22257
  • reaper4
    attól még nem lesz kevésbé lekezelő
  • [Walaki]D`Lair
    SL-t meg élből útálom...

Mielőtt valaki elkezdené, igen játszottam vele napokon keresztül, aztán egyszer csak nagyon elegem lett a bugokból, akadásból...
  • [Walaki]D`Lair
    Dehogy...szerintem ez ez kurvajó játék...komolyan...

LFS persze top févörit, de ez is bejön a kocsik miatt...
  • Kandurex
    Pedig már az aktív rajongói a játéknak bizony már ott vannak....
  • reaper4
    nono eléggé lekezelő a dumád srác.
  • Alexease
    Az 1., 3-4., Porsche meg jo volt, azokkal sokat mentem. De utana, mar valahogy - szamomra - ellaposodott. Ez meg egyszeruen kritikan aluli.
    Kivancsi leszek, a normalisabb, nagyobb gamesite-ok hogy ertekelik (NEM GameStar!!!). A Colin3 es a TRD is hirtelen felkapott volt a fan-ek kozott, pedig a siteoknal alig erte el a 80%-ot. Aztan lassan eltuntek. Az Indycar meg egyszeruen a kukaba ment, szinte a megjelenes utan.
    Ha ez meg igy marad, nem lesz hozza normalis devKit, hogy legalabb idetlen talicskakat gyartsanak hozza tomegesen, es ennyire egyszeru lesz hackelni, cheatelni, akkor leszamitva a nehany megszallott hardcore arcade rajongot, ez is szep lassan eltunik.
    Es innen mar a NFS sorozatot nehez lesz felhozni. Minimum a MBWR szintjet kellene megutnie.
  • Cobra.
    Nem ártana, ha az EA visszatérne az NFS 1-2 szintjére (természetesen nem grafikailag ) és kiadna egy normális autós szimulátort. Talán majd a Crashday, de ki tudja ?
  • HuAn82
  • 12346
    az PU-nél abba kellett volna hagyni ezt a sorozatot. a 4 volt sztem a csúcs, a porsche se volt rossz, de az azé más. a 6 már ritka uncsi és a hangulat sincs meg. ezt meg már tényleg nem kellett volna:) ezt olyan nagyon nem vártam, hogyha ennek a megjelenését tologatnák még vagy 2 évig vagy esetleg úgy járna mint a DNF, nem bánnám. de sajna már itt a demo:(
    + egy off kérdés. mi lehet az oka, hogy újabban nem mocorognak a gifek itt? lehet, hogy máshol is és az én készülékemben van a hiba, de csak itt tünt fel
  • Alexease
    De azert biztato, hogy az aktiv tabora, mar az agyban van
  • Alexease
    Valszeg eleg jo eladasa lesz pedig. Bar a demobol kiderult, hogy autosjateknak nem nevezheto, mert katasztrofalis ugy ahogy van, de a tunig resze, az "etetos" resze az meg lazan eladja. Bar, az is hasonlo kategorias...

Az elismerem, hogy a jatekok elsosorban a kikapcsolodast, szorakozast szolgaljak, de nem hiszem el, hogy az emberekbe, az ilyen 1 IQ-s dolgokat kellene beleeroltetni;( Mert ha meg gyermek programnak hirdetnek, azt mondom igen, jo lesz - leszamitva az epilepszia veszelyt, es az agykarosodast - de ezt a jatekipar csucsanak allitjak be, es ez azert mar nevetseges.

Nem flamelni akarok, csak kicsit megdobbentem, hogy hogyan tud egy ceg es egy jatek sorozat, ennyire melyre sulyedni.:(
  • KG21
    sztem billel azt nem is lehet, én pedállal csinálom.
  • HuAn82
    Eddig az NFS sorozat minden része nagyon bejött,de ez "finoman" szólva is egy híglibafos (már bocsánat)!! Még a full-nak adok egy esélyt bár nem sok jővőt jósolok neki (a gépemen).
  • Carlos
    Figyi:
    A Drag módban egy jobbra nyillal egy sávot mész jobbra!
    Tehát nem kell ellenkormányozni!!!
    Énis ezzel szívtam az elején (3 veseny). Aztán rájöttem.
    Lámer dolog, hogy csak sávokat lehet váltanbi, de van benne jó.
    Versenyeztem online és egy fijatalember jött ballra tőlem.
    Kétsávos út, na, mondom eztfigyu: balra egyet, én átkerültemn az ő sávjába és ő meg szépen ment bele a falba!
    Jó móka volt.
    Amúgy vigyázzatok, mert sokan azt csinálják, hogyha vesztésre állnak, akkor disconnect, ésha mindenki leszakad, akkor Te is buktad, von le szépen a pontodból, mint a kisangyal!
  • Carlos
    NE GÖRGESS!!!
    Engem is kivágott párszor desktopra. Nem elég az a 10 szoba???
  • oneal1
    ez a játék miatt szerintem ne mkelle krományt venni!
    de egyébként sok más játékhoz érdemes
  • LezLee
    Ti mivel nyomjátok kormánnyal vagy bill.el? Mert én bill.el és 300km/h körül már kib..ul irányíthatatlan, és a k.rva keresztező civil autókat nem tudom kikerülni :(( 6-ból 4-szer totálkár :(( Úgyhogy már örülök annak is, ha bejutok a célba, nemhogy még jó időket is menjek :)) Amúgy k.rva jó a game, már várom a fullt, de lehet hogy ideje elkezdenem gyűjteni egy kormányra???
  • Corey
    amikor bemegyek a ranked game-be, ahol a szobák listája van, lejjebb próbálom görgetni a listát a nyíllal, erre kifagy.. már vagy 7eccer próbálom.. plz HELP!
  • bodesz
    de hogy és mikor váltasz és mikor nyomod a nitrókat is???
    :D
  • KG21
    nem feltétlenül, mert ha a 6-os fokozatba eleve 305 körül érsz be, utána fel tudod tornázni 335-ig simán
  • Skynet
    Aha persze..:)
    315-nél elkezd villogni felül egy kis piros led 320 környékén már robban a motor:)
  • KG21
    egy fenét robban fel:DD 6-osban végig ütemesen nitro!
  • Skynet
    Ahha...
    Na ezt hogy mert a motor úgy 320 km/h fölött felrobban:))))))))))
  • Skynet
    Nemnézegetem a gamestart mert szinte semmire sem artom a cikkíróik kritikáját de eljátszogattam a demoval és azért ARCADE játéok között ez a game ott lesz a topon...
  • KG21
    de mondom! tessék:P
  • Skynet
    azt a 337-et azt ne mond hogy gyorsulásba mented jó?:))
  • bodesz
    nekem simán megy p4 el :D
  • bodesz
    utálom mostmár az EA t olyan szar .bin filek vannak amiket nem tudok szerkezteni :(
    nagyon idegestő már :(
    inkább fifa 2004 ezek de az is EA-s :(
  • lee86
    valaki megmondaná, h mekkora játék gépigénye? mer a képeket elnézve nem kis masina kell hozzá...
  • Tufa16
    nem baj! abban is segítsé maj! :-)
  • bodesz
    de nem találok semmit akkor marad a jól megszokott manualis dolog azaz scriptelek
  • Tufa16
    aztán maj monnyad és akkor megyünk megszopatni a sok külföldit! :-D
  • king13
    igen pénzbe kerül de tényleg megyek nyomulni :D
  • KG21
    337-el ment már valaki rajtam kívül?
    Mennyi a top speed-etek?
  • bodesz
    ez csak is csak valami cheatrer lehet utána nézek hátha találok már trainer vagy cheat et
  • Tufa16
    7000-7500ös fordulaton kell lenni és ugy indulni
  • Tufa16
    és a teljes s1et hogy lehet megszerezni? én azt hallotam hogy az pénzbe kerül.
  • king13
    ja és a teljes S1-ben 7autó van
    egyébként a multi az LFS-ben sokkal jobb
  • king13
    2 enged használni, mjad ha eléred a 200creditet (nekem már van 11000) akkor mehetsz a Turboval mondjuk én mindig GTI-vel megyek
  • Carlos
    Megérezni, hogy lehet???
    Ha végig nyomod a nitrot se mész végig 12 mp alatt!!!