technikával csináltad ezt?