22257
-
#1680 tok kiraly midnen fasza. orulok hogy jol vagytok. de valaki plz tudna segiteni ? :)) -
#1679 hát vazze, nekem 25:22-nél nem sikerül jobb időt elérnem... -
#1678 -
#1677 inkább szerezzünk cheatet -
#1676 Na igen... :)
Végig nitroval könnyű.
Kéne csinálni egy Hungary szobát!!!
Csak nálam kidob, amikor akarok csinálni... :( -
#1675 sztem beállították hogy ne.. nem tom. megkell kérdezni az embertől ha megtalálod -
#1674 De elfogy nem? -
#1673 Biztos!!!
Csak egy olyan van, ahol többen mehetünk körben! -
#1672 biztos hogy van... gondolom full nitro végig. vagy lenyomod a nitrot és már 300felett vagy! :-) -
#1671 Néztem multiban a rekordidőket, hát a pofám leszakadt. Van aki 12 sect megy. Ez már több mint érdekes. Már itt is van csít vagy mi??? -
#1670 ahol a szobák közül tudsz választani, van felül egy kapcsoló -
#1669 Hogy kell???????????
Nekem csak circuit van!!! -
#1668 na itt fejeztem mára be:D
-
#1667 Van drag mód, ott még izgibb:) -
#1666 És süti!
Megyek is vissza! -
#1665 Nekem megy online! -
#1664 Váó. Nagyon bejön a játék demo alapján, de végleges sajna csak 20.-án lesz :\ Amúgy miért nem megy online a demo? Rákattanok, és úgymarad... (éló netkapcsolat mellett). Ja, és amin meglepődtem: kirábbi filmek alapján mondom,áááá ne álmodj h menni fog! És mégis :) Nem rossz kis progi az már biztos -
#1663 Nagyon jó!!!
TETSZIK!!! -
#1662 Életem első online játéka ez és ezt az élményt nem felejtem el soha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1661 KURVA JÓ!!!!!!
Online izgibb.
Megvertem ixia-t. Nem akar jönni valaki innen???
Sajna nincsen drag mód online! -
KFeri69 #1660 -
#1659 Új sebességrekord! -
#1658 nem csak lfs után. bármi más AUTÓS gém után érdekes. de aki szappangyárban dolgozik, megszokta már:)))) -
#1657 OFF : Tudom hogy ez nem teljesen ide tartozó téma de a segítségeteket kérem!(azért nem mondom azt hogy abszolút nem ide tartozó mert rengeteg tunning autós képet raktam fel...) Az oldalam elégé elmaradt a látogatók terén és azt szeretném megkérdezni hogy szerintetek mit tegyek még fel? vagy mit ujjítsak/ frissítsek!?!?
http://gportal.hu/tufa -
#1656 Szerintem csak poenkodott. Azert egy LFS versenyzonek, ez egy atok lehet:) Amugy tenyleg primko, de ez mar sok lenne;))) Vagy nem? ;DDDDDDD -
#1655 Walaki látszik a szinted:DD minden vmire való gamét (ötletet) szidsz, ezt az ezredszerre lerágott fostaliga témát, ami ráadásul kritikán alulira sikerült meg isteníted:DD ebből látszik milyen igénytelem primkó is vagy:))))) -
#1654 Megyek játszani! -
#1653 Nekem ez eddig a legjobb
-
#1652 én szélárnyék nélkül hoztam ezt össze:)
-
#1651 miért, mennyi az annyi? :) -
richárdkirály #1650 332.71!ennyivel mentem és már biztos ez a szélárnyékos elmélet mert dierkt bementem egy ellenfél mögé és úgy lett ennyi.Azért jó hogy ilyenre is figyeltek a készítők bár egy ilyen kaliberű játéknál ez talán elvárható -
#1649 hja most megint felfedeztem egy KURVARAIDEGESITO problemat. nem lehet a kanyarodast bekalibralni. hiaba tekerem a kormnyt nem megy. mikor azonban lenyulok a billentyuzethez es megnyomom valamelyik nyilat, akkor rogton elrantja arra. azt nem ertem hogy lehetseges ez, minekutan Wheelre van beallitva eleve. SZAR!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1648 Na bazz most nezegetem hogy az emberek itt milyen idoket mennek hat akkor en meg le vagyok maradva piciket :o) -
#1647 srcok. h tudtok segitsetek.
leszedtem a dmot. midnenhogy megy a gem csak ha onlinera nyomok lefagy. -
#1646 a circuiton kb 2-szer mentem, de a drag része nagyon ottvan!
A hot rod óta nem játszottm ilyen jó gyorsulási mókát:) -
#1645 Mit nem bírsz abbahagyni?
Tök uncsi, egy pálya azt kész.
A Circuit szar, a Drag király. Csak uncsi... :)
Bár énis elvoltam vele másfél óráig... :) -
Prowler001 #1644 Hát ez hatalmas csalódás volt nekem.... nagoyn kaka... a HP2 ehhez képest realisztikai bajnok!! -
[Walaki]D`Lair #1643 Amúgy ez a NFSU Istencsászár egy játék....mióta lejött a demó nem bírom abbahagyni...:D -
[Walaki]D`Lair #1642 LOL! Ne mond, hogy a fostömlő SL-el foglalkozol....(még mindíg) nem csalódtam benned... -
#1641 te milyen technikával csináltad ezt?