22257
-
#1720 hány autóval tudsz menni lfs-ben? nekem csak 2 autót engedett használni. -
#1719 na mondjuk cheatelni a legtöbb játéknál nem lehet multiban
de lehet hogy nem cheat csak nagyon megérezték :)
megyek LFS-ezni (tényleg kinek mennyi a legjobb ideje a GP-n XF GTI-vel? hoppps ez nem tartozik ide :))) -
#1718 gyanítom
De ez akkor kibaszás a normál tisztességes játékosokkal... :( -
#1717 ök már megtalálták a cheatot... :-) -
#1716 -
#1715 sztem a gamestar pontozása annyira nem korrekt mert le hiper szuper über faszává csinálták a sims-et! istenítették meg minden. erre adnak neki 93%-ot. Akkor most hogy van ez? negatívum sem volt... na mind1. zárjuk le a t-mát. meglátjuk milyen a teljes... a konzolos verziónak a videoja nem rossz... -
#1714 én csak azt láttam hogy 70-nél nehezebb volt úton tartani az autót...szeretem ha van sebesség érzet, de szerintem ez túlzás...ja és ez egy árkád ne feledd! minek tettek bele "szimulátor" volnásokat ha az irányítás ilyen gyenge?
ilyen "sebesség érzetnél" egy egységenként kanyarodással alig lehet úton maradni...
mind1 nem tetszik és kész, a véleményemen már max. a full változtathat majd -
#1713 Csakhogy ne aludjon a dolog.
Ezt mivel lehet magyarázni???
Csít??? -
#1712 -
#1711 - Ez mar nem fog sajnos valtozni.
- A Tuningolas csak "vasarlas" lesz.
- A GameStar-t hagyuk, mert Ok meg a Colin3-nak es a TRD-nek is 95% felett adtak... -
#1710 -
#1709 első mondat ez akart lenni: Autóban és motoron is -
#1708 ültem autóban 300nál és autóban is. hidd el, hogy a gyorsulást sokkal jobban érzed mint a Sebbeséget. az elmosodás is igazi. nem tom mennyire vagy jártas a motorokban de ha nem akkor nézz utána mint tud egy gsxr1300... egy ilyet vezettem verseny pályán. kb 240felet már nem nagyon érzed hogy milyen gyorsan mész csak annyi hogy szükül a látómező. -
#1707 lehet...de két hét alatt nem fognak változtatni az irányításon...vagyis nem valószínű -
#1706 nekem tetszik a graf. csak kéne még egy jó nézet bele... -
#1705 Emberek! ez még csak a demo! még van a készítőknek majdnem 2hetük... lehet hogy a full jobb lessz. A demo-ból nem tudtuk meg hogy hogyan lehet tuningolni de a gamestaron azt irták hogy annyi autó van benne amenyit a játékos összerak... Lehet hogy jó lessz... lehet... -
#1704 Én minden árkád játékot lefikázok,de ez tetszik...érdekes megfogott! -
#1703 nem ültem 300-nál, de szerintem te se...
de egy biztos 70-nél nem nagyobb a sebesség érzet mint 300-nál
igen, lehet hogy csak nekem nem jön be...ezért én szarnak nevezem ti meg nevezzétek nyugodtan árkádnak :)))
nem fogom azt eljátszani mint egyesek az SL topikban. -
#1702 A grafika az ocsmany, az nem kellene. De a g.engine es az efektek, azok tenyleg jok es gyors. Esetleg meg a hangok, de annak is nagyobb volt a fustje mint a langja;( -
#1701 te ültél már autóban 300nál? IGAZI autóban...
Az irányítás lehet hogy csak neked nem jön be...
Ennyi. -
#1700 én inkább szarnak nevezném... -
#1699 Hogy lehet az, hogy egyesek mennek ilyen 19-20-as időket???
Csakmert ez így érdekes... -
#1698 ez a graf és sebesség kéne a SLRR-be akkor nagyon ütne.
bár nem akarom nagyon bírálni játékot mert még nem láttam a teljeset és lehet hogy a tuning miatt nagyon fog tetszeni (bár nem valószínű) -
#1697 Senki sem nyomja online???
Nagyon hangulatos... :) -
#1696 na, 1 ora gém után: 24:76
Az irányitás sztem nem szar, ezt árkádnak hivják!
grafika pedig eüá.. :))) -
#1695 Komoly. Azonnal ez ugrott be;)) Sot meg az iranyitas is ugyan ez volt. 2 gombbal, jobbra-balra valtott savot;)
De ugy nez ki nagy bussines;) A 20 soros basic engine-t felturbozva ilyen csicsa grafikaval, meg mindig eladhato;))))) -
#1694 valahogy emlékeztet azokra a játékokra amikben megvan határozva hova léphetek...tod azok a kis kézi kis kijelzős gagyik amik még kb 3-4éve elmentek de ma már olyan gagyi hogy csak a kínai boltban kapni -
#1693 lehet hogy akad de még így is élvezhetőbb.
bug...hát szerintem ebben is van. volt pl. hogy átment rajtam a startnál az ellenfél a másik meg hogy egy csomó szarakodás után kidobott a multi. utána visszaindítani nem tudom csak ha restartolom a gépet...nem tudok rá sajnos mást mondani minthogy szar :(
az irányítás Tufa, akárhogy is mondod nagyon szar még az 1pontot se érdemli meg annyira. ennyit erről nekem nem nagyon van erőm vele játszani. a másik nagy poén hogy "nagy gyorsulás" miatt 60-70km/h-nál nagyobb a sebesség érzet mint 300-nál és ez elég ciki...
szalNFS:U
LFS -
#1692 :-D -
#1691 Az a poen az egeszben, hogy ilyen szintu programot, meg Commodoron irtam Basic-be - persze nem a grafika, feher negyszog, szurke csikon:) - ahol ugyan ez volt a jatekmenet. Nyomni kellett az egy gombot, es kerulgetni kellett dolgokat. Annyival komplexebb volt mint ex, hogy ott, veletlenszeruen helyezte el az akadalyokat, vagyis nem lehetett megtanulni, mint ebben;))))))))))))))))))))))) -
#1690 jó de te gondolom mindent fulra állítasz. nekem minimálon 640*480on sem megy. garázsban még minden ok meg tesztpálya is elmegy de az utca egy kész rémálom... -
#1689 Az esyik gépre sincs kitalálva 3GHZ -es gépen is akad.Szarul van megírva. -
#1688 576-ról szedtem le,müxik! -
#1687 ok! ebben igazat adok... de az meg ugy túl egyszerü lenne ha csak végig száguldanál...Én konkrétan jobbat vártam. nekem is inkább a street legal RR teccik csak sajnos az nem az én gépemre van kitalálva. nyugi. 1 hónap és a Street legalos forumon és fentleszek... :-) -
#1686 Ennek semmi koze a Draghoz. Ez sima akadaly verseny. -
#1685 "[...] csak egy sinen megy az autó [...] és ezerszer jobb [...]" Es ez neked jo?!?! -
#1684 es mond mar el hogan allitod be hogy a korlannyal kanyarodjon is az a szar ? egyebkent lol mi a faszt keres dragban elottem egy civil auto a palya kozepe vege fele ? szar -
#1683 sztem csak nem jöttél még rá a lényegére. hogy hogy is kell irányítani. pl dragba nem kell ellenkormányozni. csak egy sinen megy az autó... az elején én sem tudtam végig menni és fujjoltam a játékot. akkor még billentyüzetel üztem. most kormányal és ezerszer jobb. rekord aszem nálam vmi 25.70körül lehet... -
#1682 na most lett meg:
összefoglalás:
irányítás 1/10 nagyon-nagyon szar
grafika 9/10 nagyon szép
hang 9/10 király
hangulat 8/10 jó
játszhatóság 4/10
össz: 31/50
röviden ezek jutottak eszembe. és röviden a fullost csak a tuning miatt töltöm majd le...mert az irányítás hihetlen szar. kormánnyal teljesen játszhatatlan. a graf. I. oszt.
örülök hogy a célig eljutok már drag módban, circuit már használhatatlan, megyek kipróbálom bill.ről ha onnan is ilyen megyek vissza LFS-ezni. tehát én nagyot csalódtam...:(
nekem az SLRR jobban tetszik -
#1681 Üdv! A Supergamezről letölthető jó vagy CRC-s?